Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Mihai Trăistariu (victimă coiaterală): „Știi cum a trecut pandemia peste mine? M-a călcat ca un buldozer.“

Zoom Mihai Trăistariu (victimă coiaterală): „Știi cum a trecut pandemia peste mine? M-a călcat ca un buldozer.“

Gen Ce-ai făcut, Bobiță?

Mihai Bobonete (mare cartofior):„În primii ani de serial, că anul acesta se fac zece ani, în primii patru-cinci ani primeam reduceri. La piață îmi mai puneau cîțiva cartofi în plus cînd cumpăram. Acum, în ultimii cinci ani, cînd deja s-a scris prin presă că cîștigăm averi impresionante, s-a schimbat situația. Acum, cînd mă recunosc în piață, mă trag la cîntar. că zic că am bani mulți.“(Libertatea, 17 iulie)

Bobonete e modest. Poate că nu-i vorba doar de bani aici. Poate că țăranii din piață sînt atît de impresionați de cît de bine joacă în Las Fiebinți încît se așteaptă de fiecare dată ca Bobiță să facă o combinație ca să le ia cartofii, pe principiul: „Ce ești tu, mă? Combinator? Ia fă o combinație dacă ești așa combinator“. Sau poate pur și simplu încearcă să-i sugerezediscret să mai slăbească.

 

Gen Roxana, Suzana, banana și un buldozer

Mihai Trăistariu (victimă coiaterală): „Știi cum a trecut pandemia peste mine? M-a călcat ca un buldozer.“(Spynews, 19 iulie)

Cel mai dramatic, în cazul lui Trăistariu,  este că era în fundul gol în momentul în care l-a călcat buldozerul. Tocmai urca niște poze nud pentru fani pe Only Fans.

 

Gen Avarie la dat din motoare

Nikolas Sax (manelist): „Eu și Loredana Chivu ne-am distrat, am făcut bani, am făcut atmosferă, și așa am simțit, așa s-a întîmplat. Au fost niște turbulențe în avion. Cînd ne-am sărutat s-au produs turbulențele.“ (Antena Stars, 18 iulie)

Nu știm alții cum sînt, dar pe noi ne îngrijorează un pic dacă relațiile amoroase dintre maneliști și pițipoance au început să influențeze mediul înconjurător. Poate la un moment dat fac o orgie și pornesc o Vali Vijelie, toarnă un pornache și începe să plouă cu Salam sau se chițăie ca șinșilele și vin secetă, lăcuste și viscol.

 

Gen Manelism funcțional

Abi Talent (manelist New Age): „Am făcut niște caterincă nebună cum că nu știu să scriu sau să citesc și multă lume a crezut că vorbesc serios, nu e chiar așa. (…) Da, m-am lăsat de școalăîn clasa a VIII-a, dar am avut un motiv, sîntțigan și mulți profesori din România sînt rasiști.“(Spynews, 17 iulie)

Cine zice că-i rasism în școala românească, cu siguranță n-a studiat suficient la limba și literatura română despre clanul Sadoveanu, clanul Eminescu, clanul Alecsandri și, preferatul nostru, clanul Alexandru Brătescu-Voinești.

 

Gen Emisiunea de umor În doctorii mei

Gigi Becali (pacient): „Eu fac ce spun doctorii mei. Pui mască, scade oxigenul, scade imunitatea. Nu pun mască, să nu scadă oxigenul, să nu scadă imunitatea. COVID: vitamina C, vitamina D, zinc. Da, asta înseamnă COVID, vitamina C, vitamina D, zinc.“ (Spynews, 14 iulie)

Ce zice Gigi Becali este perfect adevărat. Singura problemă e că doctorii pe care i-a întrebat erau toți Ionel Luțu, iar Ionel Luțu nu e chiar doctor în sensul clasic, e mai degrabă doctor în cărat cumpărăturile. În altă ordine de idei, poate ar trebui să-și modifice numele și vitaminele astea ca să fie mai ușor de înțeles. Vitamina C ar trebui să se cheme Vitamina Liga a Treia, iar Vitamina D ar trebui să se cheme Vitamina Liga a Patra.
Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
 • Țarul

  22 noiembrie 2022

  El a crezut că trupul său conține ca pajiștea, doar zumzet de albine, că pîlcuri de păduri mirositoare vin să îl spele noaptea pe picioare, cu praf din corn de […]

 • Ei nu sunt ca ceilalți. Sunt ca ceilalți cu ceva tupeu în plus

  22 noiembrie 2022

  Dacă unul de-al nostru, unul dintre oamenii buni, de omenie, care timp de doi ani n-a pus pe limbă altceva decât muie cu soia, din aia bună, în Piața Victoriei, […]

 • Vampirii poporului, mai bogați ca niciodată

  21 noiembrie 2022

  Azi, Ciucă zice una. Mîine, Ciolacu zice alta. Liberalii și pesediștii duc „o luptă pentru pensiile românilor“. Cu cît să crească oare: cu 10%, cît zic unii? Cu 15%, cît […]

 • O profeție

  15 noiembrie 2022

  El a sosit să-și caute coșciugul și a scurmat vreo șapte văi cu plugul, dar supărat s-a dus să se îmbete în crîșmă, la doi pași de rîul Lethe. A […]

 • Vrem o țeapă ca afară

  15 noiembrie 2022

  Omenirea pare să fi intrat, de o bună bucată de vreme, în epoca traiului în lumi paralele, mare parte dintre ele imaginare. E plină planeta de multimiliardari cu averi care […]

 • Miliarde

  14 noiembrie 2022

  Mai țineți minte alea 80 de miliarde de euro pe care le aducea Iohannis? Era vara anului 2020, acum aproape doi ani și jumătate. Iohannis venea de la Bruxelles. Gîfîia […]

bijuterii argint