Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Multe zerouri, în bani și-n PSD

Zoom Multe zerouri, în bani și-n PSD

Rovana Plumb a achitat împrumutul de 800.000 de lei luat de la un om de afaceri. S-a întors lumea cu fundul în sus, au ajuns politicienii să dea banii înapoi.

Veorica Dăncilă s-a întors din America. Cea mai importantă întâlnire a avut-o pe aeroport, la Otopeni. O întrevedere la nivel înalt cu Americanu’, din La bloc.

Ludovic Orban a uitat luni că are de depus o moțiune. Vă dați seama ce week-end a avut, ce s-o fi dat cu babele în tiribombe, dacă a uitat de moțiunea de cenzură?

Mare scandal mare, bătaie între clanuri, cu împușcături, cu un om mort, în fața sediului SRI din Piața Constituției. Of, de câte ori nu le-am spus ofițerilor SRI: nu mai stați pe lângă ferestre, că e periculos!

Rovana Plumb a spus că cei din Comisia JURI de la Parlamentul European vor să blocheze România. Da, că ăsta e scopul lor în viață, e cunoscut de toată lumea.

Klaus Iohannis spune că nominalizarea unui nou candidat pentru postul de comisar din partea României este “o problemă urgentă și de importanță deosebită pentru statul român”. Așa că a invitat-o pe Veorica la consultări miercuri. Azi e luni. Cum spuneam, e o problemă urgentă și de importanță deosebită.

Întrebat dacă are vreun prieten care să îi împrumute 170.000 de euro, Gabriel Zetea, vicepreședinte PSD, a răspuns: “Personal, nu cred să am vreun prieten care să facă un asemenea gest pentru mine”. Eh, nu are cine să-i împrumute, aia e, se duce în beci și ia cât are nevoie.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • O beție cu Marx

  26 mai 2020

  Un fermier german a încercat să se joace de-a Tarkovski cu naivii culegători de sparanghel din Ferentari, refăcînd pe plantația sa scena tulburătoare din filmul Solaris în care cosmonautul pierdut […]

 • Bătrînii noștri mor de tineri

  26 mai 2020

  Nu mai e mult și vom auzi cum a învins Klaus Iohannis epidemia de coronavirus. „Eu, Guvernul, celelalte autorități ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de […]

 • Conspirația incompetenților

  26 mai 2020

  România funcționează în virtutea inerției. Nu de azi, de ieri, ci aproape dintotdeauna. Mulți dintre concetățenii noștri, cam 2,5 milioane, cred că România e Bucureștiul. Alții cred că România e […]

 • Mozart pe colivă

  19 mai 2020

  Ca oaia bearcă ce-și ține coada iluzorie pe sus, Guvernul României le-a dat austriecilor o lecție de demnitate națională săptămîna trecută, obligîndu-i să trimită un tren special pentru româncelecare-i șterg […]

 • O nouă stafie bîntuie România: propaganda rusă

  19 mai 2020

  Propaganda rusă, poreclită uneori “propaganda pro-rusă”, e o specie eliberată recent pe piață, într-un moment în care anticorupția s-a demonetizat, Ciuma Roșie a trecut în Opoziție, iar pericolul maghiar, folosit […]