Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Mihai Bendeac (om): ”Rolul meu la X Factor este de om.”

Zoom Mihai Bendeac (om): ”Rolul meu la X Factor este de om.”

Gen Om, om să-nălțăm

Mihai Bendeac (om): ”Rolul meu la X Factor este de om.” (Paginademedia, 9 iulie)

După ce ani întregi a imitat toți cocalarii, monștrii și toate scursurile de pe Internet, fără îndoială că ăsta o să fie cel mai greu rol pe care Bendeac a trebuit să-l joace vreodată, imediat după ăla de stabil psihic.

 

Gen Brațul de copil Borcea

Cristi Borcea (zeu al fertilității): “N-am ştiut că firma mea a vîndut gaz închisorii în care am fost închis. Chiar n-am ştiut. Vă daţi seama că, dacă ştiam aşa ceva, că angajaţii au semnat cu penitenciarul, contractul nu s-ar fi făcut! Tocmai ca să nu se interpreteze. Serios, eu eram la închisoare, nu ştiam că angajaţii au făcut contract cu penitenciarul! Ce să fac acum, să pun pancarte să nu mai facem afaceri cu gardienii, cu închisorile?” (Libertatea, 9 iulie)

Sinceritatea lui Borcea e absolut debordantă. Probabil, așa a obținut și toate reușitele alea în dragoste. “Eu n-am știut că n-am voie să fac sex cu alte femei și să le las însărcinate, dacă știam așa ceva nu făceam. Ce să fac acum, să-mi rog angajații să pună pancarte să nu mai fac sex cu alte femei decît alea cu care sînt însurat?”

 

Gen Nația mă-tii

Ozana Barabancea (cea frumos curgătoare): „Ce nație sîntem? Mi-am pus o poză mai nereușită și ați luat foc! Comentați jignind, vă exprimați urît, îmi scrieți în privat și mă luați la șuturi de parcă am făcut o lovitură de stat și nu știam! Bine că aflu de la voi, cei fără de păcat, frumoșilor, deștepților, carismaticilor, veșnic cîștigătorilor, olimpicilor, matematicienilor, artiștilor, mult prea smeriților ce sînteți!” (Libertatea, 9 iulie)

O vorbă din popor zice că cine se bagă în troacă cu porcii ajunge pînă la urmă să fie mîncat de ei. E valabil și pentru cei care se împrietenesc pe Facebook cu ei și dup-aia țin să-i impresioneze cu orice preț. Oricum, n-o merităm pe Ozana Barabancea – fără selfie-urile ei, ce s-ar alege de țara asta?

 

Gen Creierele și furnica

Oana Zăvoranu (critică comportamentală): „Treziți-vă, divelor! Ai dormit cu greierii în geam și soba la cap la județ, în copilărie, și acum vreți numai la 5 stele la munte.” (Libertatea, 7 iulie)

Cel mai nasol cu greierii nu e cînd îi auzi la cap, ci mai ales cînd ai impresia că vorbesc cu tine și ajungeți să vă certați de la cine știe ce mărunțiș. Pe de altă parte, Oana sigur e foarte stabilă psihic și n-a pățit niciodată asta.

 

Gen Dragostea trece prin stomac

Bianca Drăgușanu (gînditoare): “Mă întreba o colegă la machiaj cum te prinzi că ești îndrăgostită și cum îți dai seama dacă este doar o atracție fizică. (…) Corpul tău are niște reacții specifice. Tremuri, te înroșești, transpiri, te trec fiori în tot corpul. Toate acestea sînt semne că ești îndrăgostită pînă peste cap.” (Libertatea, 7 iulie)

De asemenea, așa cum un medic poate să confirme, se poate să fie simptomele unei toxiinfecții alimentare sau un indiciu că te-a mușcat un șarpe veninos. Dar hai s-o lăsăm așa, sigur e dragoste la mijloc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Toader s-a făcut băiat mare

  17 septembrie 2019

  Aidoma unui copil fugit de acasă și aciuit în Gara de Nord, Toader Paleologu a fost luat sub pulpană de un drojdier bătrîn și hîrșit în rele, dispus să-l învețe […]

 • Călăreții fără cap

  17 septembrie 2019

  Între pusta maghiară și stepa rusească, pe terenul cu obstacole moștenit de la strămoși, România aleargă, ca un cal deșelat de istorie, să prindă din urmă Occidentul. Singura ei certitudine, […]

 • Votul la fără taxe

  17 septembrie 2019

  79.997 de cetățeni români stabiliți în străinătate s-au înscris fie pentru a vota prin corespondență, fie pentru a solicita să voteze la o secție de votare mai aproape de casă. […]

 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]