Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

NICIUN VÂRSTNIC NU E SINGUR. E timpul nostru să avem grijă de voi!

Pentru bunicii care ne-au răsfățat copilăria,care au petrecut zile și nopți legănându-ne și citindu-ne povești, care ne-au ajutat la teme și ne-au pregătit prăjitura preferată… Pentru seniorii sufletelor noastre, pe fețele cărora am văzut înflorind zâmbetul atunci când își vedeau copiii, nepoții și strănepoții pe care i-au crescut și i-au iubit necondiționat… Și pentru că ei sunt cei mai expuși în această perioadă și pentru că pot contacta Coronavirus și se pot îmbolnăvi în forme grave care să le pună viața în pericol, acum este momentul să le dovedim cât de importanți sunt pentru noi! Vă rugăm, stați acasă!

Primăria Capitalei, prin Centrul pentru Seniori al Municipiului București desfășoară în această perioada campania ,,NICIUN VÂRSTNIC  NU E SINGUR. E  timpul nostru să avem grijă de voi!”, un proiect de conștientizare și informare asupra pericolului pe care îl reprezintă răspândirea virusului SARS-COV-2, pentru persoanele de vârsta a treia.

 

1 comentariu

  1. #1

    Cine are grija de d-l tariceanu? dar de d-l roman? ilie nastase, nenea tirii sunt vesnic tineri!
    Noi avem grija de votanti!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale