Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

N-a fost nimic

Zoom N-a fost nimic

Kelemen Hunor a zis că în cinci minute i-a liniștit pe Ciucă și pe Ciolacu în privința declarațiilor lui Viktor Orbán. Eu zic să ne îngrijorăm abia când o să-i facă proști în față pe cei doi parteneri.

Deciziile privind plafonarea prețurilor la energie s-au amânat pentru că e ministrul în concediu. Face urât, cică, dacă-l suni când e în vacanță, taie curentul la județe întregi, dă foc la zăcăminte de gaze, face ca toți dracii.

Nea Petrică Daea avertizează: „Nu mâncaţi făină de greieri! Ce căutaţi cu greierii? Lăsaţi-i să cânte acolo unde sunt! Noi mâncăm ce trebuie să mâncăm. Mâncăm sarmale, mâncăm cârnaţi, mâncăm ouă de găină. N-o să înlocuiți acum ouăle de găină cu vreun vierme“. Nu, că te ia de greieri toată nebunia asta.

În urmă cu șase ani, România importa doar 20% din cantitatea de carne de porc pe care o consuma. Acum situaţia s-a schimbat radical. Importăm 80%. Întrebarea e: și la șorici e la fel?

Întrebat care este impactul bugetar pentru majorările salariale, ministrul Muncii a spus: „Impactul la leuț îl putem afla după prima lună de plată, mai sunt posturi vacante neocupate“. Clar e vorba de o căruță de bani dacă a folosit diminutivul. Căci doar pe securiști și pe magistrați îi auzi spunând „bănuți“ când vorbesc despre propriile pensii.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint