Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

MRU s-a întors să dea cu gura

Zoom MRU s-a întors să dea cu gura

Mai repede revine Gică Hagi ca jucător la Națională decât să se întoarcă Mihai-Răzvan Ungureanu în politică.

Omul a răposat politic acum niște ani. Nu că ar fi avut niște semne vitale ceva de speriat până în acel moment. Momentul culminant al elitistului scârbit de vulg a fost când a ridicat oastea ungurenilor și a vrut să plece la atac. Nu doar că era singur, dar râdea și calul sub el.

După doi ani de muțenie, după doi ani de nimic, MRU se bagă-n vorbă ca chiloții-n fund. A postat pe Facebook despre Crin Antonescu. Deci, după doi ani de tăcere – impusă, autoimpusă, nici nu contează –, ce-l scoate pe el din minți este o posibilă candidatură a lui Crin Antonescu la europarlamentare. Asta a trezit-o din morți deci pe caricatura politică numită MRU. Ce să spunem, dacă nu un sincer ”Mulțumim, Crine, credeam că anul ăsta nu ne vom distra!”.

MRU nu a fost niciodată om politic cu totul – el a fost și om politic. Pe lângă altele: Servicii, dator la bănci, arogant, tânăr de viitor. Deci Servicii.

Nu m-aș mira ca MRU să fie trimis tocmai pe ideea ”Să unim tinerii!”. Aici incluzându-i pe cei din USR și pe cei de la PLUS. Și, ca la un semn, din boschetele istoriei, să apară acum indivizi de la unitatea lui MRU, vezi Doamne, înnebuniți să facă ceva pentru țară, mai ales acum, când se mobilizează ”altfel” de oameni. Că asanarea vieții politice, că competențe, că limbi străine, că… Exact, cunoaștem povestea.

Ce face MRU acum? De-a ce se joacă el? Cel mai probabil, schelălăie după un post de europarlamentar. Tocmai și-a scos țâțele la fereastră: dă din gură și poate îi apare vreo ofertă. Pentru un loc eligibil pe liste, omul arată că e dispus să dea cu gura.

3 comentarii

 1. #1

  Anul acesta se prevede o producție bună de securiști. Răsar ca ciupercile după ploaie trăgând ca musca la rahat când aud că se împart posturi grase la UE. Securiști tineri, mai trecuți de tinerețe, ba chiar securiști vechi (dinaia comuniști) care dacă nu mai sunt ei în putere își împing progeniturile in față. Campania asta se prevede a fi un circ securistic pe cinste. Să vedeți bani aruncați în propagandă, că au! Mulți!

 2. #2

  De dat cu limba, o facea de cand era pioner si UTCist (chiar in CC, supleant din 1985 pana cand istoria a luat-o intr-o directie pe care tanarul, student la…istorie nu o anticipase, dar s-a repliat iute).

 3. #3

  Stimate dle Mihai Radu, stop cu prezicerile, please! Sau macar sa fie de bine (de ex sa ramana MRU mofluz). Uite ca pe cea cu “unitul tinerilor” ati brodit-o.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Ciungul

  29 septembrie 2020

  Mîinile mele îmbătrînesc mai repede decît mine. Mă urc în tren și le văd în stînga și în dreapta. Mi se face cald și una îmi deschide politicoasă fereastra. Mă […]

 • Cea mai grea problemă a lui Nicușor

  29 septembrie 2020

  Chiar dacă teatrul de război pare să fumege peste cadavrele unor dinozauri, a fost o luptă electorală din care toată lumea a cîștigat cîte ceva. PNL a cîștigat ceea ce […]

 • Moët PNL!

  29 septembrie 2020

  Zumzăie fanfarele și sar cepurile butoaielor în întreaga țară: PNL a învins! Ce, pe cine, când și cum, încă nu se știe, dar e clar că a învins. PNL, partidul […]

 • Toamnă electorală

  22 septembrie 2020

  Precum o bostană cu genunchii sparți, geaba număr zile: joia muri marți, sîmbăt-am pierdut-o vineri la un tîrg, miercurea îmi pare babă dată-n pîrg ce-a visat că-i cloșcă într-o zi […]

 • Ambiții politice la virusul ucigaș

  22 septembrie 2020

  Duminică, 27 septembrie 2020, agentul electoral COVID va stabili o ordine șchioapă a puterii pe următorii patru ani. E cel mai imparabil caz de democrație nereprezentativă din istoria modernă, neprevăzut […]