Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Mirela Vaida (victimă): „Am văzut un pietroi foarte mare ridicat spre mine şi o femeie goală, dezbrăcată complet”

Zoom Mirela Vaida (victimă): „Am văzut un pietroi foarte mare ridicat spre mine şi o femeie goală, dezbrăcată complet”

Gen Înoată, Robertuțu

Robert Niță (fostă golgheter la Foresta Fălticeni): „Mi-a zis cineva: «Ai văzut că Dorian Popa face 500.000 de euro pe an?». Și am întrebat: «Bă, dar nu vrea o gagică?“. El fiind mare, la 500.000 poate să mă ia de maimuțoi, ajutor de Dorian Popa. Păi, la banii ăștia pot să fiu orice. Ai înnebunit? Poate să îmi spună mie cățelul lui. Mă duc, mă plimb cu el. Latru, învăț să latru.“ (GSP, 16 martie)

Hai să rămînem totuși ancorați în realitate. La banii lui, Dorian Popa sigur își permite o gagică beton, care arată mai bine decît Robert Niță, iar rasa canină sigur nu mai vrea să aibă nimic de-a face cu el după ce le-a dat două goluri cîinilor roșii în antologicul meci Dinamo-Foresta (4-5), din 2000.

 

Gen Și pe plaja cu delicii se gîndesc la orificii

Dr. Flavia Groșan (medic fenomen la Oradea): „Eu vorbeam și cu pacienții, Dumnezeu a lăsat orificiile astea, de ce le blocăm?“ (Antena 3, 21 martie)

Au apărut atîția specialiști miraculoși în COVID-19, încît nici nu mai știi bine dacă protestează împotriva măștilor sau împotriva chiloților. Dacă e vorba de un protest împotriva chiloților, haideți să ne întîlnim toți în Piața Victoriei și să le dăm foc! Cine e cu mine, jos chiloții!

 

Gen Pietre, stai lucid

Mirela Vaida (victimă): „Cînd am văzut că vine cineva spre mine, nu am realizat ce e, pînă am văzut un pietroi foarte mare ridicat spre mine şi o femeie goală, dezbrăcată complet, care urla continuu: «Să îmi dai banii, să îmi dai banii».“ (Spynews, 22 martie)

Pînă la un punct, aproape că am aplaudat inițiativa Antenei 1 de a crește nivelul intelectual al publicului invitîndu-i într-o emisiune pe Sisif și bolovanul lui. Ce păcat că a fost doar o copie ieftină, așa cum se întîmplă de obicei! Dar, hei, cînd ani de zile aduni în jurul tău numai Vioreli, Vulpițe și Floricele Dansatoare, astea sînt riscurile meseriei.

 

Gen Știu că nu știu nimic despre nimic

Bianca Drăgușanu (membră a școlii ateniene de filosofie și injecții cu acid hialuronic): „Nimeni nu e perfect. Eu nu sînt nimeni. Eu sînt perfectă.“ (Spynews, 18 martie)

Or să sape arheologii peste mii de ani în ruinele Bucureștiului și or să găsească niște selfie-uri de pe Instagram ale Biancăi, o pereche de buze care nu vor să se dezintegreze și citatele astea profunde din viața femeii și or să zică: „Mamă, ce intelectuali de marcă aveau ăștia pe vremea lor și ce bine s-au conservat de la Botox!“.

 

Gen Cine se scoală de dimineață

Ruby (inovatoare): „Cum fac să dorm bine? Secretul este că, imediat cum se crapă de ziuă, îmi trag o pereche de chiloți cu talie înaltă pe cap, mi-i trag pe ochi și dorm, nu mă trezește nimeni. Azi-noapte m-am culcat la 5 și, cum a pătruns lumina, cum mi-am tras chiloțeii.“ (Spynews, 17 martie)

Întrebările firești care apar în momentul de față sînt: a) pentru un somn complet odihnitor, chiloții trebuie să fie neapărat noi sau merg și unii purtați două-trei zile prin casă? b) care parte vine în față și care în spate? c) chiloții se trag pe cap singuri sau cu tot cu persoana care îi poartă?

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Un omagiu tardiv

  15 iunie 2021

  Acum vreo șapte ani, prin mica publicitate a unui ziar, am făcut, la preț de nimic, o achiziție  de zile mari. Am intrat în posesia nu a unui Ferrari de epocă, […]

 • Subiecte la examenul de incapacitate

  15 iunie 2021

  Liceele bune, atîtea cîte au mai rămas, sînt distruse sistematic prin falsificarea examenului de capacitate. Faptele se petrec în gimnaziu, prin complicitatea părinți-copii-profesori și prin dezastruoasa formulă a examenului unic […]

 • Hora păcălicilor

  15 iunie 2021

  Orban și Cîțu bântuie țara în lung și-n lat, străbătând filialele PNL-ului așa cum fantoma comunismului bântuia Europa la începutul Manifest der Kommunistischen Partei. Mai o vizită la un centru […]

 • Cînd treci

  8 iunie 2021

  Sub pașii tăi cad viermii în extaz, se bîlbîie salcîmii și fac spume, rușinea-mi fuge beată din obraz și m-aș dori pămînt mușcat de rîme pe care surîzînd să îl […]

 • Un om periculos

  8 iunie 2021

  A trădat, a mințit, a pus în pericol vieți omenești, a fost complicele unor hoți. Recidivist în toate aceste fapte și arivist politic neobosit, a dat în văzul lumii întregi […]