Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Mugurel Mihai Toader continuă să mobileze sectorul 2

Zoom Mugurel Mihai Toader continuă să mobileze sectorul 2

Bună ziua și bine ați venit în sectorul 2, această sufragerie a Bucureștilor, în care mobilierul e de cea mai bună calitate, de cel mai mare lux, cum doar în livingul cuplului Evita-Pandele mai găsești. Atît că n-are sectorul pereți, că sigur atîrna Toader niște icoane pe ei, la care să se închine tot votantul urmașului său.

De vreo doi ani, pentru că nici el nu știa exact ce și cît și pe unde vrea să pună, Toader a semnat un contract-cadru, în valoare de aproape șase milioane de lei. Banii ăștia sînt, desigur, pentru chestii mai mărunte, căci unde s-a mobilat direct, un parc sau ceva, s-a semnat alt contract.

Ei bine, mobila asta de pînă în șase milioane urmează să fie furnizată de două companii, Geca Impex SRL și Belmar Prod SRL. Numai în ultima perioadă, patru contracte subsecvente au fost semnate cu cele două companii, în valoare de ceva mai bine de o jumătate de milion.

Geca Impex SRL este deținută de familia Pălămaru, fiind nu doar niște bugetofagi, ci, surpriză, apropiați ai băieților din PD-PNL, domnul Gelu Pălămaru fiind nașul lui Gheorghe Flutur. De altfel, cele mai multe și mai bănoase contracte le avuseseră de la ADP Sector 6, în perioada în care primar al sectorului era Rareș Mănescu.

Cealaltă firmă, Belmar Prod SRL, este o mai veche cunoștință a Primăriei Sector 2, în mod special, și a instituțiilor publice, în general. Compania asta, deținută de Andreea Elena Biță și Marius Cristian Biță, cu sediul într-un sat din județul Neamț, are sute de contracte semnate cu statul. Specialitatea lor sînt contractele atribuite direct. În primăvara asta, prin luna martie, au primit, tot de la Primăria condusă de Toader, nu mai puțin de 15 contracte care, cu obiect similar, însumau peste un milion de lei. Iar după asta, o lună mai tîrziu, în aprilie, au mai primit alte cinci de contracte, în valoare totală de trei milioane lei.

1 comentariu

  1. #1

    Intre timp, TERZIN COMPANY SRL continua cu mare sarg inlocuirea asfalt, borduri si pus pavaj pe trotuare, ca asta aduce bani din belsug, pe strazi mici, vezi str Sold Mihaila Radu. asfalt nou, care care chiar nu avea nevoie de vinlocuire, spre deosebire de atataea alte locuri, neasfaltate, din sectorul 2. Dar doar aici, unde se toarna peste fundatia de piatra de rau, pusa bine in anii 30-40, iese banul…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale