Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Mircea cel Viteaz

Zoom Mircea cel Viteaz

N-am mai urmărit, a ajuns Mircea Geoană șeful NATO sau au și apărut niște poze cu el, noaptea, intrând la Kremlin?

Nicolae Ciucă s-a dezis imediat de ministrul Agriculturii, pentru că: „Am aprobat fără echivoc demisia lui Chesnoiu. Integritatea e un reper important în evaluarea miniștrilor“. Mă rog, ar fi zis mai multe, dar a trebuit să plece că sărbătorea cu niște generali de la SRI faptul că l-au scăpat de plagiat. A dat și el o masă, cum se zice.

Ministrul Eduard Novak s-a pozat alături de David Popovici cu un cec mare pe care scria 200.000 de euro și era sigla Guvernului României. Straniu comportament: un stat care nu investește deloc, dar te îngroapă-n bani din când în când.

Klaus Iohannis, reacție după compensarea combustibililor: „Până la urmă, și 50 de bani sunt 50 de bani pe care nu îi dai!“. Iohannis pare genul de om căruia nu i s-ar părea tocmai deplasat să locuiască în altă țară, fiind totuși președintele României.

Examenul de evaluare ne spune acum că numai 6% din elevi au știut să conjuge verbe, iar 58% nu știu să scrie corect gramatical. OK, și? Ce, aruncăm niște cifre ca să creăm isterie sau cum? Pun pariu că domnul ministru Cîmpeanu știe toate aceste probleme și deja a selectat câteva din măsurile prevăzute în programul „România educată“ prin care să le corijeze.
Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale