Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Nicoleta Dragne (ispită):„Sînii îmi ies din bustieră. Pot să alăptez toată strada.“

Zoom Nicoleta Dragne (ispită):„Sînii îmi ies din bustieră. Pot să alăptez toată strada.“

Gen O, brad frumos

Fuego (fantezia oricărei sexagenare): „Am început lucrul pentru sezonul al cincilea încă din luna iunie, cînd am avut primele filmări. Iar restul s-a făcut acum, în august, cînd am împodobit și brad, și am cîntat colinde celebre, în plină caniculă. (…) După această pandemie nemiloasă, după o vreme incertă și-o viață care și-a schimbat macazul la 180 de grade, cred eu că salvarea este în artă, în arta românească, pe care-o aducem în fața voastră, în fiecare duminică.“(Libertatea, 28 august)

Să vă mai aud că vă plîngeți de încălzirea globală, colinde în septembrie și Singur acasă! Fuego e primul ren fabulos, durduliu și ochelarist al lui Moș Crăciun, ceea ce ne face să ne întrebăm despre ce-o să cînte în decembrie. Relații politicoase de amiciție între persoane de vîrsta a treia aflate la Techirghiol la tratament cu nămol?

 

Gen Grijă la stîlp

Alin Oprea (ăla de la Talisman): „Pînă acum am fost un bărbat bun, un tată responsabil, un soţ al naibii de implicat şi un stîlp al familiei. Poate că am obosit. Am vrut să mă mai uit şi spre mine.“(Libertatea, 28 august)

Sîntem siguri că e vorba despre minele de cărbune din bazinul Petroșani. Altfel, majoritatea persoanelor enumerate mai sus folosesc o oglindă atunci cînd vor să se vadă.

 

Gen Lapte, nu vorbe

Nicoleta Dragne (ispită):„Sînii îmi ies din bustieră. Pot să alăptez toată strada. Îmi pun un anunț: «N-ai lapte, vrei să-ți alăptezi copilul, sună-mă».“(Spynews, 25 iunie)

În mod normal, cînd cineva se oferă să alăpteze toată strada, te gîndești de două ori înainte să accepți. Dar, cum cei mai mulți bucureșteni n-au în continuare apă la robinet, de ce nu? Merge și-un duș cu lapte.

 

Gen Coastea Domnului

Loredana Chivu (campioană la raliu în coaste): „Pentru fetele care vorbesc despre coaste scoase, nu am așa ceva, asta e talia mea, mi-am făcut o liposucție la abdomen, eu sînt o femeie asumată, mereu v-am spus ceea ce am făcut, spre deosebire de altele. În ultimul timp tot aud că mi-am scos coaste, să nu exagerăm.“ (Spynews, 31 august)

Cu sau fără elemente vitale ale cutiei toracice, fetelor, ascultați sfatul nostru: să nu renunțați niciodată la Coasta de Azur.

 

Gen Guriță Tărîță

Mihai Trăistariu (Eurovision): „De la maică-mea am moștenit ochii verzi, gurița dulce, vocea și firea blîndă, bună, calmă, caldă.“(Spynews, 30 iunie)

Lăsați asta, ce vrem noi să știm cu adevărat e de la cine a moștenit Mihai Trăistariu contul de Onlyfans pe care-și pune pozele în gurițul gol. Cel mai probabil, de la un unchi mai îndepărtat, supărat că nu-l mai primește nimeni la Eurovision.

 

Gen Dubă identitate

Oana Roman (colos monden): „Recunosc. Uneori mă uit la mine și parcă nu-mi vine să cred căsînt eu!“(Spynews, 30 iunie)

Marele noroc al Oanei Roman e că existăteste care pot confirma identitatea cuiva cu ADN prelevat de oriunde. Dintr-o găleată de pui KFC, dintr-o pizza quatro staggione amestecată de 60 de centimetri, dintr-o porție dublă de coaste cu piureuț etc.
Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
 • Țarul

  22 noiembrie 2022

  El a crezut că trupul său conține ca pajiștea, doar zumzet de albine, că pîlcuri de păduri mirositoare vin să îl spele noaptea pe picioare, cu praf din corn de […]

 • Ei nu sunt ca ceilalți. Sunt ca ceilalți cu ceva tupeu în plus

  22 noiembrie 2022

  Dacă unul de-al nostru, unul dintre oamenii buni, de omenie, care timp de doi ani n-a pus pe limbă altceva decât muie cu soia, din aia bună, în Piața Victoriei, […]

 • Vampirii poporului, mai bogați ca niciodată

  21 noiembrie 2022

  Azi, Ciucă zice una. Mîine, Ciolacu zice alta. Liberalii și pesediștii duc „o luptă pentru pensiile românilor“. Cu cît să crească oare: cu 10%, cît zic unii? Cu 15%, cît […]

 • O profeție

  15 noiembrie 2022

  El a sosit să-și caute coșciugul și a scurmat vreo șapte văi cu plugul, dar supărat s-a dus să se îmbete în crîșmă, la doi pași de rîul Lethe. A […]

 • Vrem o țeapă ca afară

  15 noiembrie 2022

  Omenirea pare să fi intrat, de o bună bucată de vreme, în epoca traiului în lumi paralele, mare parte dintre ele imaginare. E plină planeta de multimiliardari cu averi care […]

 • Miliarde

  14 noiembrie 2022

  Mai țineți minte alea 80 de miliarde de euro pe care le aducea Iohannis? Era vara anului 2020, acum aproape doi ani și jumătate. Iohannis venea de la Bruxelles. Gîfîia […]

bijuterii argint