Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Mor în fiecare seară de somn și a doua zi înviesc

Zoom Mor în fiecare seară de somn și a doua zi înviesc

Dragă jurnalule, sunt supărată cu spuming și clăbucing, din cauză că nu mai suport să vină Moș Crăciun și cu Moș Nicolae în fiecare an. Păi, ce sunt eu, babă, să vină toți moșii la mine??????? Să se ducă la babe, eu îi aștept pe Tânărul Crăciun și Tânărul Nicolae, dar fără să știe Syda, că nu mă lasă să primesc cadouri scunpe de la necunoscuți.

Am emoții, din cauză că am inpresia că în curând mi se termină mandatul de europarlamentară, dar în același tinp sunt foarte liniștită deoarece știu că o să mai câștighesc încă unul, datorită faptului că oamenii mă iubesc și o să mai mă votez o dată, exact cum ma-u votat și acum 5 ani. Am încredere în mine și în conpetența mea, cu care am realizat tot ce am realizat în viață până acum. Chiar mă gândesc să mai îmi bag în buzițe niște conpetență, că eu acolo o țin și mi se pare că sa-u cam desunflat. Mia-m făcut testul creionului și nu mai sunt atât de bonbate, sa-u cam lăsat și na mai căzut creionul ca altădată, a rămas prins sub buzița de jos. Of…

Din ce se face zahărul, jurnalule? Din fete dulci ca mine, nui așa? Dea-sta mie frică să unblu noaptea singură pe stradă, ca să nu mă prindă vreun psihopat, să mă fure și să mă ducă să mă facă zahăr.

Jurnalule, tu știi că eu nu știu ce salariu ai tu? Te rog săm-i spui deoarece sunt foarte curioasă, din cauză că vreau să știu totul despre tine. Sper să ai salariu mare, altfel o să fiu nevoită să renunț la tine, din cauză că, dacă ai salariu mic, înseamnă că ești un sărătonc și ești în stare să îmi furi din casă. Doamne ajută!

Și acum noapte bună, că mor de somnic. Tu știi că eu mor în fiecare seară de oboseală și a doua zi de dimineață înviesc? Eu cred că sunt un fel de Dumnezee, altfel num-i explic.

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint