Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Neasemuitele previziuni ale clarnevăzătoarei Carmen Harra

Zoom Neasemuitele previziuni ale clarnevăzătoarei Carmen Harra

Exact cînd ne pregătiserăm şi noi kit-ul de supravieţuire pentru sfîrşitul lumii care urmează să vină în tabloide şi la televizor pe 21 decembrie, am auzit-o pe Carmen Harra (a.k.a. Carmen Mureşan pentru fanii Trio Express) glăsuind pe Kanal D: „La 21 decembrie 2012 se încheie o eră de întuneric şi se intră într-o eră de lumină. E sfîrşitul unei ere de războaie, de conflicte, de tensiuni“. Cine este Carmen Harra, de-şi permite să contrazică miile de specialiştii care au interpretat calendarul mayaş? O clarvăzătoare celebră în studioul lui Măruţă, specialistă în a prezice tot felul de chestii care, culmea clarviziunii, nu s-au întîmplat.

 ► Octombrie 2006. Profitînd de faptul că americanii sînt nişte oameni ciudaţi şi-i iau în serios predicţiile, Carmen Harra decide să se afirme în studiourile ABC: „Sarah Palin va candida în 2012, alături de alte trei femei. Obama nu va mai candida“. Sidney Friedman, clarvăzătoarea care a ratat doar două previziuni la Oscaruri în întreaga ei carieră, precum şi Judy Hevenly, astrologul care a dat o mână de ajutor poliţiştilor în procesul lui O.J. Simpson, au prevăzut exact contrariul, cum că Obama va candida şi va cîştiga alegerile. Normal, Sarah Palin n-a candidat, dar presupunem că, între timp, i-a dat Like doamnei Harra pe Facebook.

 ► Iunie 2011. Deja celebra clarvăzătoare declară pentru ziarul Naţional că Zsolt Csergo nu o va lua niciodată de soţie pe Nicoleta Luciu. În aprilie 2012, cei doi se căsătoresc bine-mersi, doar aşa, ca s-o oftice pe tîmpita aia de la televizor şi ca să-i crească audienţa lui Măruţă.

 ► Februarie 2009. „Viitorul preşedinte al României va fi un bărbat atrăgător“, declară Carmen Harra în Evenimentul zilei. Ca să fie puţin mai clar, aflăm din Libertatea că iniţiala prenumelui noului preşedinte este „M“. E foarte posibil ca, din cauza flăcării violet, Harra să nu fi văzut prea clar viitorul României. La fel de bine însă, e posibil ca vestita prezicătoare să fi luat o şpagă de la M. Geoană pentru cuvîntul „atrăgător“ şi una de la Mihaela Dragostea Lui pentru substantivul „preşedinte“.

 ► Iulie 2012. Devine destul de clar că doamna Harra are boală pe Băsescu: „La referendum, Băsescu are zero şanse“ (Ring, 6 iulie). Pe 29 iulie, astrologul Sorin Bratoveanu spune că Traian Băsescu va rămîne preşedinte, în ciuda tentativelor de fraudare a referendumului (presagalati.ro). Inutil de precizat că, de atunci, Băsescu are o relaţie specială cu tonomatele cu părul creţ, pe care în particular le numeşte „clarvăzătoare împuţite“.

 ► Septembrie 2011. Aflăm din Ring că, în viziunea inepuizabilei prezicătoare, madame Columbeanu, actualmente Gabor, va fi părăsită de chinez, nu înainte de a-i face un copil nelegitim, cu care aceasta se va întoarce în ţară în 2012. Ceea ce, evident, nu s-a întîmplat, dar e drept că Moni şi Mister Pink mai au o lună la dispoziţie ca să-l înfieze pe Iri.

 ► August 2010. Despre EBA şi Syda: „Dacă nu se vor căsători pînă în aprilie 2011, nu se vor mai căsători niciodată, relaţia lor se va deteriora şi se va rupe“, bălmăjea Harra în Ring, invocînd anul karmic al Elenei Băsescu. În vara lui 2012, EBA şi Syda s-au căsătorit, sfidînd nu numai relaţia specială a clarvăzătoarei cu predicţia, dar şi anul karmic de rahat al socrului mic, puţin suspendat din funcţie.

 ► Martie 2011. După ce, în februarie, ne informase că Teo Trandafir va prinde cu succes 70 de ani, o lună mai tîrziu, Harra se răzgîndeşte şi ne anunţă, cu mare tristeţe în suflet, că Teo o să dea ortu’ popii din cauza unor erori medicale ale austriecilor. Dar în martie 2012 clarvăzătoarea o întoarce ca la Ploieşti şi îi spune lui Mădălin Ionescu că Teo va avea o căsnicie lungă cu Constantin Iosef. Doamna Trandafir îi mulţumeşte şi azi lui Dumnezeu că s-a dovedit a fi mult mai consecvent decît clarviziunea şi că n-a fost nevoită să meargă vreodată cu Carmen Harra în mall, la cumpărături.

Publicat în Cațavencii, nr. 47, 28 noiembrie – 4 decembrie 2012

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint