Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Mutu, gardurile, cisternele și contractele eterne din sectorul 6

Zoom Mutu, gardurile, cisternele și contractele eterne din sectorul 6

Chiar dacă se duce RADET pe copcă, în sectorul 6 va exista apă, căci contractele lui Gabriel Mutu pentru închirieri de cisterne merg mai departe. Asta ar fi vestea bună. Vestea proastă e că apa cărată cu cisternele astea nu-i nici măcar caldă și nici nu va ajunge la robinetele locuitorilor. Dar, mna, asta e, dacă taie RADET apa – și dacă locuiești în sectorul lui Mutu –, poți ieși în fața blocului și, dacă ai puțintică răbdare, ai să vezi că vine o cisternă cu apă, care udă strada, boschetul, spațiul verde și ce mai e pe acolo. Doar de prin primăvară, de cînd a ADP Sector 6 a semnat contractul-cadru, Mutu tot semnează la tranșe de bani din ăia peste 5,5 milioane de lei pentru închirierea de cisterne. Ce-i drept, la banii ăștia și-ar fi luat Primăria cisternele ei, însă n-ar mai fi fost atît de bine pentru Gida Prod Serv SRL, firma de casă a administrației locale încă din vremea lui Poteraș. Practic, firma asta deținută de soții Gheorghe și Jenica Tănăsescu, cu toate că se ocupa și se ocupă cu vînzarea de uși și ferestre, reușește o grămadă de contracte cu Primăria sectorului 6, de la deszăpeziri și montat garduri pînă la închiriat cisterne. Orice, numai să iasă banul.

Iar dacă în urmă cu cîteva săptămîni a dat încă niște sute de mii pe închirierea cisternelor celor de la Gida Prod Serv, era doar firesc să le mai dea încă vreo sută de mii de euroi pentru achiziția de garduri, în cadrul altui contract. Că, vorba aia, să fie protejată apa din cisterne, să nu vină cumva locuitorii de prin alte sectoare cu gălețile după ea.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint