Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

NASA a anunțat că a descoperit pe o planetă droguri, armament, muniție și mașini de scris automate

Zoom NASA a anunțat că a descoperit pe o planetă droguri, armament, muniție și mașini de scris automate

Agenția Spațială Nord-Americană a anunțat săptămîna trecută că, în cadrul programului său intensiv de Progres Spațial Dezvoltat, a descoperit pe o planetă din apropierea sistemului nostru solar droguri, armament, muniție, mașini de scris automate și valută, semne clare ale unei civilizații extraterestre decadente care urmărea destabilizarea echilibrului democratic fragil de pe Pămînt.

“Satelitul nostru de recunoaștere a descoperit urme  ale unor elemente tulburătoare pe această planetă”, a declarat Jonathan Elijahesco, coordonatorul programului NASA. “Fără îndoială, această Planetă Nu Țentauri este o planetă foarte periculoasă pentru rasa umană: ia uitați-vă și prin telescop ce albastră e și cît de asemănătoare cu Pămîntul! Cine vrea așa ceva? Marte, aia planetă adevărată, ia uitați-vă ce roșie și frumoasă e! Și știți ce-i mai frumos pe Marte? Toate obiectele au 1/10 din constituția de pe Pămînt.”

În încheiere, NASA a anunțat că va trimite noi probe pe Planeta Nu Țentauri, însă de data aceasta probe miniere, care să sondeze situația și, dacă e nevoie, să readucă lucrurile pe făgașul corect prin teraformare forțată cu panseluțe.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100

Editoriale
romania100