Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Nesimțire: Un inconștient a intrat cu șalupa într-un stol de pelicani pe Bulevardul Magheru

Zoom Nesimțire: Un inconștient a intrat cu șalupa într-un stol de pelicani pe Bulevardul Magheru

Revoltă printre iubitorii de viață sălbatică din Noua Deltă a Bucureștiului după ce un cocalar cu o barcă de mare putere, care se deplasa pe Bulevardul Magheru din sectorul 1, a intrat în viteză într-un stol de pelicani care plutea pașnic la suprafața apei, tulburîndu-le ritualul de cuibărit.

„În loc să profităm de faptul că am fost binecuvîntați cu sezon musonic, ploi zilnice și inundații în tot orașul, noi ne batem joc“, spune cu tristețe Flavian Lăbuș, de la  organizația non-guvernamentală „Cinci aripioare dorsale“. „Cum a venit apa, toți cocalarii au ieșit pe canalele din centru cu bărci cu motor și tulbură pelicanii și păsările flamingo. Pe Calea Văcărești se pescuiește la curent. În Militari Residence au dat foc la stuf, iar în Balta Albă și Tineretului se braconează vidre și cîini enoți. În replică, mai mulți reprezentanți ai diviziei acvatice a Poliției București au declarat că se fac toate eforturile posibile pentru limitarea pagubelor, iar conducătorul șalupei care a intrat în pelicani a fost oprit de scafandri și amendat pentru că nu avea colac de salvare la bordul ambarcațiunii.
Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale