Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Multe zerouri, în bani și-n PSD

Zoom Multe zerouri, în bani și-n PSD

Rovana Plumb a achitat împrumutul de 800.000 de lei luat de la un om de afaceri. S-a întors lumea cu fundul în sus, au ajuns politicienii să dea banii înapoi.

Veorica Dăncilă s-a întors din America. Cea mai importantă întâlnire a avut-o pe aeroport, la Otopeni. O întrevedere la nivel înalt cu Americanu’, din La bloc.

Ludovic Orban a uitat luni că are de depus o moțiune. Vă dați seama ce week-end a avut, ce s-o fi dat cu babele în tiribombe, dacă a uitat de moțiunea de cenzură?

Mare scandal mare, bătaie între clanuri, cu împușcături, cu un om mort, în fața sediului SRI din Piața Constituției. Of, de câte ori nu le-am spus ofițerilor SRI: nu mai stați pe lângă ferestre, că e periculos!

Rovana Plumb a spus că cei din Comisia JURI de la Parlamentul European vor să blocheze România. Da, că ăsta e scopul lor în viață, e cunoscut de toată lumea.

Klaus Iohannis spune că nominalizarea unui nou candidat pentru postul de comisar din partea României este “o problemă urgentă și de importanță deosebită pentru statul român”. Așa că a invitat-o pe Veorica la consultări miercuri. Azi e luni. Cum spuneam, e o problemă urgentă și de importanță deosebită.

Întrebat dacă are vreun prieten care să îi împrumute 170.000 de euro, Gabriel Zetea, vicepreședinte PSD, a răspuns: “Personal, nu cred să am vreun prieten care să facă un asemenea gest pentru mine”. Eh, nu are cine să-i împrumute, aia e, se duce în beci și ia cât are nevoie.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • O instituție anticreștină

  22 octombrie 2019

  După ce a apelat la criminaliști de import spre a studia colecția de oscioare a șefului de campanie electorală morbidă a lui Klaus Johannis, DIICOT-ul i-a refuzat lui Gheorghe Dincă […]

 • Dictatorul român

  22 octombrie 2019

  Dacă îl punem deoparte pe Emil-Constantinescu-Cel-Învins-De-Securitate, ca pe un fluture rar, orbit și el de strălucirea puterii, dar cu frumoase desene morale pe aripi, insectarul președinților noștri prezintă doar gîngănii […]

 • Bellocrația

  22 octombrie 2019

  Deși termenul poate părea o invenție recentă, nu este. „Bellocrat“ apare la Suetoniu, la Ovidius, Wolfgang Lazius, Johann Pistorius, Plinius, Abraham Bzowski, Scipione Ammirato, Bartholomeo Gramondo și poate și la […]

 • O găina beată va cînta cucurigu pe palatul Victoria, însă foarte încet, ca să nu-l trezească pe Klaus Iohannis

  15 octombrie 2019

  După ce o tînără iraniană și-a dat foc în piața publică fiindcă fusese condamnată pentru port ilegal de nădragi bărbătești, ayatollahii care le interziseseră femeilor accesul pe stadioanele din Teheran […]

 • Elegie pentru Ciuma Roșie

  15 octombrie 2019

  Guvernarea PSD zace azi în colbul istoriei minore, doborîtă de propria fudulie, otrăvită cu propria prostie și sfîrtecată de propria trădare. PNL și Klaus Iohannis se împăunează cu uciderea ei, […]