Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Mihai Trăistariu (păcălici): “La ora asta umblu mereu cu un recipient la mine, ce conține o pudră formată din firimituri de păr“

Zoom Mihai Trăistariu (păcălici): “La ora asta umblu mereu cu un recipient la mine, ce conține o pudră formată din firimituri de păr“

Gen Omul e rudă cu familia lui

Liviu Vîrciu (vedetă din motive pe care nimeni nu și le mai aduce aminte acum foarte clar): “Fetița mea a avut puține emoții la botez, deloc nu a plîns. A stat cuminte ca și familia, ca să nu zic ca și taică-su, se aseamănă cu familia, asta a spus părintele.” (Spynews, 7 aprilie)

Unii cercetători creaționiști ar îndrăzni chiar să ducă raționamentul și mai departe, spunînd că omul se trage din familie, cu care este rudă, uneori chiar neam, rubedenie și nu de puține ori fruct aflat pe aceeași ramură a arborelui genealogic. Dar nimeni n-a reușit să dovedească asta, deci haideți să nu mai facem asemenea supoziții fără acoperire.

 

Gen Nu tot ce pute se mănîncă

Monica Tatoiu (persoană care-și bagă nasul unde nu-i fierbe oala, la TV): “Acum vreo douăzeci de ani am primit un miel de la mama şi eu l-am pus în oala-minune fără să mă uit că nu era curăţat de blană. A puţit în casa mea două săptămîni. De atunci nu mai mănînc ciorbă de miel pentru că o asociez cu mirosul ăla.” (B1 TV, 6 aprilie)

Acum douăzeci de ani erau și alte vremuri. În zilele noastre, majoritatea gospodinelor moderne obișnuiesc să-și epileze brazilian mielul înainte să-l bage în oală, dar și mieii au devenit ceva mai civilizați și-și dau măcar șosetele jos înainte să treacă la treabă.

 

Gen Tratament antichiloțărie

Mihai Trăistariu (păcălici): “La ora asta umblu mereu cu un recipient la mine, ce conține o pudră formată din firimituri de păr. E destul de incomod și plictisitor să te dai zilnic cu pudra aia. Așa că am decis să-mi fac un nou implant de păr ca să nu mai am niciodată problema asta.” (Libertatea, 7 aprilie)

Adevărul e că, dacă ne-ar fi întrebat cineva înainte de asta pe cine bănuim cel mai tare că riscă să fie depistat cu păr uman asupra lui, cu siguranță am fi mizat pe Mihai Trăistariu. Mai nasol o să fie cînd o să-i găsească Poliția și pe bărbații de la care a luat părul.

 

Gen Poluția copilului

Speak (rapper romantic): ”Fac și sex, și dragoste. Cînd faci dragoste, te pupi mai mult, iar sexul e… sex. (…) Eu, cînd eram mic, m-am masturbat cu o revistă cu Anda Adam.” (Click, 6 aprilie)

Iată unul dintre avantajele publicațiilor pe hîrtie. Pe vremuri, probabil nici o iubită de-a lui Speak nu ar fi obiectat dacă omul voia să ia o revistă în pat înainte să facă dragoste. Poate chiar ar fi părut intelectual. Acum, însă, să iei laptop-ul cu tine poate fi destul de incomod. Mai ales că nu e doar Anda Adam acolo, sigur mai e și Mark Zuckerberg.

 

Gen Oana botezătoarea

Oana Roman (deja mare): “Ai mei nu m-au botezat cînd eram mică de tot. Mă rog, a fost o greșeală. M-au botezat la 7 ani. Îți dai seama că n-a putut să mă bage cu totul în cristelniță, pentru că eram deja mare”. (Click, 3 aprilie)

Gurile rele spun că s-ar fi purtat tratative pentru ca botezul să se petreacă în apele Mării Negre, însă atît Turcia, cît și Ucraina s-ar fi opus, temîndu-se de inundații masive și de tsunami.
1 comentariu

  1. #1

    Suuuuper! Bine, e si material, dar orisicat…Apropo, cred ca ne terorizeaza dinainte de trauma suferita de la miel, asa ca tb sa caute alte scuze

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale