Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Mugur Mihăescu (ambasador suedez):„Am primit doar reacții de genul «S-a trezit și Leana să vorbească».“

Zoom Mugur Mihăescu (ambasador suedez):„Am primit doar reacții de genul «S-a trezit și Leana să vorbească».“

Gen Vibrezi, nu vibrezi, vremea bolii trece

Iuliana Marciuc (trepidată): „COVID-ul are o vibrație de 5,5 Hz și moare la 25,5 Hz. Pentru ființele umane cu vibrații mai mari, virusul este o gripă simplă.Motivele vibrațiilor scăzute pot fi: Oboseala, Frica, Tensiunea nervoasă, Furie, Ură. De aceea trebuie să stăm pe vibrație înaltă și să nu analizăm constant știrile; Pentru oameni cu vibrații scăzute, virusul devine periculos. (…) Vibrația rugăciunii merge de la 120 la 350 Hz (…) Trebuie să te rogi, să cînți, să rîzi, să iubești, să trăiești…“ (Facebook, 21 octombrie)

Asta ar explica de ce atîția oameni folosesc bormașini cu percuție la ora 6 dimineața, duminica. Încearcă să-și vindece vecinii trimițîndu-le vibrații cît mai mari.

 

Gen Bittman și Robin

Dan Bittman (abonat la cîntări din bani publici): „Oameni buni, începeţi să gîndiţi cu minţile voastre. Nu vă mai lăsaţi influenţaţi de tot felul de poveşti care vin din Franţa, din Italia, din Germania. (…)În Romînia, avem cîteva mii de aşa-zise infectări pe zi şi, iartă-mă, un medic care lucrează în sistem exact pe cifre îmi povestea cum adunau ei: dacă te testează de trei ori, la acelaşi pacient, pun trei, nu unul singur. (…) Să mor și eu de COVID, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante.“ (Antena 3, 22 octombrie)

Nu vă lăsați păcăliți de imbecilitatea banală a lui Bittman. Adevărata lui problemă nu e cu virusul, sau cu pacienții, sau cu ce se întîmplă în alte țări. Adevărata lui problemă e că nu mai primește bani de nicăieri, în special de la stat, și asta îl degradează foarte mult pentru că banii vorbesc, unii te ridică, dar alții te lovesc.

 

Gen Garcea și suedejii

Mugur Mihăescu (ambasador suedez):„Am încercat să promovez cît am putut și cui m-a ascultat modelul suedez. Încă din martie am făcut asta, dar nu am reușit prea multe. Am primit doar reacții de genul «S-a trezit și Leana să vorbească».“ (Spynews, 20 octombrie)

Ce uită Garcea să spună e că în modelul suedez pe care îl promovează n-ar fi reușit niciodată să se îmbogățească promovînd oligofrenia la televizor și n-ar fi ajuns niciodată să dețină jumătate din Centrul Vechi. Dar așa ne place nouă să ne aducem aminte de modelul suedez, doar cînd se îngroașă chifteluța de la IKEA și amenință Costel să ne bată că nu mai aducem bani acasă de la cîrciumă.

 

Gen S-a închis Bontonul

Bianca Drăgușanu (silitoare): „Idioții ăștia au închis grădinițele și școlile cu virusul lor inventat.“ (Instagram, 21 octombrie)

Dragostea Biancăi pentru educație și învățătură este absolut admirabilă. Cine ar fi crezut că o să sufere atît de tare că nu mai e lăsată să meargă să-și exerseze bastonașele și liniuțele?

 

Gen Mercur în retrograd

Alina Pușcău (modelesă):„Era să mor în America pentru că doctorii mi-au găsit mercur în sînge și nu-mi mai dădeau șanse. (…) Am mîncat un an numai carne de pește pentru că aveam de făcut o ședință foto și trebuia să mai slăbesc. Ori de la pește, ori a vrut să-mi facă cineva rău. Acolo lumea e invidioasă, așa că nu m-ar mira.“(Viva!, 20 octombrie)

Gurile rele vor spune că e de la pește, dar așa sînt mereu gurile rele, vor să ascundă deochiul și fiertura de termometru.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Cel mai primejdios drum

  11 mai 2021

  Marele explorator care a călcat pe spinarea aligatorilor din mlaștini, dansînd pe buza prăpăstiilor cu rucsacul în spinare, înfășurat în voalul de zăpadă al miresei din Kilimanjaro, după ce a […]

 • Baroni, aruncați armele!

  11 mai 2021

  La parastasul ursului Arthur nu s-a auzit nici un bocet pesedist. Nici liberalii și nici ungurii nu s-au grăbit să-și tragă mucii la căpătîiul splendidei fiare. Toți iubitorii de natură […]

 • Vaccinații über alles

  11 mai 2021

  Bâjbâim neputincioși încă de la începutul lui 2020, în încercarea de a găsi un dușman cât de cât decent. Să fie măcar vizibil, să-l putem fotografia, filma și expune public, […]

 • De ce e mai coruptă stînga decît dreapta

  4 mai 2021

  Cine a furat mai mult: PDSR-ul lui Ion Iliescu în lungul și înverșunatul lui jaf din anii ’90 sau CDR-ul lui Constantinescu în haotica guvernare din anii 1996-1999? Cine s-a […]

 • Emasculata concepție

  4 mai 2021

  De ce se ratează complet partidele și politicienii așa-zis noi atunci când ajung la putere sau în apropierea ei? E o întrebare pe care uneori nici măcar nu vrem să […]