Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Mirela Vaida (victimă): „Am văzut un pietroi foarte mare ridicat spre mine şi o femeie goală, dezbrăcată complet”

Zoom Mirela Vaida (victimă): „Am văzut un pietroi foarte mare ridicat spre mine şi o femeie goală, dezbrăcată complet”

Gen Înoată, Robertuțu

Robert Niță (fostă golgheter la Foresta Fălticeni): „Mi-a zis cineva: «Ai văzut că Dorian Popa face 500.000 de euro pe an?». Și am întrebat: «Bă, dar nu vrea o gagică?“. El fiind mare, la 500.000 poate să mă ia de maimuțoi, ajutor de Dorian Popa. Păi, la banii ăștia pot să fiu orice. Ai înnebunit? Poate să îmi spună mie cățelul lui. Mă duc, mă plimb cu el. Latru, învăț să latru.“ (GSP, 16 martie)

Hai să rămînem totuși ancorați în realitate. La banii lui, Dorian Popa sigur își permite o gagică beton, care arată mai bine decît Robert Niță, iar rasa canină sigur nu mai vrea să aibă nimic de-a face cu el după ce le-a dat două goluri cîinilor roșii în antologicul meci Dinamo-Foresta (4-5), din 2000.

 

Gen Și pe plaja cu delicii se gîndesc la orificii

Dr. Flavia Groșan (medic fenomen la Oradea): „Eu vorbeam și cu pacienții, Dumnezeu a lăsat orificiile astea, de ce le blocăm?“ (Antena 3, 21 martie)

Au apărut atîția specialiști miraculoși în COVID-19, încît nici nu mai știi bine dacă protestează împotriva măștilor sau împotriva chiloților. Dacă e vorba de un protest împotriva chiloților, haideți să ne întîlnim toți în Piața Victoriei și să le dăm foc! Cine e cu mine, jos chiloții!

 

Gen Pietre, stai lucid

Mirela Vaida (victimă): „Cînd am văzut că vine cineva spre mine, nu am realizat ce e, pînă am văzut un pietroi foarte mare ridicat spre mine şi o femeie goală, dezbrăcată complet, care urla continuu: «Să îmi dai banii, să îmi dai banii».“ (Spynews, 22 martie)

Pînă la un punct, aproape că am aplaudat inițiativa Antenei 1 de a crește nivelul intelectual al publicului invitîndu-i într-o emisiune pe Sisif și bolovanul lui. Ce păcat că a fost doar o copie ieftină, așa cum se întîmplă de obicei! Dar, hei, cînd ani de zile aduni în jurul tău numai Vioreli, Vulpițe și Floricele Dansatoare, astea sînt riscurile meseriei.

 

Gen Știu că nu știu nimic despre nimic

Bianca Drăgușanu (membră a școlii ateniene de filosofie și injecții cu acid hialuronic): „Nimeni nu e perfect. Eu nu sînt nimeni. Eu sînt perfectă.“ (Spynews, 18 martie)

Or să sape arheologii peste mii de ani în ruinele Bucureștiului și or să găsească niște selfie-uri de pe Instagram ale Biancăi, o pereche de buze care nu vor să se dezintegreze și citatele astea profunde din viața femeii și or să zică: „Mamă, ce intelectuali de marcă aveau ăștia pe vremea lor și ce bine s-au conservat de la Botox!“.

 

Gen Cine se scoală de dimineață

Ruby (inovatoare): „Cum fac să dorm bine? Secretul este că, imediat cum se crapă de ziuă, îmi trag o pereche de chiloți cu talie înaltă pe cap, mi-i trag pe ochi și dorm, nu mă trezește nimeni. Azi-noapte m-am culcat la 5 și, cum a pătruns lumina, cum mi-am tras chiloțeii.“ (Spynews, 17 martie)

Întrebările firești care apar în momentul de față sînt: a) pentru un somn complet odihnitor, chiloții trebuie să fie neapărat noi sau merg și unii purtați două-trei zile prin casă? b) care parte vine în față și care în spate? c) chiloții se trag pe cap singuri sau cu tot cu persoana care îi poartă?

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Norocul rîmă-n soarele cu pete

  13 aprilie 2021

  Norocul rîmă-n soarele cu pete precum un porc umflat cu diamante, cum l-aș ademeni-n vîrtej și pante spre cocinile sfinte să se-mbete, frică îmi e să nu ne creadă plante […]

 • Boala băncii nebune

  13 aprilie 2021

  România a împrumutat săptămîna trecută 3,5 miliarde de euro de pe ceea ce Guvernul numește „piețele externe“. Aceste piețe puteau să fie și interne, fiindcă ele reprezintă, de fapt, băncile-mamă […]

 • Prizonierii lui 5%

  13 aprilie 2021

  936.864 de români au votat, în decembrie 2020, cu alianța USR-PLUS pentru Senat și 906.965 de cetățeni români au votat cu alianța USR-PLUS pentru Camera Deputaților. Nici măcar 5% din […]

 • Rugăciunea preafrumoasei blondine către jandarmul călare pe situație

  6 aprilie 2021

  Motto: ,,Nu pot, nu pot, fată mare, Că mi-e murgul slab de șale“ Stimată și iubită, în veci, Jandarmerie, te rog să-mi pui cătușele și mie. Și fiindcă disperarea mă […]

 • Miracolul prostiei românești

  6 aprilie 2021

  Pentru o clipă s-ar fi putut crede că Iohannis revine din lunga stare vegetală, că transformarea dulapului în om, pe care alchimiștii au negat-o veacuri la rînd, se petrece chiar […]