Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Mii de români în stradă după ce au înțeles că “vaginurile” vor deveni obligatorii

Zoom Mii de români în stradă după ce au înțeles că “vaginurile” vor deveni obligatorii

Peste 3.000 de români au ieșit săptămîna aceasta în stradă să protesteze după ce au înțeles, în mod eronat, că Senatul a adoptat „vaginarea” obligatorie. “Așa ceva nu se poate la noi în țară. Noi sîntem creștini ortodocși cu frică de Dumnezeu nu putem să concepem așa ceva”, a declarat Anemona Pîslaru, taxidermistă. “Lucrurile astea nefirești vin din Occident, la fel ca spălatul pe mîini și limbile străine, dar noi trebuie să fim puternici și să spunem nu. Eu, una, n-am avut niciodată curiozități de genul acesta și nu am de gînd să-l las nici pe soțul meu să fie expus la asemenea perversiuni.”

Manifestația a avut parte și de o contramanifestație organizată de clubul împătimiților de șah și filatelie și de liga studenților calculatoriști. “Poate că unii dintre noi ne dorim asta. Poate că unii dintre noi avem nevoie de așa ceva în viața noastră. Poate că unii dintre noi s-au săturat doar de experiențe virtuale și benzi desenate japoneze. De ce trebuie ca un grup restrîns de oameni să dicteze cine are voie și cine n-are voie?”, a declarat Remus Virgil Andone, care nu are încă o prietenă.

Ignorînd mișcările populare pe tema “vaginării”, deputații nu a luat încă o decizie în privința vaccinării, dar o vor face cu siguranță dacă află că pot profita electoral de situație.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale