Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Mihaela Rădulescu (reper moral): “Femeile din soiul ăsta sînt un pericol doar pentru ele însele, dar ele n-au cum să-și dea seama”

Zoom Mihaela Rădulescu (reper moral): “Femeile din soiul ăsta sînt un pericol doar pentru ele însele, dar ele n-au cum să-și dea seama”

Gen Guță agresorul

Viorel Gongoi (adevăratul fiu al adevăratei Mame Omida): ”Cunosc toată situația lui Guță. Îl apreciez din punct de vedere profesional, dar în ce privește viața personală îl încadrez în aceeași categorie cu Leo de la Strehaia. Ca tată, ca părinte, el este un exemplu, are grijă de fiecare în parte, dar în societate a ajuns să fie o ciupercă otrăvitoare”. (Cancan, 17 octombrie)

Nu știu ce reacție a avut Guță la declarațiile astea, dar Capatos ar trebui să fie fericit. Să confecționezi în emisiunea ta un produs care-l dezgustă pînă și pe fiul Mamei Omida nu-i puțin lucru.

 

Gen Turbo turbo turbo

Nicolae Guță (ciupercă otrăvitoare): ”Vreau să fac sex cu două surori. Nu este tîrziu! Dacă arată bine și sînt dispuse pentru amor… să vină la mine. Pînă la urmă, dacă stau să mă gîndesc, nu contează să arate bine, important este să ne simțim bine.” (Cancan, 22 octombrie)

Că tot vorbeam de Guță: uite un om care se vede că nu și-a uitat originile modeste. Știe să aprecieze sexul cu două surori și dacă surorile sînt nasoale, pentru că n-a uitat vremurile în care trebuia să folosească surorile vechi de care frații lui nu mai aveau nevoie.

 

Gen Coșmar intestinal

Mihaela Rădulescu (reper moral): “Mai toate mesajele pe care le primește Felix și pe care le citim împreună încep sau sfîrșesc cu «îți vreau binele» și se desfășoară ca un coșmar pe un intestin aglomerat – în loc să folosească toaleta, femeia care-i scrie bărbatului meu se zbate în așternutul ei umed și murdar, dă din mîini și din picioare, transpiră pestilențial și trăiește un film doar al ei. Mă uit la Felix, el la mine și ne iubim mai departe. Femeile din soiul ăsta sînt un pericol doar pentru ele însele, dar ele n-au cum să-și dea seama, căci singurul organ cu care și-ar putea detecta boala e deja afectat – și anume… creierul.” (Feminis.ro, 19 octombrie)

Tocmai ați citit o fraza foarte pompoasă și pseudo-diplomată a unei doamne care încearcă din răsputeri să nu-și arate adevărata față. Ce voia ea să zică cu multe cuvinte și fraze alambicate e, de fapt: “Fă, futu-ți ‘mniezeii mă-tii de panaramă, dacă te prind că te mai uiți la bărbatu-meu te scot pe uliță și te joc în picioare. Nasoalo!”.

 

Gen Arsenie Loca

O prietenă de-a Andreei Tonciu (crăcitoare): “Andreea a fost la mormîntul părintelui Arsenie Boca și s-a rugat să îi dea un băiat care să își dorească într-adevăr o relație serioasă, care să o iubească cu adevărat și care să se poarte foarte frumos cu ea, și așa s-a întîmplat. După două săptămîni s-a realizat. Este o minune!” (Libertatea, 25 octombrie)

 

Gen Test-grilă

Oana Zăvoranu (donatoare cu acte): “VOI DONA blănuri scumpe din vizon, vulpe polară, raton, astrahan sau chinchilla, precum și zeci de costume cu rochii, cu sacouri sau fuste și blazere din materiale scumpe paietate, pe care, la fel, le voi dona. Cele care vor intra în cursa pentru cîștigarea lucrurilor scumpe vor trebui să răspundă unui chestionar de maximum șapte-opt întrebări, care îmi vor arăta mie și celor de acasă că știu mai multe lucruri petrecute între ea și mine… Și cred că e imposibil să nu le cunoașteți răspunsurile, că nu dăm teste filozofice.” (Libertatea, 21 octombrie)

E clar, săracii ratoni or să rămînă pe drumuri. Păi, ce înseamnă asta: pomană cu examen? Mai urmează pomana pe bani. De-asta au murit tinerii ăia la revoluție?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]

 • Petroave!

  10 septembrie 2019

  Cea mai jalnică scuză este, totdeauna, „N-am știut!“. Copiilor poți să le-o ierți, dar adulților, nu. Mai ales că un principiu de drept spune că necunoașterea legii nu te absolvă […]

 • Nimerick

  3 septembrie 2019

  De mori ca mîine, scapi de-o povară: frica de moarte o să dispară și-o să te-apuce, unsă cu miere, o mare poftă de înviere.  

 • Adevărul e că nu se mai muncește, tovarăși

  3 septembrie 2019

  Analfabet și criminal, Nicolae Ceaușescu sare în ajutorul urmașilor săi președinți. Rafala care l-a împiedicat să ni se destăinuie pe larg începe să rănească un public tot mai numeros. Pe […]