Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Mihai Trăistariu (co-autor al hitului “Roxana, mi-ai furat banana”): “Chiar și vedete cu voce au început să se dezbrace, să fie mai vulgare, că așa se poartă”

Zoom Mihai Trăistariu (co-autor al hitului “Roxana, mi-ai furat banana”): “Chiar și vedete cu voce au început să se dezbrace, să fie mai vulgare, că așa se poartă”

Gen Al șaselea simț

 

What’s Up (cîntăreț în vogă): “Iubiți-vă mult. Acum sîntem în Postul Paștelui și eu și nevasta mea nu mai putem lucra la copil. Consider că cel mai important lucru pe pămînt este familia. Este cea mai importantă! Prietenii te mai dezamăgesc. Eu și soția mea lucrăm de vreo două luni. Sper să ne iasă. Eu simt că ea este gravidă, dar încă Dumnezeu nu ne-a confirmat." (Wowbiz, 7 aprilie)

Adevărul este că e și destul de greu să dai peste meseriași buni care să facă treaba ca lumea. Majoritatea au plecat la muncă în Spania sau Italia.

Gen Mărirea de țîțe mărturisită e pe jumătate iertată

Simona Trașcă (Pamelă de România),despre noua ei operație estetică: “Sînt terifiată. Mi-e frică de mor pentru operația de mîine. Eu, care eram extrem de curajoasă, am ajuns să îmi fie frică și de un ac mic. Am fost la mănăstire și m-am rugat pentru operații și am cerut preotului să-mi facă dezlegare și binecuvîntare că sîntem în Postul Paștelui.” (Cancan, 7 aprilie)

Din fericire, Biserica Ortodoxă e una destul de permisivă. Aprobă operațiile estetice de tot felul. De exemplu, mai țineți minte ce bîrnău de prost gust avea Noe înainte de rinoplastie?

 

Gen Nu e normal

Adriana Bahmuțeanu (imagine Dry Cooker):“Pentru că nu am avut o viață sexuală normală cu Prigoană am ajuns iar să am probleme. Noi nu am mai făcut dragoste de șase luni, nu este normal pentru un cuplu căsătorit. Iar eu pe Prigoană nu l-am înșelat. El poate a făcut-o, că am auzit că a invitat-o pe Zăvoranca să plece cu el în străinătate.” (Cancan, 7 aprilie)

O înteleg pe doamna Bahmuțeanu. Eu, de exemplu, n-am făcut sex niciodată cu Prigoană și asta sigur nu e normal.

 

Gen Chiloț automat

Mihai Trăistariu (co-autor al hitului “Roxana, mi-ai furat banana”):“Chiar și vedete cu voce au început să se dezbrace, să fie mai vulgare, că așa se poartă. E un trend extrem de vulgar și merge și în afară. Toate se conformează. Care nu se conformează e măturată, gen Luminița Anghel. Cele cuminți sînt date la o parte. Paula Seling e cuminte, pe cînd Andra, Lora sau Delia s-au chiloțat un pic, s-au prostituat – ăsta e cuvîntul – ca să poată reuși și să fie difuzate la radio și chemate în concerte.” (Click, 2 aprilie)

Mihai Trăistariu știe ce înseamnă discreția, probabil de aia apar zilnic trei știri despre implantul lui de păr.

 

Gen Iubește-ți aproapele și pe toți prietenii lui

Casandra (fostă viespe a lui Ogică):“Nu sînt curvă sau o tîrfă de lux așa cum credeți că sînt. Sînt doar o tînără iubitoare care a făcut sex cu bărbații cu care a simțit că e nevoie și a crezut că dovedește iubirea. Vreau să-i enumăr pe cei care au trecut prin mîinile mele: Alex, Stelian Ogică, Marius Baldovin.” (Click, 6 aprilie)

Măcar domnișoara Viespea a avut decența să mărturisească că nu e de lux. Și nici ce-a trecut prin mîinile ei.

 

Gen Îmi plăcea Elvis

Cristian Țînțăreanu (J.R. de Corbeanca):"Cînd eram tînăr, dansam rock. Îmi plăcea și Elvis Presley. Acum îmi plac marșurile funebre. De ele mă pregătesc. Nevastă-mea îmi pregătește marșuri funebre. I-am luat o mașină nouă, ca la înmormîntarea mea să fie ca o doamnă.” (Kanal D, 6 aprilie)

Există șanse ca, dacă proiectul domnului Țînțăreanu se concretizează, să aibă ocazia să se reunească cu Elvis. Deci nu e totul pierdut. Păcat de mașină, totuși.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Cioclii

  4 august 2020

  Viziunea convalescentului privind în oglindă Fiți gata la harpoane că îngeru-i la copcă în țara cea vestită și rece de sub votcă cu turlele înfipte în nori pînă-n prăsea, momiți-l […]

 • N-a mai mers la pușcărie, hai, măcar, la Primărie!

  4 august 2020

  Așa cum bețivii adevărați își revin spre dimineață dacă simt pe gîtlej un nou pîrîiaș de vodcă, Traian Băsescu dă semne de dezmeticire. Lunga mahmureală politică nu i-a priit. Abstinența, […]

 • România din ce în ce mai puțin educată

  4 august 2020

  Klaus Iohannis este profesor. Nu și-a mai exercitat meseria din 1997, e drept, acela fiind anul în care a părăsit definitiv catedra pentru un post în administrație. Mai întâi inspector […]

 • Martirii carantinei

  28 iulie 2020

  Printr-o ironie a sorții, săptămîna trecută Marea Neagră și-a luat și ea rația de libertate, fiindcă din două sute de mii de samavolnici care s-au scăldat în lipsa de respect […]

 • Cel mai scump dulap din istorie

  28 iulie 2020

  „Am obținut pentru România o sumă impresionantă, 79,9 miliarde de euro“, a zis președintele Iohannis, și s-au găsit destui să se repeadă să-i pupe mîinile ca unui binefăcător. Banii ăștia, […]