Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Mihai Trăistariu (chiloț alb): “Provocarea lui M I H A I! Completează spațiile goale: P_ _ _ A!”

Zoom Mihai Trăistariu (chiloț alb): “Provocarea lui M I H A I! Completează spațiile goale: P_ _ _ A!”

Gen Omul care a dat mîna cu Kennedy

Ion Lăceanu (artist popular): ”Cîndva eram popular în lume. Acum mă bucur că sînt popular pe o linie de autobuze din Capitală.” (Libertatea, 25 martie)

În ciuda poveștii triste, sîntem siguri că din cuplul JFK – Ion Lăceanu, Ion Lăceanu are totuși cea mai fericită bătrînețe, pentru că de JFK nu prea am auzit să se plimbe cu nimic în ultima perioadă.

 

Gen Orbul găinilor

Iulia Albu (stilist de galinacee): „Giulia Anghelescu Huidu a aterizat la Gala Premiilor Gopo înfășurată într-un parasolar pentru parbriz sau, cel puțin, așa arată tentativa de rochie pe care cîntăreața/mamă/femeie, cum se autodefinește pe contul de Instagram, a ales să o poarte. Am căzut într-o «adorație» vecină cu leșinul la vederea pantofilor negri asortați la bordura neagră a rochiei, îi recomand data viitoare un coviltir pentru căruță.” (Libertatea, 22 martie)

De fapt, cel mai probabil, Iulia Albu e invidioasă pe Giulia pentru că s-au întîlnit la aceeași ghenă de gunoi ca să-și procure noile ținute și cumnata lu’ Huidu a fost mai a dracu’ și a păstrat tot aluminiul numai pentru ea. Nu-ți face griji, Iulia Albu, găsești aluminiu și-n vaccinuri, sau cel puțin așa zice Olivia Steer.

 

Gen Ce-i lipsește chelului

Mihai Trăistariu (chiloț alb): “Provocarea lui M I H A I! Completează spațiile goale: P_ _ _ A!” (Facebook, 23 martie)

Legenda spune că Trăistariu a rămas cu sechele privind spațiile goale de cînd s-a uitat într-o dimineață în oglindă și a descoperit că are mari spații goale în cap. Și la suprafață, și în adîncime. De-atunci e într-o permanentă cruciadă pentru a umple toate spațiile goale pe care le găsește și e cu mintea numai la “pildă”.

 

Gen Indianul Palmă Iute

Jojo (artistă multilateral dezvoltată): „Astăzi eu am crezut că înnebunesc pentru că poporul meu favorit m-a hărţuit. Cum mă întorceam, pac! Cineva mă atingea. În spatele meu, 30 de bărbaţi zîmbind. Deci m-au hărţuit. Eu înțeleg cu sînt blondă și diferită de ei, dar nu am crezut că pot să-mi pună mîna pe fund. Nu mă aşteptam ca în India să se întîmple asta.” (Libertatea, 19 martie)

Practic, ce nu și-a dat seama Jojo e că foarte mulți bărbați din India vor să-i pună mîna pe popor. Ce să mai zicem de săracul popor al Iuliei Vântur, care stă de mai multă vreme acolo și mai arată și bine.

 

Gen Jeacă Chan

Raluca Bădulescu (Bravo, ai colebil): „Acum cîțiva ani am fost la Londra, pentru vreo trei zile. Mi-am dat toți banii pentru a-mi cumpăra o jachetă de piele foarte scumpă; așa că, pînă la revenirea în țară, am mîncat un burger pe zi și am băut apă de la robinet, de la hotel. (…) M-am bucurat cînd am urcat în avion și am primit de mîncare. Și mă uitam la persoana de lîngă mine, din avion, și era așa, un pic la mîncare și nu prea mînca. Aș fi vrut să îi cer mîncarea.” (Libertatea, 19 martie)

E inutil să spunem că persoana de lîngă ea din avion n-a mai fost văzută niciodată. În schimb, hainele i-au apărut într-o colecție privată de modă.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
 • Peisaj cu tractor românesc trăgînd cu lanțul de Coloana Infinitului

  23 aprilie 2024

  Scuip sînge ca Bălcescu și nu sînt în Sicilia, să-mi scurm în cimitirul săracilor culcuș. Goniți-mă cu pietre să întregesc familia celor cu țara-n traistă, de sila voastră duși. Cînd […]

 • Nebunii care se visează președinți

  22 aprilie 2024

  Gafa cu desemnarea lui Cîrstoiu pentru Primăria Capitalei va avea consecințe la celelalte alegeri. Împreună și separat, PSD și PNL vor pierde voturi, vor fi obligate să-și schimbe tactici, oameni […]

 • Monologul unui telefon cu fise, rămas fără certificat de revoluționar

  16 aprilie 2024

  Prea mult sictir, prea multă operetă și un exces nebun de figuranți, a mai rămas puțină Julietă și un profesor de-ngropat talanți, și-o urmă de Romeo în culise descoperită de-un […]

 • Adio, Army

  15 aprilie 2024

  Cînd aliatul Rusiei atacă Israelul și se pregătește să complice și mai mult socotelile de securitate ale lumii civilizate, te întrebi iar, a suta oară, unde sînt banii armatei române. […]

 • Invitație la nuntă

  9 aprilie 2024

  Nimeni nu-i simte îngerului lipsa (mecanic de-ntreținere în cer). Veniți să reparați Apocalipsa, că dă Natura în marșarier! Cel care-a scris că veacul ăsta jalnic va fi religios ori de […]

 • Generalii lui Piedone

  8 aprilie 2024

  De cînd Piedone a devenit preferatul sondajelor, o armată de scarabei politici a început să fojgăie pe lîngă el ca împrejurul unui tomberon. Voiculescu i-a organizat o lansare fastuoasă la […]

bijuterii argint