Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Mihail Neamțu (simplu intelectual creștin): „Un cetățean încruntat se uită cu dispreț la mine și-mi spuse: «Împușcă-te!»“

Zoom Mihail Neamțu (simplu intelectual creștin): „Un cetățean încruntat se uită cu dispreț la mine și-mi spuse: «Împușcă-te!»“

Gen Block-ul mic și joc de glezne

Gigi Becali (europarlamentar oier): „Presa a ajuns rău de tot și eu prefer să stau deoparte. Am renunțat pînă și la televizor, nu mai am. Pentru că sînt scîrbit de tot. Cine sînt eu să salvez lumea? Am dat «block» tuturor ziariștilor. Vreau să-mi trăiesc viața în liniște. Vă rog să uitați de mine.“ (Cancan.ro, 9 septembrie)

Dacă am avea cîte un bănuț pentru fiecare dată cînd nea Gigi a zis că nu mai vorbește niciodată, am fi cel puțin la fel de bogați ca nea Gigi. Mai grav e că a renunțat la televizor. Cine știe, poate următorul pas e să se hipsterizeze total și să-și ia bicicletă, să devină vegan, să meargă în Control și să bea numai bere craft. Doamne ferește!

 

Gen Mu*e, Neamțule

Mihail Neamțu (simplu intelectual creștin): „Acum niște ani, eram într-o piață din Capitală. Am ieșit dintr-o brutărie c-o pîine graham în mînă. Plătisem un leu și cincizeci de bani. (…) Eram, ca și azi, un simplu intelectual creștin implicat în viața cetății. Un cetățean încruntat se uită cu dispreț la mine și-mi spuse: «Împușcă-te!». (…) Altă dată, ieșeam de la B1TV și un alt cetățean dintr-un taxi coboară geamul din spate, îmi arată semnul obscen al mîinii drepte și-mi urlă: «Mu*e, Neamțule!». Tot cu niște ani în urmă, eram singur pe-o terasă și mîncam o salată. Un biped cu figură de cimpanzeu se apropie și-mi zice: «Mînca-ți-ai p**a, Neamțule!»…“ (Facebook, 11 octombrie)

Se vede că domnul Neamțu nu e din București, pentru că, dacă ar fi fost, ar fi înțeles că ăsta e modul în care bucureștenii încearcă să-l implice și mai mult în viața cetății, dar și în origini. Adică, să fim serioși, dacă oamenilor nu le-ar conveni că e un oportunist bălos, un fariseu corai și un vînzător trumpist de Herbalife, de ce s-ar interesa atît de mult de viața lui sexuală?

 

Gen Mea pulpa

Lino Golden (trapper pasionat de KFC):„Pentru Iulia Albu. Știu că nu o știe nimeni, dar îi transmit eu așa. Poate îi iau găina, o tai, fac aripioare și i-o trimit.“(Libertatea, 7 octombrie)

Se vede că Lino trece prin momente grele după scandalul cu Alex Velea. Adică să ataci așa, din senin, o femeie suficient de bătrînă ca să-ți fie cloșcă și care se îmbracă cu saci de gunoi? Așa ceva nu se face. Dacă n-ai suficient mujdei la îndemînă.

 

Gen Manelista lui Schindler

Dani Mocanu (manelist călare): „Am filmări cu așa-zișii artiști din Romînia. Videochat-ul e doar așa… sînt filmări și mai grave cu artiști cunoscuți. Am pus mîna pe niște filmări pe care, dacă vi le arăt, sare România în aer.“ (Antena Stars, 30 septembrie)

Acum, totuși, cît de jenante să fie și filmările alea dacă sînt mai rele ca videochat-ul? De unde sînt? De la Dan Negru din emisiune?

 

Gen Vine Poliția, îmi ia toată vampa

Sânziana Negru (influenceriță rătăcită):„Jur că shooting-ul a semănat cu o scenă de film. Eu eram, imaginați-vă: într-o fustă crăpată pe picior, pînă sus, pe tocuri înalte, cu un pahar de prosecco în mînă, cu un decolteu frumos, eram machiată toată, vampă, sexy… (…) și la un moment dat apar vreo patru polițiști.«Bună ziua, știți unde vă aflați?». Noi: «Da, pe acoperișul magazinului „Victoria”». «Nu, vă aflați pe acoperișul Poliției Capitalei.»«Și asta ce înseamnă?»«Înseamnă că veți fi sancționate.».“(Spynews, 10 octombrie)

Dar de ce să ne limităm doar la acoperișul Poliției Capitalei pentru shooting-uri cu influencer-i? Mai sînt atîtea locuri perfecte: în reactorul 2 de la Cernavodă, printre liniile de la metroul din Drumul Taberei, în poligonul de trageri Pantelimon, pe holurile de la Jilava și în multe alte locații inedite.

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Cel mai primejdios drum

  11 mai 2021

  Marele explorator care a călcat pe spinarea aligatorilor din mlaștini, dansînd pe buza prăpăstiilor cu rucsacul în spinare, înfășurat în voalul de zăpadă al miresei din Kilimanjaro, după ce a […]

 • Baroni, aruncați armele!

  11 mai 2021

  La parastasul ursului Arthur nu s-a auzit nici un bocet pesedist. Nici liberalii și nici ungurii nu s-au grăbit să-și tragă mucii la căpătîiul splendidei fiare. Toți iubitorii de natură […]

 • Vaccinații über alles

  11 mai 2021

  Bâjbâim neputincioși încă de la începutul lui 2020, în încercarea de a găsi un dușman cât de cât decent. Să fie măcar vizibil, să-l putem fotografia, filma și expune public, […]

 • De ce e mai coruptă stînga decît dreapta

  4 mai 2021

  Cine a furat mai mult: PDSR-ul lui Ion Iliescu în lungul și înverșunatul lui jaf din anii ’90 sau CDR-ul lui Constantinescu în haotica guvernare din anii 1996-1999? Cine s-a […]

 • Emasculata concepție

  4 mai 2021

  De ce se ratează complet partidele și politicienii așa-zis noi atunci când ajung la putere sau în apropierea ei? E o întrebare pe care uneori nici măcar nu vrem să […]