Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Monica Tatoiu (expertă în relații): ”Eu sînt tîmpita lui și tîmpita lui trebuie să fie cea mai cea”

Zoom Monica Tatoiu (expertă în relații): ”Eu sînt tîmpita lui și tîmpita lui trebuie să fie cea mai cea”

Gen Nu trageți în organist

Alexandru Arșinel (jumătate de cuplu comic): ”Am cîntat «Inimă de copil pribeag». Ceea ce se întîmplă și-n realitate, în viață cîteodată mai simți că pribegești. Mie cel mai mult îmi place să cînt. Dar cîteodată nu am încotro și mai trebuie să fac și o glumă.” (Libertatea, 2 iulie)

E destul de ciudat că, după tot scandalul cu rinichiul, Alexandru Arșinel continuă să cînte în public despre organe, mai mult, despre organe de copil de data asta. Totuși, chiar și așa, parcă e mai bine decît să facă glume.

 

Gen În sînii naturii

Victor Slav (fost băiatul de la meteo): “Pentru mine, femeia ideală nu trebuie să aibă neapărat 1,80 metri și o siluetă de model. Cînd te îndrăgostești te uiți la alte aspecte. Mie îmi plac mult femeile inteligente, haioase, energice și, dacă se poate, puțin |«nebune». Dacă îi plac și activitățile outdoor, mă declar impresionat.” (Libertatea, 2 iulie)

Asta ar explica foarte mult ce l-a atras pe Victor la Bianca. Nu neapărat prima parte, ci mai mult aia cu activitățile outdoor. Păi, Bianca era construită pentru activități outdoor. Puteai să te urci cu prietenii pe ea și să mergi la pescuit în Deltă, puteai s-o iei la munte ca să te dai cu parapanta, puteai să mergi la mare s-o legi de un jetski și să te dai cu banana. Unde mai găsește Victor o fată cu așa flotabilitate ridicată?

 

Gen Moartă după pildă

Simona Sensual (pioasă): “Am citit şi Biblia ortodoxă, şi Biblia neoprotestantă. Am început să citesc istoria religiilor. Am vrut să plec în India să fac un documentar.” (Libertatea, 2 iulie)

Nu știm dacă e sănătos ca Simona să citească atîtea cărți într-un timp atît de scurt. Adică, după atîția ani pe zero barat, dacă te apuci să citești prea brusc, poate să-ți explodeze capul. Cît despre documentarul în India, nu știam că așa i se spune mai nou videochat-ului.

 

Gen Secretul fericirii

Monica Tatoiu (expertă în relații): ”Eu sînt tîmpita lui și tîmpita lui trebuie să fie cea mai cea. Secretul e iubirea, niciodată nu te cerți cu un bărbat cînd el este înaintea orei de masă. Atunci e bine, îl întrebi unde mergeți în vacanță.” (Click!, 30 iunie)

Dacă toată lumea s-ar simți atît de confortabilă să spună adevărul în cuplu sau în general, poate că într-adevăr lumea ar fi un loc mai bun.

 

Gen Povestea corpului

Oana Zăvoranu (posesoare de corp): „Este cel mai bun sentiment să îți iubești corpul, pielea fină, bronzul tău, formele, și să știi că mama natură le-a pus pe tine, nu un medic plastician. Simt că pot face dragoste cu corpul meu în fiecare zi și să îmi aduc cele mai minunate buchete de flori pentru a-mi celebra corpul, mintea și fața. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru toate momentele prin care m-a trecut, deoarece m-a făcut mai deșteaptă, inteligentă și cea mai frumoasă persoană care sînt astăzi.” (Click!, 27 iunie)

Desigur, e foarte posibil ca relația de dragoste dintre Oana Zăvoranu și corpul ei să nu fie reciprocă. Adică, pînă la urmă, corpul n-are nici o vină că s-a inundat mansarda, dar, vorba aia, “cînd îți aduci cele mai minunate buchete de flori ca să-ți celebrezi corpul, mintea și fața, vai de picioare”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Toader s-a făcut băiat mare

  17 septembrie 2019

  Aidoma unui copil fugit de acasă și aciuit în Gara de Nord, Toader Paleologu a fost luat sub pulpană de un drojdier bătrîn și hîrșit în rele, dispus să-l învețe […]

 • Călăreții fără cap

  17 septembrie 2019

  Între pusta maghiară și stepa rusească, pe terenul cu obstacole moștenit de la strămoși, România aleargă, ca un cal deșelat de istorie, să prindă din urmă Occidentul. Singura ei certitudine, […]

 • Votul la fără taxe

  17 septembrie 2019

  79.997 de cetățeni români stabiliți în străinătate s-au înscris fie pentru a vota prin corespondență, fie pentru a solicita să voteze la o secție de votare mai aproape de casă. […]

 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]