Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Mihai Trăistariu (fin geopolitician): „Am observat încă de acum o lună o tentativă de război mediatic între Ucraina şi Rusia”

Zoom Mihai Trăistariu (fin geopolitician): „Am observat încă de acum o lună o tentativă de război mediatic între Ucraina şi Rusia”

Gen Torneroi

Mihai Trăistariu (fin geopolitician): „Am observat încă de acum o lună o tentativă de război mediatic între Ucraina şi Rusia. (…) S-a transformat într-o politică cruntă. Dacă aş fi cîştigat eu în locul lui Ovidiu, cred că ar fi fost groaznic. Cînd ştii ce e acolo nu-ţi mai vine să cîştigi.” (Antena Stars, 16 mai)

Se pare că Mihai Trăistariu a descoperit marele secret al Eurovision-ului: voturile se dau pe prietenii. În locul lui, ne-am simți în pericol. Dacă marile puteri ale lumii află c-a dat pe goarnă și vor să se răzbune discreditîndu-l cu piese jenante și videoclipuri adresate consumatorilor de ciuperci halucinogene? A stai, asta s-a întîmplat deja… În altă ordine de idei, în caz că n-ați observat, marele regret al lui Mihai e că nu-i în locul lui Ovidiu Anton. Dar nici măcar Ovidiu Anton nu e în locul lui Ovidiu Anton, așa că poate tot răul e spre bine.

 

Gen Micul dinț

Madeleine (cîntăreață), lui Dani Oțil: „Ești discret, sexy, elegant, cîteodată puțin arogant, nebunule! Eu te vreau pe tine, dar se știe asta, e treabă veche. Trebuie să înțelegi că vreau și pot să fiu sexy. Să știi că nu renunț, abia am început, sînt pe val. Eu nu știu dacă îți place cu dinții, dar mă rog. Să mă țin cu dinții, că pot să rănesc omul, Doamne…” (’Neața cu Răzvan și Dani, 16 mai)

Săracul Dani Oțil, ce noroc are! Abia a scăpat din colții nenatural de albi ai Mihaelei Rădulescu și s-a și repezit o altă femeie selectă cu dinții pe el. Pînă la urmă, asta-i viața de mascul delta cu motocicletă: să circule pe cale orală, ca Miorița.

 

Gen Universul și prietenii lui

Andreea Bălan (promotoare a sandalelor cu platformă): “Indiferent cît de mic, slab sau neînsemnat te fac alții să te simți, cred că oricine are puterea să-și atingă visul și să fie fericit. E un drum lung, e un drum greu, dar merită. Visează în fiecare zi, universul îți va răspunde!” (Libertatea, 14 mai)

E foarte posibil să fie așa cum frumos zice Andreea Bălan. Sau e posibil ca universul să se fi săturat și el de cîți distruși îl apelează ca să-i ceară tot felul de chestii și să mai vrea să facă și altceva. De exemplu, să meargă la pește.

 

Gen Să-ți umplu frigiderul de abțibilduri

Mariana Moculescu (despuiată), despre fostul iubit care o șantajează cu poze: „I-am zis: măi, băiatule, eu am o diplomă de licenţă prin academia de teatru şi film, cînd mă întreabă toată lumea în Occident ce profesie am, eu spun că sînt actriţă. N-am cuvinte să etichetez ce vede lumea acolo pe Google. Aseară am vorbit cu un prieten italian şi şi-a pus mîinile în cap. Astăzi nu mi-a mai dat nici un telefon, după ce zilele trecute mi-a dat sute de mesaje. Dacă a văzut articolul ăsta cu poze în sutien şi în chiloţi lîngă un frigider ţigănesc, plin de abţibilduri, nu mă mai caută în veci.” (Cancan, 9 mai)

Cu regret în suflet trebuie s-o informăm pe doamna Moculescu că nu s-a inventat încă un italian adevărat care să se sperie cînd vede chiloți și sutiene. Nu de alta, dar ei și le atîrnă în balcon să le vadă toată lumea. Așadar, dacă l-a speriat ceva, e fie faptul că frigiderul era gol, fie chiar ea.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Poate fi un orbete președinte de țară?

  20 august 2019

  Klaus Iohannis a pierdut ocazia de-a juca o scenetă biblică pe țărmul Mării Negre fiindcă, dacă s-ar fi aplecat asupra soldățelului american leșinat și l-ar fi cărat în brațele-i vînjoase […]

 • Președintele armatei moarte

  20 august 2019

  Marți, 20 august, peluza Casei Albe va duce iar povara președintelui Iohannis. Sînt fire de iarbă care au avut norocul să geamă sub pantofii unui Macron, unui Netanyahu, unei Merkel […]

 • Politiciene disperate

  20 august 2019

  Ne îndreptăm, cu pași mari, spre momentul în care va fi aproape obligatoriu ca politica să fie condusă de către femei. Dintr-un domeniu eminamente patriarhal, politica tinde să devină tărâmul […]

 • “Întîmplări din irealitatea imediată”

  13 august 2019

  Aflînd că pușcăriile românești sînt mari producătoare de scriitori bine furajați, o editură newyorkeză i-a făcut domnului Gheorghe Dincă o ofertă de nerefuzat pentru publicarea unui bestseller memorialistic cu titlul […]

 • Planul Marshall pentru săraci

  13 august 2019

  America și Occidentul european trag fără chef de o căsnicie obosită, împovărată de ani și de plictiseală. Duși sînt anii logodnei, cînd generalul Marshall a descălecat la Paris din spinarea […]