Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Mitică Dragomir (Oracolul din Bălcești): „Eu sînt de profesie țăran, așa că știu toate dansurile.”

Zoom Mitică Dragomir (Oracolul din Bălcești): „Eu sînt de profesie țăran, așa că știu toate dansurile.”

Gen Profesiunea mea, cultura de porumb

Mitică Dragomir (Oracolul din Bălcești): „Am dansat la nuntă, da. M-a luat Giovanni (n.r. – Ioan Becali) la o horă a aromânilor și eu sînt de profesie țăran, așa că știu toate dansurile.”(Digisport, 13 octombrie)

Cel mai probabil, domnul Mitică Dragomir e familiarizat cu horele de cooperativă și dansurile de societate de pe vremea cînd valsifica cu grație meciuri, îi invita pe ziariști la cazaciocul mic și joc de glezne sau swinguia clasamente. Oricum, majoritatea meciurilor importante nu țin nici măcar două hore, ci doar 90 de minute.

 

Gen Suplimente pentru menținerea direcției

Denisa Nechifor (fostă iubită de fotbalist): „Eu sînt sinceră şi directă… Ce să spun?! La ce traiectorie am avut eu, fraier să fie să nu vrea Adrian Cristea să se împace cu mine! Îi cresc copilul într-un mod foarte frumos… Nu se pune problema de împăcare. Nu spun «niciodată», dar momentan spun «Nu, mulţumesc».” (Spynews, 13 octombrie)

Trebuie să recunoaștem că sîntem destul de confuzi în legătură cu toată povestea asta cu traiectoria. Pînă la urmă, „Prințul” Adrian Cristea s-a despărțit de ea sau a șutat-o la vinclu cu exteriorul, că nu se înțelege din poveste?

 

Gen Suge-o, lipitoareo Ramona

Ozana Barabancea (doamnă plină de voie bună): „Am revenit la vechea mea dragoste. Aceste minunate ființe, lipitorile, au 270 de dințișori și introduc acidul hialuronic în corpul uman. Hirudoterapia este singura terapie prin care se introduce în sînge acidul hialuronic natural. Eu fac tratamentul cu lipitori de peste cinci ani! Voie bună tuturor.” (Spynews, 12 octombrie)

Nu negăm calitățile incontestabile ale lipitorilor de a-i face pe oameni să se simtă mai plini de voie bună decît erau înainte. Totuși, cu șerpi veninoși ați încercat? Cu anaconde? Cu tenii? Cu scorpioni? Cu pisici de mare? Cu ornitorinci veninoși la coadă? Cu pești-balon? Cu meduze? Cu viespi-tigru? Am auzit că-s metode super-eficiente.

 

Gen Aveți un minut să vorbim de domnul nostru Mickey Mouse

Brigitte Pastramă (cultă): „Noi citim în avion. Am fost la Disney și am uitat Biblia în avion. Două zile ne-am chinuit să o citim pe telefon. Am cîte patru sau cinci încărcătoare pentru că le uit acasă cînd plec în vacanță și mereu îmi cumpăr cîte unul. Tot timpul uit cîte ceva. Placa de păr o mai uit mereu.” (Click!, 12 octombrie)

Departe de noi gîndul să facem mișto de oameni în funcție de religie și credințe, dar credeam că Donald Duck e un personaj imoral pe care oamenii care citesc Biblia în avion îl ocolesc din motive evidente. În primul rînd, nu poartă pantaloni.

 

Gen Romario și Julieta

Natalia Mateuț (fată de Mateuț): „Am avut doi iubiți și ambii l-au avut pe tata idol! Culmea, unul era stelist! Dar asta e, n-ai ce să faci! Știi cum e, cînd e cu «corasonul», te dai și cu Dinamo. Îmi spuneau mereu: «Băi, tu nu știi cine a fost taică-tu. Nu realizezi». Trăind cu tata, nu realizez în mod special, e adevărat. Ei tot spuneau că merg să-l vadă pe tata jucînd, iar eu spuneam” «Lasă, că acum ești combinat cu fiică-sa!».” (Libertatea, 13 octombrie)

Iată, cine zicea că nu există dragoste între suporterii rivalelor Steaua și Dinamo? Uneori e atît de multă dragoste încît se produce și sex.
Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale