Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Nelson Mondialu (interlop monden), despre aventura lui la masaj erotic: “Ea tot întorcea posteriorul și mi-l vîntura în față, dar n-am putut, i-am zis să plece.”

Zoom Nelson Mondialu (interlop monden), despre aventura lui la masaj erotic: “Ea tot întorcea posteriorul și mi-l vîntura în față, dar n-am putut, i-am zis să plece.”

Gen Boa designer

Cătălin Botezatu (aventurier): “Îmi place să merg în vacanță în junglă. Iubesc natura și călătoria chiar dacă lumea crede că sînt un fițos pentru că stau la hoteluri de 5 stele. Îmi place să mă îmbogățesc spiritual. Am căzut de pe un elefant care s-a dezechilibrat într-un rîu învolburat și murdar. O maimuță mi-a furat pălăria și m-am rugat de ea două ore să mi-o dea înapoi. I-am pus o doză de suc pe piatră și mi-a dat-o înapoi. Era să mă mai muște și o viperă.” (Kanal D, 14 iulie)

Ceea ce Cătălin Botezatu nu spune e că maimuța i-a dat înapoi pălăria, dar a ales să păstreze chiloții. Pentru că erau de firmă, evident.

 

Gen Aflați că sînt bine

Oana Zăvoranu (iubită, răsfățată, alintată și adorată): “Faptele concrete, sincere, adevărate, lipsite de falsitate și bucurie dictată, vor vorbi despre cum sînt eu, ce fac eu cu adevărat, cum trăiesc eu și arăt doar o mică parte a traiului meu… Și pt. toate frustratele și onaniștii care nu pot dormi de grija mea… SÎNT IUBITĂ, RĂSFĂȚATĂ, ALINTATĂ ȘI ADORATĂ DE CINE VREAU EU.” (Facebook, 20 iulie)

Luați notițe de la Oana, fetelor. Nimic nu spune mai bine “Sînt o persoană calmă, echilibrată și deloc isterică” decît folosirea majusculelor.

 

Gen Am un plan

Cătălin Bordea (co-Capatos): “Am un plan malefic pentru copilul meu. O să-l chinui foarte tare, sincer vorbesc, chiar o să-l chinui foarte tare. O să-l îmbrac în pui în prima zi de școală. O să filmez treaba asta și o să-i arat pe la 18-19 ani și o să rîdem amîndoi, presupun, dacă nu o să fie distrus psihic. În clasa a șasea o să-l îmbrac în Cat Woman. N-o să aibă ce să facă, ori în puțu… goală, ori în Cat Woman. O să aleagă Cat Woman. Dacă o să am fată nu m-am gîndit ce să-i fac. Dar cred că voi avea băiat.” (Cancan, 20 iulie)

Sigur, la prima vedere, declarația poate părea deplasată, dar peste douăzeci de ani, atunci cînd ziarele vor titra “Un pui de găină îmbrăcat în Cat Woman și-a ucis tatăl cu 23 de lovituri de topor”, criminaliștii o vor găsi extrem de utilă.

 

Gen Exact ca un om normal

Raoul (muzicant): “Mă simt extraordinar, primesc zilnic complimente. Cît privește implantul, sînt mulțumit de rezultat, acum am păr exact ca un om normal.” (Cancan, 18 iulie)

Slavă Domnului că medicii l-au transformat pe Raoul în ceva ce seamănă exact cu un om normal și nu într-un om normal, altfel ar fi putut foarte ușor să înceapă să spună la lume că e unul din noi.

 

Gen Domnu’ Nelson

Nelson Mondialu (interlop monden), despre aventura lui la masaj erotic: “Ce am pătimit acolo, n-am văzut în viața mea. Cînd le-am văzut pe toate 12 că intră, n-am mai știut nici ce să spun. Vă dați seama, o slăbuță, o pălugă, o robustă, o pitică, o negresă, nici nu mai știu, ce puteau să facă din mine?! M-au zăpăcit de cap rău de tot. Bine, sincer să fiu, doar cu 11 dintre ele am povestit, că a 12-a era atît de grasă, că n-am putut nici să mă uit la ea. Era mai mare ca mine, ce să fac cu ea… Ea tot întorcea posteriorul și mi-l vîntura în față, dar n-am putut, i-am zis să plece.” (Cancan, 13 iulie)

Practic, din ce povestește domnul Nelson, el s-a culcat cu o întreagă echipă de fotbal. Pe de altă parte, și fetele alea sigur s-au culcat cu minimum o echipă de fotbal la viața lor. Deci acum sînt chit. Mai puțin aia grasă.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale