Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Mihai Radu vs Simona Tache: Despre școala de cuplu

Zoom Mihai Radu vs Simona Tache: Despre școala de cuplu

La școalăăăăă!

Nicicînd nu e mai enervantă o femeie ca atunci cînd nu vrea să învețe lucruri elementare. Pune fața aia de savant care se gîndește numai la expasiunea Universului și pentru care orice altă informație este detestabilă, solicitîndu-i inutil memoria și atenția.

– S-a stricat mail-ul de la Yahoo!

O spune foarte sigură pe ea, de parcă tocmai a văzut știrea la televizor.

De fapt, a apăsat pe ceva aiurea și nu știe să mai ajungă în contul de e-mail. Mîinile îi atîrnă pe lîngă corp ca niște șerpi morți și are fața unei fetițe care se uită cum îi trece un buldozer peste colecția de păpuși.

Te duci lîngă ea, moment în care se ridică de pe scaunul din fața calculatorului.

– Stai, stai, că nu a pățit nimic mail-ul. Trebuie să apeși…

Dar ea e deja în picioare.

– Nu, chiar nu vreau să-mi explici acum toate astea, fă ce e de făcut! Știi că nu mă pricep la tehnică…

– Fată, nu e tehnică, pui săgeata pe ceva și dai click! Tehnică e ce au făcut ăia ca tu să te comporți ca o maimuță sictirită și să nu fie nevoie să-ți soliciți deloc mintea!

Chestia asta cu "Știi că nu mă pricep" ți-o aruncă mereu în față. Și de unde să știe dacă, de fiecare dată cînd vrei să-i arăți, îți întoarce spatele? Ai zice că omori pe cineva și nu vrea să vadă scena, că îi strici pofta de mîncare.

Bineînțeles, dacă insiști poate să și plîngă. O forțezi, o violezi cu tehnologia, deși lucrurile se schimbă total dacă tu nu știi să folosești ceva de pe la bucătărie. Se uită la tine ca la un neajutorat, nu-și explică defel cum de ai ajuns pînă la vîrsta asta la cît de prost pari.

– Arată-mi tu cum se face, îi zici.

– Eh, dă încoace, n-am timp acuma să te învăț eu ce nu te-a învățat mă-ta!

 

Lecția de Eugen Ionescu și soțul tău

Te-ai rătăcit și ești disperată. Îl suni:

– Alooo, iubi, m-am rătăcit. Ajută-mă să mă desrătăcesc.

– Unde ești și unde vrei să ajungi?

– În București și vreau să ajung la coafor. Zi-mi unde e strada Constantin Argetoianu, te rog.

– OK, fii atentă aici. Acum 13,8 miliarde de ani s-a născut Universul. Printr-un Big Bang, o "explozie" gigantică… Nu a fost un singur punct care a explodat, tot spațiul a explodat și fiecare punct a devenit un mic Univers mare. Apoi, într-o mică fracțiune de secundă a trecut printr-o expansiune gigantică, care se cheamă "inflație", după care a continuat să crească până-n ziua de…

– Iubi, sunt în București și vreau să ajung la coafor, lasă-mă cu Universul și Big-Bang-ul.

– Păi, ca să înțelegi Bucureștiul trebuie s-o luăm cu începutul.

– Ia-o cu sfârșitul, te rog.

– Biiine… Bucureștiul este capitala României. România este o țară situată în sud-estul Europei Centrale, pe cursul inferior al Dunării, la nord de Peninsula Balcanică și la țărmul nord-vestic al Mării Negre. Pe teritoriul ei este situată aproape toată suprafața Deltei Dunării și partea sudică și centrală a Munților Carpați. Se învecinează cu Bulgaria la sud, Serbia la sud-vest, Ungaria la nord-vest, Ucraina la nord și est și Republica Moldova la est. La sud-est se găsește țărmul Mării Negre.

– ÎMI ZICI ODATĂ UNDE ESTE STRADA AIA??????

­ Constantin Argetoianu a fost un om politic român care a deținut funcția de președinte al Consiliului de Miniștri în România, între 28 septembrie 1939 și 23 noiembrie 1939. Unic descendent al unei familii boierești înstărite din Oltenia, Argetoianu a dobândit o licență în drept și un doctorat în medicină la Paris, însă a urmat o carieră în diplomație, unde a activat până în 1913, când a intrat în politica română.

– Bine, lasă că iau taxiul.

Cartea "Femeile din de pe Venus, bărbații vin de la băut", de Simona Tache și Mihai Radu, se găsește în librării sau poate fi comandată online de AICI.

2 comentarii

 1. #1

  Nu că sunt misogin. Dar masonii în general de ce nu primesc femei în organizaţii? Eu cred că din două motive. 1.Simbolurile masonice nu au efect la femei. 2.Îmi spunea mie cineva demult că până la 16 ani femeile (fetele mă rog) se dezvoltă la intelect mai repede ca bărbaţii. Fiindcă nu au altă treabă. De la 16 ani încolo însă eu cred că au deja suficientă inteligenţă ca să citească chipurile bărbaţilor şi să-şi dea seama că asta e tot ce au nevoie ca de atunci înainte să se descurce uşor în viaţă. (Şi asta presupunând că inteligenţa e un organ care se dezvoltă pe funcţie, adică atunci când e solicitat.) (Şi cred că de asta apar şi gheii).

 2. #2

  citez ”supeeeerb” :)))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Cioclii

  4 august 2020

  Viziunea convalescentului privind în oglindă Fiți gata la harpoane că îngeru-i la copcă în țara cea vestită și rece de sub votcă cu turlele înfipte în nori pînă-n prăsea, momiți-l […]

 • N-a mai mers la pușcărie, hai, măcar, la Primărie!

  4 august 2020

  Așa cum bețivii adevărați își revin spre dimineață dacă simt pe gîtlej un nou pîrîiaș de vodcă, Traian Băsescu dă semne de dezmeticire. Lunga mahmureală politică nu i-a priit. Abstinența, […]

 • România din ce în ce mai puțin educată

  4 august 2020

  Klaus Iohannis este profesor. Nu și-a mai exercitat meseria din 1997, e drept, acela fiind anul în care a părăsit definitiv catedra pentru un post în administrație. Mai întâi inspector […]

 • Martirii carantinei

  28 iulie 2020

  Printr-o ironie a sorții, săptămîna trecută Marea Neagră și-a luat și ea rația de libertate, fiindcă din două sute de mii de samavolnici care s-au scăldat în lipsa de respect […]

 • Cel mai scump dulap din istorie

  28 iulie 2020

  „Am obținut pentru România o sumă impresionantă, 79,9 miliarde de euro“, a zis președintele Iohannis, și s-au găsit destui să se repeadă să-i pupe mîinile ca unui binefăcător. Banii ăștia, […]