Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Munca l-a făcut pe om muncitor

Zoom Munca l-a făcut pe om muncitor

Ludovic Orban a făcut niște declarații interesante: “Hai să fim cinstiți, nu poate exista o națiune puternică cu cetățeni slabi, cu cetățeni care s-au obișnuit să fie asistați, cu cetățeni care așteaptă să primească de la stat, care consideră că statul trebuie să le dea ceva”. Total de acord. Cu un astfel de popor nu poți cuceri Europa, nu te poți avânta apoi asupra Rusiei și a altor popoare inferioare. Heil Ludovic!

Violenta de la Muncă spune că “sunt probleme mari la aplicarea legii pensiilor în toamnă”. Cu alte cuvinte, pentu mărirea de 40% din toamnă sunt bani, totul e OK, dar nu poate fi aplicată legea. Deși măririle sunt conform legii. Ca să vezi cât de îmbârligat e totul. Probabil se va lua o marjă de 10-12 ani, ca să se descâlcească treaba, și după aia se aplică.

Cum își justifică ministrul Costache salariul de la Polisano: “Fiind un contract privat, nu putea fi pe zero”. E ca la ministrul Ion Ștefan de la Dezvoltare: “Dacă tot nu puteam să fac casa de zero metri pătrați, am zis s-o fac de 900 de metri”.

Raluca Turcan a prezentat raportul de activitate al Guvernului Orban: “Am schimbat radical soarta României”. În afară de căldura plăcută, într-adevăr, de afară, habar n-am ce-ar putea trece în raportul ăsta.

Ludovic Orban, în fața liberalilor veniți din întreaga țară, a declarat: “Muncim 14 ore, 16 ore pe zi pentru a găsi soluţii la nenorocirile pe care ni le-au lăsat ăştia”. Bine, bă, nenorociților, după atâta muncă tot el să se pupe și-n fund, mă?

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale