Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Monica Tatoiu (expertă în relații): ”Eu sînt tîmpita lui și tîmpita lui trebuie să fie cea mai cea”

Zoom Monica Tatoiu (expertă în relații): ”Eu sînt tîmpita lui și tîmpita lui trebuie să fie cea mai cea”

Gen Nu trageți în organist

Alexandru Arșinel (jumătate de cuplu comic): ”Am cîntat «Inimă de copil pribeag». Ceea ce se întîmplă și-n realitate, în viață cîteodată mai simți că pribegești. Mie cel mai mult îmi place să cînt. Dar cîteodată nu am încotro și mai trebuie să fac și o glumă.” (Libertatea, 2 iulie)

E destul de ciudat că, după tot scandalul cu rinichiul, Alexandru Arșinel continuă să cînte în public despre organe, mai mult, despre organe de copil de data asta. Totuși, chiar și așa, parcă e mai bine decît să facă glume.

 

Gen În sînii naturii

Victor Slav (fost băiatul de la meteo): “Pentru mine, femeia ideală nu trebuie să aibă neapărat 1,80 metri și o siluetă de model. Cînd te îndrăgostești te uiți la alte aspecte. Mie îmi plac mult femeile inteligente, haioase, energice și, dacă se poate, puțin |«nebune». Dacă îi plac și activitățile outdoor, mă declar impresionat.” (Libertatea, 2 iulie)

Asta ar explica foarte mult ce l-a atras pe Victor la Bianca. Nu neapărat prima parte, ci mai mult aia cu activitățile outdoor. Păi, Bianca era construită pentru activități outdoor. Puteai să te urci cu prietenii pe ea și să mergi la pescuit în Deltă, puteai s-o iei la munte ca să te dai cu parapanta, puteai să mergi la mare s-o legi de un jetski și să te dai cu banana. Unde mai găsește Victor o fată cu așa flotabilitate ridicată?

 

Gen Moartă după pildă

Simona Sensual (pioasă): “Am citit şi Biblia ortodoxă, şi Biblia neoprotestantă. Am început să citesc istoria religiilor. Am vrut să plec în India să fac un documentar.” (Libertatea, 2 iulie)

Nu știm dacă e sănătos ca Simona să citească atîtea cărți într-un timp atît de scurt. Adică, după atîția ani pe zero barat, dacă te apuci să citești prea brusc, poate să-ți explodeze capul. Cît despre documentarul în India, nu știam că așa i se spune mai nou videochat-ului.

 

Gen Secretul fericirii

Monica Tatoiu (expertă în relații): ”Eu sînt tîmpita lui și tîmpita lui trebuie să fie cea mai cea. Secretul e iubirea, niciodată nu te cerți cu un bărbat cînd el este înaintea orei de masă. Atunci e bine, îl întrebi unde mergeți în vacanță.” (Click!, 30 iunie)

Dacă toată lumea s-ar simți atît de confortabilă să spună adevărul în cuplu sau în general, poate că într-adevăr lumea ar fi un loc mai bun.

 

Gen Povestea corpului

Oana Zăvoranu (posesoare de corp): „Este cel mai bun sentiment să îți iubești corpul, pielea fină, bronzul tău, formele, și să știi că mama natură le-a pus pe tine, nu un medic plastician. Simt că pot face dragoste cu corpul meu în fiecare zi și să îmi aduc cele mai minunate buchete de flori pentru a-mi celebra corpul, mintea și fața. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru toate momentele prin care m-a trecut, deoarece m-a făcut mai deșteaptă, inteligentă și cea mai frumoasă persoană care sînt astăzi.” (Click!, 27 iunie)

Desigur, e foarte posibil ca relația de dragoste dintre Oana Zăvoranu și corpul ei să nu fie reciprocă. Adică, pînă la urmă, corpul n-are nici o vină că s-a inundat mansarda, dar, vorba aia, “cînd îți aduci cele mai minunate buchete de flori ca să-ți celebrezi corpul, mintea și fața, vai de picioare”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • În căutarea țăranului pierdut

  18 februarie 2020

  Prin anii ’90, șoseaua dintre Craiova si Calafat purta la gît în plină iarnă salbe de potîrnichi și de prepelițe, care spre a nu fi detectate pe cîmpul înzăpezit de […]

 • Instinct primar

  18 februarie 2020

  Partidele bătrîne se închină la chipul cioplit al primarului. Și PSD, și PNL se prosternează la picioarele acestei divinități păgîne. Au primari mulți pe care vor să-i păstreze fiindcă fără […]

 • Cine suntem, ce mai vrem

  18 februarie 2020

  „Să se știe cine suntem și ce vrem“, spunea Ion Iliescu în decembrie 1989 despre necesitatea unei comunicări cu ambasada Uniunii Sovietice. Desigur, sovieticii știau destul de bine și cine […]

 • Ludovic autorăstignit a doua oară

  11 februarie 2020

  După ce a fost bătut la școală de niște derbedei, elevul conștiincios Ludovic Orban, sfătuit de domnul diriginte, a decis să-și dea singur palme în fața clasei dacă împricinații refuză […]

 • Războaiele care ne-au prostit

  11 februarie 2020

  Cînd vine vorba despre înapoierea României, două tabere duc greul bătăliei. Una susține că sîntem ținuți pe loc de corupție. Cealaltă e de părere că sîntem victima conspirației internaționale. În […]