Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Nea Marcel administrativul

Zoom Nea Marcel administrativul

Ciolacu, într-un moment de nebunie administrativă: „În sistemul bugetar trebuie o reformă, avem 16.000 de ordonatori de credite, cei mai mulți din lume“. Pentru noi sunt greu de văzut astfel de chestii, căci am trăit aici, cu ele, dar pentru unul ca Ciolacu, venit în România abia zilele trecute, bineînțeles că sunt scandaloase.

Emil Boc le-a ținut morală celor de la Untold în legătură cu invitarea anumitor artiști, și cu limbajul, și cu Gheboasă. Păi, se putea să nu se bage și Piticoasă în treaba asta?!

Premierul Ciolacu: „Nu există măriri de impozite și taxe“. E fix ce zice un premier în România când mărește impozitele și taxele.

România are cea mai mare rată a mortalității infantile din Europa: 91% din secțiile de neonatologie nu sunt dotate adecvat pentru îngrijirea tuturor nou-născuților. Mă rog, nu e ca și cum dacă scapi la naștere, dup-aia te așteaptă vreo fericire.

O mină a explodat în zona digului din faţa Hotelului Forum din Costineşti. Hotelierii au dublat imediat prețul șezlongurilor, pe motiv că poți să apari și la TV. Viu, mort, ce mai contează?

Tot mai mulţi copii cu rujeolă ajung la spital, întorcându-ne treptat la situaţia de dinainte de pandemie, cu un număr foarte mare de cazuri. În sfârșit, deci, ne revenim. Iată cât ne-a luat ca să ne întoarcem la perioada mișto de dinainte de pandemie.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint