Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Mircea Badea (chiar el): “Observați isteria mondială pentru un căcat de virus rezultat din faptul că niște boi nu se spală pe mîini.”

Zoom Mircea Badea (chiar el): “Observați isteria mondială pentru un căcat de virus rezultat din faptul că niște boi nu se spală pe mîini.”

Gen Dincolo de cuvinte

Alex Velea (frățiwear): “Dacă eu eram gay, mă căsătoream cu Smiley, aşa mult îl iubesc! Lăsînd gluma la o parte, vreau să subliniez că Smiley este unul dintre cei mai importanţi oameni din viaţa mea. Îl respect enorm şi formăm o echipă extraordinară la studioul Hahaha Production.” (Wowbiz, 3 februarie)

Cu riscul de a părea deplasați, toate bune și frumoase, dar pe Smiley l-a întrebat cineva dacă vrea? Nu de alta, dar omul nu pare foarte interesat să intre în relații de lungă durată. Ultima oară a zis că pleacă pe Marte ca să nu se lege aiurea la cap.

 

Gen Mîna întinsă care nu spune o poveste

Vlăduța Lupău (cîntăreață foarte populară): “Nu am fost amanți! Am avut o relație familială, alături de părinții mei, părinții lui. L-am ajutat cît am putut. Ca să se facă mare… (…) Ai umbla cu unul care are corpul cît mîna ta?” (Wowbiz, 31 ianuarie)

Și se mai ia lumea de swinger-i și poli-amoroși… poftim, în muzica populară se practică relațiile cu întreaga familie. Dar vorba aia: probabil, dacă intri în horă, trebuie să joci. Cît despre corpul cît mîna, depinde, sînt și foarte mulți oameni cu mîna largă.

 

Gen Propuneri videochate

Cristina Șișcanu (participantă la show-uri): “Acest băiat, Andy, nu mă interesează ce a făcut el – înțeleg că a făcut și videochat –, dar el a devenit foarte obraznic și mi-a spus: «O să te bag și pe tine la un show matrimonial». Mi s-a părut de prost gust această replică și i-am spus: poftim civilizație, poftim educație. Un bărbat nu spune așa ceva unei femei, eu sînt căsătorită, am un copil, o familie, nu sînt genul de fată cu care el să facă glume.” (Wowbiz, 27 ianuarie)

Aiurea a mai progresat limba română. Pe vremuri, dacă te enerva cineva și voiai să-l bagi undeva, cu siguranță nu-l băgai la show-uri matrimoniale. În ce privește civilizația și educația, unii ar zice că, atunci cînd te duci la un căcat de emisiune ca să mai strîngi cîteva zeci de admiratori pe Instagram și să-ți vezi fața la TV, poți să te aștepți la asta.

 

Gen Sindromul scaun

Andreea Tonciu (vie): “Eu am făcut un show atît de mare încît ele au simțit să stea pe scaun. Cînd mai am momente de acest gen, vă rog frumos să vă ridicați de pe scaun. Sînteți niște «moarte» cînd stați acolo și nu faceți absolut nimic.” (Cancan, 30 ianuarie)

Unii doctori zic că sănătos e să faci un show zilnic, dar dacă nu reușești, există medicamente care te pot ajută să-ți golești corpul de show. Chiar și-așa, cînd faci un show mare, mare de tot, e normal ca lumea din jur să fie mai țeapănă. Dacă nu din cauza invidiei, măcar din cauza mirosului.

 

Gen În organismul presei

Mircea Badea (chiar el): “Observați isteria mondială pentru un căcat de virus rezultat din faptul că niște boi nu se spală pe mîini.” (Spynews, 1 februarie)

Să sperăm că virusul n-are acces la Internet acolo unde e el, pentru că dacă află și-l provoacă în ring pe Mircea Badea se pot întîmpla lucruri nasoale, mai ales că am auzit că are imunitatea destul de scăzută la factori patogeni, de exemplu la motocicliști.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • O beție cu Marx

  26 mai 2020

  Un fermier german a încercat să se joace de-a Tarkovski cu naivii culegători de sparanghel din Ferentari, refăcînd pe plantația sa scena tulburătoare din filmul Solaris în care cosmonautul pierdut […]

 • Bătrînii noștri mor de tineri

  26 mai 2020

  Nu mai e mult și vom auzi cum a învins Klaus Iohannis epidemia de coronavirus. „Eu, Guvernul, celelalte autorități ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de […]

 • Conspirația incompetenților

  26 mai 2020

  România funcționează în virtutea inerției. Nu de azi, de ieri, ci aproape dintotdeauna. Mulți dintre concetățenii noștri, cam 2,5 milioane, cred că România e Bucureștiul. Alții cred că România e […]

 • Mozart pe colivă

  19 mai 2020

  Ca oaia bearcă ce-și ține coada iluzorie pe sus, Guvernul României le-a dat austriecilor o lecție de demnitate națională săptămîna trecută, obligîndu-i să trimită un tren special pentru româncelecare-i șterg […]

 • O nouă stafie bîntuie România: propaganda rusă

  19 mai 2020

  Propaganda rusă, poreclită uneori “propaganda pro-rusă”, e o specie eliberată recent pe piață, într-un moment în care anticorupția s-a demonetizat, Ciuma Roșie a trecut în Opoziție, iar pericolul maghiar, folosit […]