Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Mihai Bendeac (actor de geniu): „În timp ce făceam pipi, mi-am dat seama ce urma să fac cu existența mea“

Zoom Mihai Bendeac (actor de geniu): „În timp ce făceam pipi, mi-am dat seama ce urma să fac cu existența mea“

Gen Treaba mică răstoarnă carul mare

Mihai Bendeac (actor de geniu): „Revelația pe care am conștientizat-o s-a produs într-o noapte, la 14 ani, cînd m-am trezit și… m-am dus să fac pipi. În timp ce făceam pipi, mi-am dat seama ce urma să fac cu existența mea (n.r. – să devină actor).“ (Libertatea, 14 ianuarie)

Dacă întreg destinul i s-a destăinuit lui Bendeac într-o noapte în timp ce făcea pipi, nici nu putem să ne închipuim ce revelații fantastice a avut cînd a făcut caca. Să fi fost oare leacul pentru cancer? Cum să aducă pacea mondială? N-o să știm niciodată, dat ceva mare sigur vine pe țeavă.

 

Gen Ad labam

Iulia Albu (creatoare de nevoie de atenție): „Uitați-vă și voi, laba piciorului Adelinei Pestrițu este mai mare decît capul ei. De altfel, este și cam tristă Adelina.“ (Libertatea, 13 ianuarie)

Din umilele noastre cunoștințe am fi zis că există o conexiune între laba piciorului și pierderea vederii piciorului, dar dacă apare și o micșorare a capului piciorului, înseamnă că de aia e tristă Adelina. Oricum, Iulia Albu ar trebui să știe pentru că ea e specialistă în laba piciorului de găină de companie.

 

Gen Așa glume, glume, soro, glume

Laurette (glumă de fotbaliști): „Faptul că Magaye Gueye a zis «curve» a fost o glumă. El face glume mereu așa, nu e cu intenție rea. A fost o glumă la băutură.“ (Click.ro, 15 ianuarie)

Ce-i drept, Guaye are niște super-glume în program, dacă doar îl auzi poți foarte ușor să-l confunzi cu Teo, Vio și Costel. Cel mai important însă e că ține glumele alea bune pentru cînd intră în teren pentru Dinamo.

 

Gen Atitudinea adecvată

Anamaria Prodan (știe lucruri despre genți): „Eu cred că trebuie să muncești ca să-ți permiți o astfel de geantă, trebuie să știi să o porți, să ai atitudinea adecvată să porți o astfel de geantă. Oamenii care își cumpără fake-uri nu pot depăși un anumit nivel.“ (Spynews, 17 ianuarie)

Cel mai important, atunci cînd îl pocnești pe Dan Alexa în meclă, de față cu camerele de televiziune, e să ai pe mînă o geantă de firmă, pentru că de la știfturi i se irită omului pielea pe el și intră în șoc.

 

Gen Pe bogăție

Bianca Drăgușanu (produs cosmetic de tabloid): „Noi mergem la shopping acum, pentru că la ora 18 facem o mini-petrecere acasă. Avem nevoie de furculițe pe bogăție, cu auriu, de-aia de pus lumînările pe bogăție.“ (Spynews, 16 ianuarie)

„De-aia de pus lumînările pe bogăție“ la care se referă Bianca Drăgușanu e probabil un sfeșnic, dar poate că nu-i o idee rea să folosim descrieri din astea plastice pentru toate cuvintele care ne derajează. De exemplu, de-aia care face vrum-vrum și ne duce peste tot, pe bogăție, ar putea să fie mașina. De-aia care ne intră pe gură și ne face să ne simțim bine la noi în corp, pe bogăție, ar putea să fie mîncarea. De-aia care ne doare au-au și costă hau-hau, dar ne face să arătăm bine pe Instagram ar putea să fie operația estetică.

 

Gen Spuneți stop accidentelor rutiere

Speak (rapper scăpat): „M-am scăpat pe mine în timp ce mă jucam un joc… nu voiam să pierd misiunea… dar, am pierdut controlul. Eram în clasa a X-a.“ (Spynews, 14 ianuarie)

Foarte important în discuția asta ar fi de aflat dacă Speak a reușit să cîștige misiunea sau a pierdut-o, pentru că, dacă a reușit să cîștige, faptul că s-a scăpat pe el e doar o daună minoră. Dacă a pierdut, însă…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Tulpina din grădina Maicii Domnului

  2 martie 2021

  Motto: Într-o grădină, sub o tulpină, zării un virus ca o lumină. Să-l rup se strică, să-l las mi-e frică, că vine altul și ni-l ridică. A trebuit să treacă […]

 • America ungarului cenușiu

  2 martie 2021

  Puține țări de pe planeta Pămînt egalează România în devotamentul arătat Americii. Parteneriatul strategic pe care, altminteri, SUA îl are cu multe națiuni a atins la noi standarde evanghelice și […]

 • Nepriceputul cu patalama

  2 martie 2021

  Cu 15 zile înainte de a se împlini 165 de ani de la dezrobirea romilor în Țara Românească (166 de ani de la dezrobirea lor în Moldova), Curtea de Apel […]

 • O moarte simbolică

  23 februarie 2021

  Înainte de a se fi măritat cu aprigul bărbătuș Vijulie, femeia cu barbă Stelian Tănase nu părea a ști să dea în bobi și a citi în zațul cafelei, ca […]

 • A venit și vremea arătării diplomelor

  23 februarie 2021

  În toate campaniile, PNL și USR-PLUS s-au dat mai școliți ca proștii de la PSD. Au lăsat mereu să se înțeleagă că ei sînt legitimați de cunoștințe dobîndite în universități […]