Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Mihai Trăistariu: “Acolo nu-i o voce umană, e o voce pe invers”

Zoom Mihai Trăistariu: “Acolo nu-i o voce umană, e o voce pe invers”

Gen Spaghetti western cu multă pîine

Cristian Popescu Piedone (personaj din folclor): „Am vrut să vă anunț mai întîi pe voi, prietenii mei, că la jumătatea lunii aprilie voi primi o vizită de mult așteptată de mine: cel al cărui nume îl port cu mîndrie, „Piedone” Bud Spencer, va fi oaspetele meu. Cu siguranță ne vom vedea toți, ca între prieteni. Vă voi anunța detaliile la momentul respectiv, important este că mi-a acceptat invitația, fiind și el foarte curios să mă cunoască.” (Libertatea, 26 ianuarie)

În locul lui Piedone originalul – sau Cristian Popescu de Italia, cum i se mai spune –, am fi mai circumspecți cu privire la scopul invitației. Nu de alta, dar cunoscîndu-l pe Piedone autohtonul, n-ar fi exclus să-și caute o sosie care să facă pușcărie în locul lui.

 

Gen Vocea stridentă a României

Adriana Bahmuțeanu (țață), despre melodia “Pițipoance” pe care tocmai a lansat-o: “Mi-am dat seama că am voce, deci nu sînt mută. (…) Este o parodie, o piesă despre viața mea și a altor domnișoare care umblă după bărbați cu bani. Eu recunosc că am umblat după bărbați cu bani și nu m-am ales cu mai nimic.” (Libertatea, 20 ianuarie)

Să ne concentrăm mai mult pe afirmația “Este o parodie, o piesă despre viața mea”. Din exterior, relația cu Silviu Prigoană părea mai mult o telenovelă mexicană, dar vorba aia: “Gura păcătosului, adevăr grăiește”.

 

Gen Mîna întinsă care nu spune o poveste, nu primește ciorbiță

Mircea Diaconu (europarlamentar român): “Am o dependență. De ciorbă! Adică nu prea pot fără ea. Dar nu sînt un mofturos, neapărat. Mănînc orice ciorbă. (…) Dat fiind că m-ați trimis prin Europa, am cam aceleași probleme. Și de data asta, asistenții mei dragi au vrut să mă salveze, au căutat pe Internet și în tot orașul o ciorbă care să-mi placă. În sfîrșit victorioasă, Ondina găsește cea mai bună ciorbă din Bruxelles. Mergem toți acolo și cînd vine ciorba… dezastru. Penibilă!” (Wowbiz, 30 ianuarie)

Nu știm cum vă simțiți dumneavoastră dar nouă ne e puțin rușine că l-am trimis pe omul ăla acolo și îl chinuim privîndu-l de ciorbă, ca pe hoții de cai. Așa ceva nu se face! Iartă-ne, nea Mircea, dacă știam nu te puneam pe drumuri degeaba.

 

Gen

Flexiune-ntr-un picior, ghici ciupercă ce-i

Mihaela Rădulescu (doamna MILF-ului românesc): ”Și cînd mă spăl pe dinți fac flexiuni pe cîte un picior. Partea asta (fundul) nu are nici o altă soluție miraculoasă, doar sport și alimentație sănătoasă, cu un adaos zilnic de proteine.” (Libertatea, 28 ianuarie)

Parafrazîndu-l pe celebrul infractor Luță din Vaslui, “Fundul face parte din corp” – și chiar ar fi culmea ca fundul doamnei Rădulescu să fie nasol, la cîți bani s-au băgat în ele.

 

Gen Omul e o ființă umană

Alice Peneacă (soție de Bobby Păunescu): “Am început cu pisica și cu cîinele, acum încercăm să scoatem și ceva mai uman. Ne dorim un copil, nu știu dacă pentru 2016.” (Libertatea, 27 ianuarie)

Noroc că dînșii trăiesc mai mult pe la Monte Carlo, altfel serviciile sociale norvegiene s-ar fi sesizat deja și ar fi plasat cîinele și pisica într-un centru pentru animale abuzate.

 

Gen Pe invers

Mihai Trăistariu, povestind despre videoclipul SF al noii lui piese (“Paradiso”): “Acolo nu-i o voce umană, e o voce pe invers, adică dacă spui «mama» se aude «amam»”. Recunosc că un picuț nu sînt mîndru, dar el se reface zilele astea. Trebuie să pornești cu stîngul ca să calci cu dreptul.” (Click!, 27 ianuarie)

Iată mărturisirea pe care o așteptam de multă vreme: vocea de pe melodiile lui Trăistariu nu e umană.

3 comentarii

 1. #1

  In ce-l priveste pe Traistariu, banuim ca e pe invers. Sansa lui de a castiga Eurovisionul sta in operatia de schimbare de sex si de nume. O sa-l cheme Pocita Carnat…

 2. #2

  Mischa,
  Nu sint convins ca panarama Traistaru „e pe invers”. Cred mai mult ca e doar un notoriu si sirguincios onanist.

 3. #3

  Fetele din showbiz nu au treaba cu animalele abuzate. Ele sunt animale buzate.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint