Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Mircea Diaconu (UN OM): „Vorbim de hărțuire din clipa în care la Hollywood a fost un succes mondial“

Zoom Mircea Diaconu (UN OM): „Vorbim de hărțuire din clipa în care la Hollywood a fost un succes mondial“

Gen Mîna scîrboasă care nu servește o părere

Mircea Diaconu (UN OM): „Hai să vă explic cum văd eu lucrurile. Vorbim de hărțuire din clipa în care la Hollywood a fost un succes mondial. Totul a plecat de acolo. Eu știam că asta se numește bîrfă de culise, amantlîc, inclus fenomenului teatral. S-au scris cărți despre primadone care făceau carieră în felul acesta. (…) Acum, nu știu foarte exact, pentru că sînt cazuri și cazuri… În tot ce am văzut de-a lungul a zeci de ani au fost cariere care s-au bazat pe genul ăsta, dar au fost și de-o parte, și de cealaltă.“ (Libertatea, 5 mai)

E destul de amuzant din partea fostului europarlamentar Mircea Diaconu să vorbească despre amantlîc și primadone după ce s-a hîrjonit vesel prin paturile celor de la PNL, ALDE și PRO România în speranța unei cariere politice glorioase, pentru ca la final să-și încrucișeze genunchii și să se jure că e independent. Oricum, ce n-am înțeles foarte bine este dacă e supărat că pe el nu l-a chemat nimeni la Hollywood sau e supărat că pe el nu l-a hărțuit nimeni.

 

Gen Să te ferești de omul roș, Harap-Alb

Adrian Mititelu Jr. (Junior): „Mașina favorită e Lamborghini, cea pe care o am acum. Nu i-a plăcut culoarea. A vrut-o alb-albastră, așa vrea să fie tot. Acum e roșu cu negru, am cumpărat-o albă. Pe vremuri, nimeni nu avea voie să poarte roșu. Chiar și fotbaliștii. Cred că Neagoe, un portar, avea o mașină roșie și a trebuit să o vîndă. Jur, e poveste adevărată! Demult asta, acum 15 ani.“ (Prosport, 12 aprilie)

Singurul om cu păreri atît de puternice despre culoarea roșie pe care-l știm e Lucian Mîndruță. Nu și-ar lua din principiu un Lamborghini, pentru că nu fac și biciclete, dar dacă ar avea de ales, sigur nu l-ar face roșu, culoarea comunismului, a URSS și a asistaților social care beau și nu vor să muncească.

 

Gen Hemingway pe manele

Randi (artist în adevăratul sens al cuvîntului): „Scrisul nu dă mereu o stare de bine! Sînt momente în care scriu și mi se umezesc ochii sau devin nostalgic și mă pierd în sentimente. Cred că a crea nu este despre cum putem să ne facem să ne simțim bine, ci despre a elibera niște sentimente, frustrări, gînduri, despre sinceritate și curaj.“ (Libertatea, 9 mai)

Marea greșeală a lui Randi e că în timp ce scrie mai taie și cîte o ceapă pentru ghiveciul muzical Morandi, dar nu-i nimic, e normal să ți se umezească ochii de la ceapă. Eliberează niște sentimente.

 

Gen Glume nășite

Dan Negru (creator de calitate): „I-am nășit pe toți. Pe Mama Natură eu am inventat-o, iar pe maneliști tot eu i-am adus la TV. Însă, apoi, am vrut și altceva. Au trecut acele vremuri, am vrut să prezint un quiz, o emisiune care îți antrenează mintea.“ (Libertatea, 7 mai)

Ce e de lăudat la Dan Negru e că măcar recunoaște singur și nesilit de nimeni ce ciumă urmată de lăcuste și secetă a adus în televiziune. Ce-i mai trist e că-i hotărît să continue tortura. De data asta la nivelul minții.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint