Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Moș Ene care editează gene

Zoom Moș Ene care editează gene

Savanții chinezi susțin că au inventat o metodă prin care pot edita ADN-ul uman pentru a face oamenii imuni la HIV, vărsat de vînt și holeră. Să fim serioși, după electronice și haine era destul de previzibil că și oamenii viitorului or să fie Made in China.

Ambasada rusă de la Sofia a somat autoritățile bulgare să se străduiască mai tare să împiedice vandalii care vopsesc vechile statui sovietice și le transformă în supereroi americani. Poate că n-ar strica să-i spună cineva și lui Ion Iliescu că nu e sigur să călătorească în perioada următoare prin Bulgaria. Nu de alta, dar poate îl prind golanii și îl transformă în Joker sau Hulk.

Un misionar creștin american, care încerca să propovăduiască cuvîntul Domnului unui trib izolat din India, a fost ucis cu săgeți de localnici. Și uite de-asta nu simpatizează nimeni triburile izolate din India. Dacă reacționează așa violent cînd aud de creștinism, ce vor face dacă se apucă cineva să le zică de o Catedrală a Mîntuirii Neamului?

O femeie de serviciu din Grecia riscă 10 ani de închisoare după ce s-a descoperit că și-a falsificat studiile și a terminat doar cinci clase, nu șase, așa cum prevede legea. Și cînd te gîndești că, în alte țări, doamna respectivă ar fi fost primită cu brațele deschise în funcția de premier. Poate ar fi primit chiar și un doctorat.

Un deținut britanic surprins de gardieni cu un telefon mobil ascuns adînc în interiorul corpului susține că habar n-are cum a ajuns telefonul acolo și că, cel mai probabil, i-a fost plantat. Vorbind de deținuți, dar mult mai locali, probabil așa a spus și Cristi Borcea despre mulți dintre copiii săi: “Habar n-am cum au ajuns acolo”.

Un sătuc din nordul Italiei și-a instalat radar și în două săptămîni a dat peste 58.000 de amenzi pentru depășirea vitezei legale. Asta se întîmplă cînd ai un dealership de Ferrari într-un capăt al localității și un alt dealership de Lamborghini în celălalt capăt.

O emigrantă britanică susține că nu se mai poate locui în sudul Franței din cauza numărului mare de emigranți. Surprinzător, metoda n-a fost inventată în sudul Franței. Se aplică la fel de bine și în România, unde oltenii se plîng de numărul prea mare de olteni, moldovenii nu-i mai suportă pe moldoveni, iar clujenii se plîng de aglomerația de la metrou.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale
 • O, ce veste minunate!

  11 decembrie 2018

  Ultraliberalul Macron s-a comportat ca un peștișor de acvariu dispus să facă ordine în ocean. Adică să-i scutească pe marii rechini de taxa pe pradă și să le mărească guvizilor […]

 • Manu militari

  11 decembrie 2018

  Un grup organizat de generali SRI înfășurat, ca un fular de postav, în jurul președintelui Iohannis, la Alba Iulia. O imagine-stigmat, rămasă pe umărul Centenarului, în lipsă de altceva mai […]

 • Cel mai lent din curtea școlii

  11 decembrie 2018

  În decembrie 2015, Klaus Iohannis era pe val. Sărbătorea un an de la preluarea mandatului prezidențial și reușise să scape de guvernul PSD condus de Ponta, instalând un guvern tehnocrat. […]

 • În mahalalele istoriei

  4 decembrie 2018

  În vreme ce stafia miliardarului Soros stă cu ochii pe fostele țări socialiste ca nu cumva guvernanții să bage nechezol în rația noastră de libertate, Karl Marx și-a scos și […]

 • Cîinii de pază ai Securității

  4 decembrie 2018

  Samsarul agrar Adrian Rădulescu, valetul moșierului de la Nana și fost parlamentar PDL, a recunoscut controlul serviciilor asupra listelor de candidați. “Nu l-am adus noi, l-au adus Serviciile și ni […]

romania100