Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Nicoleta Dragne (ispită):„Sînii îmi ies din bustieră. Pot să alăptez toată strada.“

Zoom Nicoleta Dragne (ispită):„Sînii îmi ies din bustieră. Pot să alăptez toată strada.“

Gen O, brad frumos

Fuego (fantezia oricărei sexagenare): „Am început lucrul pentru sezonul al cincilea încă din luna iunie, cînd am avut primele filmări. Iar restul s-a făcut acum, în august, cînd am împodobit și brad, și am cîntat colinde celebre, în plină caniculă. (…) După această pandemie nemiloasă, după o vreme incertă și-o viață care și-a schimbat macazul la 180 de grade, cred eu că salvarea este în artă, în arta românească, pe care-o aducem în fața voastră, în fiecare duminică.“(Libertatea, 28 august)

Să vă mai aud că vă plîngeți de încălzirea globală, colinde în septembrie și Singur acasă! Fuego e primul ren fabulos, durduliu și ochelarist al lui Moș Crăciun, ceea ce ne face să ne întrebăm despre ce-o să cînte în decembrie. Relații politicoase de amiciție între persoane de vîrsta a treia aflate la Techirghiol la tratament cu nămol?

 

Gen Grijă la stîlp

Alin Oprea (ăla de la Talisman): „Pînă acum am fost un bărbat bun, un tată responsabil, un soţ al naibii de implicat şi un stîlp al familiei. Poate că am obosit. Am vrut să mă mai uit şi spre mine.“(Libertatea, 28 august)

Sîntem siguri că e vorba despre minele de cărbune din bazinul Petroșani. Altfel, majoritatea persoanelor enumerate mai sus folosesc o oglindă atunci cînd vor să se vadă.

 

Gen Lapte, nu vorbe

Nicoleta Dragne (ispită):„Sînii îmi ies din bustieră. Pot să alăptez toată strada. Îmi pun un anunț: «N-ai lapte, vrei să-ți alăptezi copilul, sună-mă».“(Spynews, 25 iunie)

În mod normal, cînd cineva se oferă să alăpteze toată strada, te gîndești de două ori înainte să accepți. Dar, cum cei mai mulți bucureșteni n-au în continuare apă la robinet, de ce nu? Merge și-un duș cu lapte.

 

Gen Coastea Domnului

Loredana Chivu (campioană la raliu în coaste): „Pentru fetele care vorbesc despre coaste scoase, nu am așa ceva, asta e talia mea, mi-am făcut o liposucție la abdomen, eu sînt o femeie asumată, mereu v-am spus ceea ce am făcut, spre deosebire de altele. În ultimul timp tot aud că mi-am scos coaste, să nu exagerăm.“ (Spynews, 31 august)

Cu sau fără elemente vitale ale cutiei toracice, fetelor, ascultați sfatul nostru: să nu renunțați niciodată la Coasta de Azur.

 

Gen Guriță Tărîță

Mihai Trăistariu (Eurovision): „De la maică-mea am moștenit ochii verzi, gurița dulce, vocea și firea blîndă, bună, calmă, caldă.“(Spynews, 30 iunie)

Lăsați asta, ce vrem noi să știm cu adevărat e de la cine a moștenit Mihai Trăistariu contul de Onlyfans pe care-și pune pozele în gurițul gol. Cel mai probabil, de la un unchi mai îndepărtat, supărat că nu-l mai primește nimeni la Eurovision.

 

Gen Dubă identitate

Oana Roman (colos monden): „Recunosc. Uneori mă uit la mine și parcă nu-mi vine să cred căsînt eu!“(Spynews, 30 iunie)

Marele noroc al Oanei Roman e că existăteste care pot confirma identitatea cuiva cu ADN prelevat de oriunde. Dintr-o găleată de pui KFC, dintr-o pizza quatro staggione amestecată de 60 de centimetri, dintr-o porție dublă de coaste cu piureuț etc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Invitație la murit

  27 octombrie 2020

  Dacă ar fi locuit sub aripa vulturului,în penele pescărușului sau în gușa albatrosului, păsări iubitoare de lumină și de văzduh, coronavirusul ar fi umplut spitalele de aviatori, de zburători cu […]

 • Klaus al națiunii celei mai defavorizate

  27 octombrie 2020

  În lupta românilor cu boala și cu moartea, președintele a trecut încă de la început de partea virusului, dar acum îl ajută mai mult ca niciodată. „Alegerile vor avea loc […]

 • Patru ani și restul zile pân’ la partidele civile

  27 octombrie 2020

  Aparent, următorii patru ani sunt deja desenați pe harta politică a României. Victorios din cale-afară de un an și jumătate, PNL nu mai are cum să piardă puterea totală: președinte, […]

 • Invitație la concert

  20 octombrie 2020

  Scîrbit de mine însumi, par fructul nimănui, M-aș cățăra la noapte hoțeşte în gutui Și poate prin decembre, agonizînd pe-un ram, O să deschid cu cinste al ciorilor bairam. Să […]

 • Pe mîna noastră

  20 octombrie 2020

  Între cei treizeci de maiori, colonei și locotenent-colonei fabricați la uzina ilegală de grade a generalului Oprea figurează procurorul-șef al Uniunii Europene, Laura Codruța Kövesi. Această uimitoare femeie, care a […]