Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Mihai Trăistariu (victimă a pandemiei): „Mă mut la Dubai, nu știu ce restricții au pe acolo, dar am zis că măcar scap de faza cu gazul și asta e”

Zoom Mihai Trăistariu (victimă a pandemiei): „Mă mut la Dubai, nu știu ce restricții au pe acolo, dar am zis că măcar scap de faza cu gazul și asta e”

Gen Nu mă-ntreba cum am fost țepuit de primul milion

Puya (cîntăreț și soț): „Nu era fana mea. Eu am cîntat la balul unde ea a prezentat. Și mi-a tras și țeapă cu banii! Ăia aveau sala plină și mie îmi ziceau că n-au bani. Și așa ne-am împrietenit. Am ținut legătura, am vorbit. După a început să îmi placă jocul ăsta și îmi tot puneam concerte în zona unde era ea.“ (Click!, 13 februarie)

În momentul în care i-a dat țeapă cu banii, Puya și-a dat seama că ea este aleasa. Mereu dorise să cunoască pe cineva care să aibă, cum spunea cîntecul, tupeu de borfaș.

 

Gen Walker, polițist grăsan

Cătălin Moroșanu (luptător întîmplător): „Sincer, cred că ajungeam ori avocat, ori polițist. Eu m-am apucat de kickboxing în anul doi de facultate. Am zis să slăbesc și eu puțin, să văd cum e. Nu am avut vreun plan anume să mă gîndesc că o să fiu luptător sau să apar vreodată la televizor, în viața mea nu m-am gîndit la asta.“ (Spynews, 13 februarie)

Moroșanu a făcut tot posibilul să evite bătaia, dar cînd a început să se îngrașe și-a dat seama că totul are o limită. Atunci s-a apucat de bătaie. A început lupta cu kilogramele.

 

Gen Aceeași Mărie cu altă pălărie ridicolă

Iulia Albu (proprietară de orătănii): „Purtam pălării într-o vreme în care în România era considerat ridicol să porți pălărie. Mă îmbrăcam de seară ziua, deși în România era normal și seara să te îmbraci ca în fiecare zi, pentru că în acest mediu cu persoane foarte cunoscute, dintre care o mare majoritate poartă haine pe care le primesc gratis, niște cîrpe mizerabile, nici măcar nu primesc bani pentru asta, a apărut cineva care investea în ținute și care și le făcea și își făcea concept de ținută! Și faptul că am copilărit la Horezu cu găinile și că nu întîmplător simbolul Horezului este «Cocoșul de Hurez», pentru că, de fapt, eu am pus într-un context glam ceva care era specific unui popor întreg, pentru că toți ați văzut găini, toți ați crescut cu ele, dar pe toți v-a șocat că ați văzut-o pe un umăr al unei persoane!“ (Cancan, 11 februarie)

Au fost vremuri cînd era ridicol să poți pălării în România, pentru că nu fuseseră încă inventate. Pe vremea aia, Iulia Albu se îmbrăca de seară ziua, ceea ce demonstra mult curaj, mai ales dacă printre hainele de seară erau și pijamalele. Tot ea a încercat să-i dea o strălucire găinii, să o facă vedetă, model, poate chiar creatoare de modă. Nu doar de ouă.

 

Gen Băgați site-ul de cultură în Dubai

Mihai Trăistariu (victimă a pandemiei): „Mi se pare o nenorocire, parcă sîntem… COVID-ul colcăie, războiul stă să bată la ușă, prețurile au bubuit, zici că e apocalipsa. Mă mut la Dubai, nu știu ce restricții au pe acolo, dar am zis că măcar scap de faza cu gazul și asta e. Sînt foarte derutat, chiar nu știu ce o să fac, am încercat să fac și economie la căldură.“ (Libertatea, 13 februarie)

Mihai Trăistariu aplică o veche soluție românescă: dacă n-ai bani de întreținere în România, te muți în Dubai.
Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
 • Țarul

  22 noiembrie 2022

  El a crezut că trupul său conține ca pajiștea, doar zumzet de albine, că pîlcuri de păduri mirositoare vin să îl spele noaptea pe picioare, cu praf din corn de […]

 • Ei nu sunt ca ceilalți. Sunt ca ceilalți cu ceva tupeu în plus

  22 noiembrie 2022

  Dacă unul de-al nostru, unul dintre oamenii buni, de omenie, care timp de doi ani n-a pus pe limbă altceva decât muie cu soia, din aia bună, în Piața Victoriei, […]

 • Vampirii poporului, mai bogați ca niciodată

  21 noiembrie 2022

  Azi, Ciucă zice una. Mîine, Ciolacu zice alta. Liberalii și pesediștii duc „o luptă pentru pensiile românilor“. Cu cît să crească oare: cu 10%, cît zic unii? Cu 15%, cît […]

 • O profeție

  15 noiembrie 2022

  El a sosit să-și caute coșciugul și a scurmat vreo șapte văi cu plugul, dar supărat s-a dus să se îmbete în crîșmă, la doi pași de rîul Lethe. A […]

 • Vrem o țeapă ca afară

  15 noiembrie 2022

  Omenirea pare să fi intrat, de o bună bucată de vreme, în epoca traiului în lumi paralele, mare parte dintre ele imaginare. E plină planeta de multimiliardari cu averi care […]

 • Miliarde

  14 noiembrie 2022

  Mai țineți minte alea 80 de miliarde de euro pe care le aducea Iohannis? Era vara anului 2020, acum aproape doi ani și jumătate. Iohannis venea de la Bruxelles. Gîfîia […]

bijuterii argint