Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Nicolae Guță (Mister Lover Lover): „Succes am avut la gagici de cînd munceam cu tîrnăcopul și lopata.”

Zoom Nicolae Guță (Mister Lover Lover): „Succes am avut la gagici de cînd munceam cu tîrnăcopul și lopata.”

Gen Curvie și chestii din astea

Brigitte Sfăt (buză pentru artiști): „Eu vreau să am o relație în fața lui Dumnezeu. Eu nu vreau să trăiesc în curvie sau în chestii din astea.” (Libertatea, 27 mai)

Ca să cităm dintr-un mare filozof chinez specializat în curvie, celebrul Sug Mui, dacă chiar vrei să nu mai trăiești în curvie, cea mai eficientă metodă este să ieși din ea.

 

Gen Limba noastră-i o comoară

Monica Gabor (specialistă în relații internaționale): „Cînd l-am cunoscut pe Mr. Pink, felul prin care comunicam era prin desene. Nu știa engleză, a învățat din proprie inițiativă, cu ajutorul meu și al tuturor persoanelor de care s-a înconjurat, oameni de afaceri, prieteni și mai nou de la Anthony (n.r. – fiul lui Mr. Pink).” (Perfecte.ro, 26 mai)

Cunoscînd-o pe Monica Gabor, ex-Columbeanu, din vremurile ei bune în care și-a pus o poșetă pe cap crezînd că e o pălărie, sîntem destul de siguri că desenele pe care le făcea conțineau suficiente erori gramaticale. Pe de altă parte, n-ar trebui să-l judecăm prea aspru pe Mr. Pink că nu știe engleză. Nici Monica nu prea știa română cînd a plecat.

 

Gen N-am mîncat nici usturoi, nici gura nu-mi miroase

Oana Roman (specialistă în carbohidrați): „Din bucătăria românească îmi place cel mai mult salata boeuf, iar preparatele mele preferate, în general, sînt foie gras-ul şi friptura de vită cu sos de piper. O să zici că sînt fiţoasă, dar, deh, am trăit în Franţa. A, şi plăcerea mea vinovată este bagheta din Franţa, care nu are nici o legătură cu cea de aici. La polul opus este ciorba de burtă. Nu m-aş atinge de aşa ceva nici dacă m-ai plăti cu bani grei… Poate de la cîteva sute de mii de euro în sus să mă risc. Nu mănînc nici bame, anason, fructe exotice… Dar, repet, problema gravă este cu ciorba de burtă.” (Wowbiz, 25 mai)

Cea mai amuzantă parte a declarației Oanei Roman e cea legată de “ciorba de burtă care se află la polul opus”. Cînd cineva începe să aibă un pol opus înseamnă că a ajuns de dimensiunile unei planete și poate ar trebui să se lase de mîncat.

 

Gen Cerbul tîrnăcopar

Nicolae Guță (Mister Lover Lover): „Eu cînd mă îndrăgostesc, mă îndrăgostesc nebunește, nu mai țin cont de nimic. Totul sau nimic. Succes am avut la gagici de cînd munceam cu tîrnăcopul și lopata.” (Libertatea, 23 mai)

Sperăm din tot sufletul că succesul la femei pe care Nicolae Guță îl avea cu tîrnăcopul și lopata nu coincide cu perioada aia cînd a lucrat în cimitir.

 

Gen Păsărica kiwi

Florin Bratu (fost fotbalist): “M-am dus la Cristi Borcea la birou, am bătut la ușă. A întrebat «Cine e?». I-am spus cine sînt și mi-a zis să intru. Cînd am intrat l-am văzut că stătea pe spate, cu capul aplecat puțin. Avea niște kiwi și castraveți pe față, pe ochișori. Își făcuse mască. Mi-a rămas în cap. Cristi ținea mult la asta. Era îmbrăcat în costum și zicea «Da, Bratone, te aud», dar stătea cu capul pe spate. Îți dai seama, să te duci să vorbești cu președintele clubului și să-l vezi așa…” (Wowbiz, 18 mai)

Nu știm ce era în kiwi-ul ăla, dar era al naibii de eficient. Cică la primii douăzeci de copii făcuți, Borcea nici măcar nu și-a dat jos feliile de pe ochi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • În căutarea țăranului pierdut

  18 februarie 2020

  Prin anii ’90, șoseaua dintre Craiova si Calafat purta la gît în plină iarnă salbe de potîrnichi și de prepelițe, care spre a nu fi detectate pe cîmpul înzăpezit de […]

 • Instinct primar

  18 februarie 2020

  Partidele bătrîne se închină la chipul cioplit al primarului. Și PSD, și PNL se prosternează la picioarele acestei divinități păgîne. Au primari mulți pe care vor să-i păstreze fiindcă fără […]

 • Cine suntem, ce mai vrem

  18 februarie 2020

  „Să se știe cine suntem și ce vrem“, spunea Ion Iliescu în decembrie 1989 despre necesitatea unei comunicări cu ambasada Uniunii Sovietice. Desigur, sovieticii știau destul de bine și cine […]

 • Ludovic autorăstignit a doua oară

  11 februarie 2020

  După ce a fost bătut la școală de niște derbedei, elevul conștiincios Ludovic Orban, sfătuit de domnul diriginte, a decis să-și dea singur palme în fața clasei dacă împricinații refuză […]

 • Războaiele care ne-au prostit

  11 februarie 2020

  Cînd vine vorba despre înapoierea României, două tabere duc greul bătăliei. Una susține că sîntem ținuți pe loc de corupție. Cealaltă e de părere că sîntem victima conspirației internaționale. În […]