Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Mugur Mihăescu (om micron): „Nevastă-mea tocmai a făcut Omicron, fiica mea tocmai a făcut, fratele meu tocmai a făcut Omicron. Toți sînt vaccinați”

Zoom Mugur Mihăescu (om micron): „Nevastă-mea tocmai a făcut Omicron, fiica mea tocmai a făcut, fratele meu tocmai a făcut Omicron. Toți sînt vaccinați”

Gen Am aproape 36 de ani

Andreea Tonciu (chitită pe organe vitale): „Vreau să-mi fac mai multe intervenții, am aproape 36 de ani. (…) Vreau să-mi fac blefaroplastie, vreau schimb mamar, vreau liposucție, vreau să-mi bag grăsime în posterior, vreau cat eyes, vreau să-mi fac pomeții, cearcănele, buzele, șanțurile, gușa. La nas nu mai vreau. Nu vreau să mă mai recunoască telefonul.“ (Cancan, 8 ianuarie)

Întotdeauna cînd o vedetă se operează în halul ăsta ar trebui să apară niște întrebări. Hai, că rinichi pentru Arșinel și ficat pentru Minculescu mai găsești, dar pentru blefaroplastie, șanțuri și gușă trebuie să omori mulți motocicliști pînă găsești ce-ți trebuie.

 

Gen În pat cu dușmanii-mi poartă pică

Jador (manelist de racamier): „Am 27 de ani acuș. Ideea e că am dormit pe patul lui mama pînă acum, care era un pat foarte nasol, am dormit și pe scînduri… Eu, acum, în garsoniera asta, ce credeți? Mi-am luat pat! Ăsta e primul meu pat! Uitați, măi, ce pat am! Mi-am luat pat!“ (Click!, 9 ianuarie)

E o victorie mare pentru industria mobilei, dar, în același timp, Jador ar trebui să nu exagereze. Un pat nu vine niciodată singur și sigur o să aibă prieteni care o să vrea să-l convingă să-și ia și o masă, un fotoliu sau un covor. E foarte important să-și apere principiile și să spună nu, altfel o să ajungă să bage taburete și biblioteci la petreceri și nu e deloc bine.

 

Gen Leana și prostel

Mugur Mihăescu (om micron): „Am un guturai din ăsta. Nevastă-mea tocmai a făcut Omicron, fiica mea tocmai a făcut, fratele meu tocmai a făcut Omicron. Toți sînt vaccinați. Da, eu acum am Omicron, e un guturai, stau în casă, că nu ies afară de nebun. Nimeni nu mai intră în spital, e guturai, e vorba doar despre bani.“ (România TV, 7 ianuarie)

Și iată cum conspirația mondială de a-i închide cîrciumile lui Garcea continuă în plină forță, ignorînd orice alt obiectiv și concentrîndu-se strict pe a-i face lui rău. Important e să nu afle Costel c-a făcut guturai, că iar îl altoiește c-a ieșit în capul gol la vecinul Mitică, fără batic peste urechi.

 

Gen Îmblînzitor de eul și fraieri

Connect-R (medic, psiholog și teolog): „Virusul adevărat nu este în afara noastră, ci a pătruns înăuntrul nostru și noi sîntem propriii noștri viruși. Bineînțeles, venit prin intermediul minții, acest virus. Și anume Eul fals.“ (Click!, 5 ianuarie)

Așa se întîmplă mereu după Crăciun și Revelion, cînd ai băgat prea multe sarmale și propagandă mistico-naționalistă. Te urci pe cîntar și faci ochii cît cepele. Ăsta nu sînt eu, ăsta e Eul Gras.

 

Gen CFR în retrograd

Neti Sandu (vorbește în zodii): „Berbecul este zodia-locomotivă şi avem curaj să începem ceva şi să-i tragem după noi şi pe ceilalţi, să începem o altă viaţă, o altă ramură de activitate.“ (Libertatea, 9 ianuarie)

Dacă Berbecul e zodia-locomotivă, sîntem foarte curioși să aflăm care e zodia responsabilă cu livrarea agentului termic în calorifere și la Robinet. Nu de alta, dar la cît de rece se prezintă situația, pare sigur Gemeni sau Vărsător.
Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale