Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Nicolae Guță (Mister Lover Lover): „Succes am avut la gagici de cînd munceam cu tîrnăcopul și lopata.”

Zoom Nicolae Guță (Mister Lover Lover): „Succes am avut la gagici de cînd munceam cu tîrnăcopul și lopata.”

Gen Curvie și chestii din astea

Brigitte Sfăt (buză pentru artiști): „Eu vreau să am o relație în fața lui Dumnezeu. Eu nu vreau să trăiesc în curvie sau în chestii din astea.” (Libertatea, 27 mai)

Ca să cităm dintr-un mare filozof chinez specializat în curvie, celebrul Sug Mui, dacă chiar vrei să nu mai trăiești în curvie, cea mai eficientă metodă este să ieși din ea.

 

Gen Limba noastră-i o comoară

Monica Gabor (specialistă în relații internaționale): „Cînd l-am cunoscut pe Mr. Pink, felul prin care comunicam era prin desene. Nu știa engleză, a învățat din proprie inițiativă, cu ajutorul meu și al tuturor persoanelor de care s-a înconjurat, oameni de afaceri, prieteni și mai nou de la Anthony (n.r. – fiul lui Mr. Pink).” (Perfecte.ro, 26 mai)

Cunoscînd-o pe Monica Gabor, ex-Columbeanu, din vremurile ei bune în care și-a pus o poșetă pe cap crezînd că e o pălărie, sîntem destul de siguri că desenele pe care le făcea conțineau suficiente erori gramaticale. Pe de altă parte, n-ar trebui să-l judecăm prea aspru pe Mr. Pink că nu știe engleză. Nici Monica nu prea știa română cînd a plecat.

 

Gen N-am mîncat nici usturoi, nici gura nu-mi miroase

Oana Roman (specialistă în carbohidrați): „Din bucătăria românească îmi place cel mai mult salata boeuf, iar preparatele mele preferate, în general, sînt foie gras-ul şi friptura de vită cu sos de piper. O să zici că sînt fiţoasă, dar, deh, am trăit în Franţa. A, şi plăcerea mea vinovată este bagheta din Franţa, care nu are nici o legătură cu cea de aici. La polul opus este ciorba de burtă. Nu m-aş atinge de aşa ceva nici dacă m-ai plăti cu bani grei… Poate de la cîteva sute de mii de euro în sus să mă risc. Nu mănînc nici bame, anason, fructe exotice… Dar, repet, problema gravă este cu ciorba de burtă.” (Wowbiz, 25 mai)

Cea mai amuzantă parte a declarației Oanei Roman e cea legată de “ciorba de burtă care se află la polul opus”. Cînd cineva începe să aibă un pol opus înseamnă că a ajuns de dimensiunile unei planete și poate ar trebui să se lase de mîncat.

 

Gen Cerbul tîrnăcopar

Nicolae Guță (Mister Lover Lover): „Eu cînd mă îndrăgostesc, mă îndrăgostesc nebunește, nu mai țin cont de nimic. Totul sau nimic. Succes am avut la gagici de cînd munceam cu tîrnăcopul și lopata.” (Libertatea, 23 mai)

Sperăm din tot sufletul că succesul la femei pe care Nicolae Guță îl avea cu tîrnăcopul și lopata nu coincide cu perioada aia cînd a lucrat în cimitir.

 

Gen Păsărica kiwi

Florin Bratu (fost fotbalist): “M-am dus la Cristi Borcea la birou, am bătut la ușă. A întrebat «Cine e?». I-am spus cine sînt și mi-a zis să intru. Cînd am intrat l-am văzut că stătea pe spate, cu capul aplecat puțin. Avea niște kiwi și castraveți pe față, pe ochișori. Își făcuse mască. Mi-a rămas în cap. Cristi ținea mult la asta. Era îmbrăcat în costum și zicea «Da, Bratone, te aud», dar stătea cu capul pe spate. Îți dai seama, să te duci să vorbești cu președintele clubului și să-l vezi așa…” (Wowbiz, 18 mai)

Nu știm ce era în kiwi-ul ăla, dar era al naibii de eficient. Cică la primii douăzeci de copii făcuți, Borcea nici măcar nu și-a dat jos feliile de pe ochi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Toader s-a făcut băiat mare

  17 septembrie 2019

  Aidoma unui copil fugit de acasă și aciuit în Gara de Nord, Toader Paleologu a fost luat sub pulpană de un drojdier bătrîn și hîrșit în rele, dispus să-l învețe […]

 • Călăreții fără cap

  17 septembrie 2019

  Între pusta maghiară și stepa rusească, pe terenul cu obstacole moștenit de la strămoși, România aleargă, ca un cal deșelat de istorie, să prindă din urmă Occidentul. Singura ei certitudine, […]

 • Votul la fără taxe

  17 septembrie 2019

  79.997 de cetățeni români stabiliți în străinătate s-au înscris fie pentru a vota prin corespondență, fie pentru a solicita să voteze la o secție de votare mai aproape de casă. […]

 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]