Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Mircea Badea (chiar el): “Observați isteria mondială pentru un căcat de virus rezultat din faptul că niște boi nu se spală pe mîini.”

Zoom Mircea Badea (chiar el): “Observați isteria mondială pentru un căcat de virus rezultat din faptul că niște boi nu se spală pe mîini.”

Gen Dincolo de cuvinte

Alex Velea (frățiwear): “Dacă eu eram gay, mă căsătoream cu Smiley, aşa mult îl iubesc! Lăsînd gluma la o parte, vreau să subliniez că Smiley este unul dintre cei mai importanţi oameni din viaţa mea. Îl respect enorm şi formăm o echipă extraordinară la studioul Hahaha Production.” (Wowbiz, 3 februarie)

Cu riscul de a părea deplasați, toate bune și frumoase, dar pe Smiley l-a întrebat cineva dacă vrea? Nu de alta, dar omul nu pare foarte interesat să intre în relații de lungă durată. Ultima oară a zis că pleacă pe Marte ca să nu se lege aiurea la cap.

 

Gen Mîna întinsă care nu spune o poveste

Vlăduța Lupău (cîntăreață foarte populară): “Nu am fost amanți! Am avut o relație familială, alături de părinții mei, părinții lui. L-am ajutat cît am putut. Ca să se facă mare… (…) Ai umbla cu unul care are corpul cît mîna ta?” (Wowbiz, 31 ianuarie)

Și se mai ia lumea de swinger-i și poli-amoroși… poftim, în muzica populară se practică relațiile cu întreaga familie. Dar vorba aia: probabil, dacă intri în horă, trebuie să joci. Cît despre corpul cît mîna, depinde, sînt și foarte mulți oameni cu mîna largă.

 

Gen Propuneri videochate

Cristina Șișcanu (participantă la show-uri): “Acest băiat, Andy, nu mă interesează ce a făcut el – înțeleg că a făcut și videochat –, dar el a devenit foarte obraznic și mi-a spus: «O să te bag și pe tine la un show matrimonial». Mi s-a părut de prost gust această replică și i-am spus: poftim civilizație, poftim educație. Un bărbat nu spune așa ceva unei femei, eu sînt căsătorită, am un copil, o familie, nu sînt genul de fată cu care el să facă glume.” (Wowbiz, 27 ianuarie)

Aiurea a mai progresat limba română. Pe vremuri, dacă te enerva cineva și voiai să-l bagi undeva, cu siguranță nu-l băgai la show-uri matrimoniale. În ce privește civilizația și educația, unii ar zice că, atunci cînd te duci la un căcat de emisiune ca să mai strîngi cîteva zeci de admiratori pe Instagram și să-ți vezi fața la TV, poți să te aștepți la asta.

 

Gen Sindromul scaun

Andreea Tonciu (vie): “Eu am făcut un show atît de mare încît ele au simțit să stea pe scaun. Cînd mai am momente de acest gen, vă rog frumos să vă ridicați de pe scaun. Sînteți niște «moarte» cînd stați acolo și nu faceți absolut nimic.” (Cancan, 30 ianuarie)

Unii doctori zic că sănătos e să faci un show zilnic, dar dacă nu reușești, există medicamente care te pot ajută să-ți golești corpul de show. Chiar și-așa, cînd faci un show mare, mare de tot, e normal ca lumea din jur să fie mai țeapănă. Dacă nu din cauza invidiei, măcar din cauza mirosului.

 

Gen În organismul presei

Mircea Badea (chiar el): “Observați isteria mondială pentru un căcat de virus rezultat din faptul că niște boi nu se spală pe mîini.” (Spynews, 1 februarie)

Să sperăm că virusul n-are acces la Internet acolo unde e el, pentru că dacă află și-l provoacă în ring pe Mircea Badea se pot întîmpla lucruri nasoale, mai ales că am auzit că are imunitatea destul de scăzută la factori patogeni, de exemplu la motocicliști.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Cioclii

  4 august 2020

  Viziunea convalescentului privind în oglindă Fiți gata la harpoane că îngeru-i la copcă în țara cea vestită și rece de sub votcă cu turlele înfipte în nori pînă-n prăsea, momiți-l […]

 • N-a mai mers la pușcărie, hai, măcar, la Primărie!

  4 august 2020

  Așa cum bețivii adevărați își revin spre dimineață dacă simt pe gîtlej un nou pîrîiaș de vodcă, Traian Băsescu dă semne de dezmeticire. Lunga mahmureală politică nu i-a priit. Abstinența, […]

 • România din ce în ce mai puțin educată

  4 august 2020

  Klaus Iohannis este profesor. Nu și-a mai exercitat meseria din 1997, e drept, acela fiind anul în care a părăsit definitiv catedra pentru un post în administrație. Mai întâi inspector […]

 • Martirii carantinei

  28 iulie 2020

  Printr-o ironie a sorții, săptămîna trecută Marea Neagră și-a luat și ea rația de libertate, fiindcă din două sute de mii de samavolnici care s-au scăldat în lipsa de respect […]

 • Cel mai scump dulap din istorie

  28 iulie 2020

  „Am obținut pentru România o sumă impresionantă, 79,9 miliarde de euro“, a zis președintele Iohannis, și s-au găsit destui să se repeadă să-i pupe mîinile ca unui binefăcător. Banii ăștia, […]