Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Noi lămuriri în cazul ursului din Harghita: “Nu-i exclus să se fi sinucis”

Zoom Noi lămuriri în cazul ursului din Harghita: “Nu-i exclus să se fi sinucis”

Potrivit mai multor surse din Poliție, Jandarmerie și Prefectură, nu este exclus ca ursul lovit de mașină, care a agonizat 16 ore pe marginea unui drum din Harghita înainte să fie împușcat de vînători, să se fi sinucis. “Cine sîntem noi să ne dăm cu părerea despre cauza morții? Sîntem doar oameni. De unde să știm ce s-a întîmplat acolo? De unde să știm ce era în inima ursului? Poate suferea din dragoste, poate avea datorii, poate avea probleme acasă, oricum e extrem de suspect cum a murit el așa, pe marginea drumului. Sigur, poate de vină a fost mașina care l-a acroșat. Poate vînătorii care l-au împușcat mortal. Dar ce dovadă avem că nu s-a sinucis? Nici o dovadă, de aia, cel mai probabil, s-a sinucis.”

Potrivit acelorași surse, oricare ar fi cauza reală a morții ursului, ea s-a produs din cauza ursului. “Vinovatul moral nu poate să fie decît ursul. De ce a ieșit din pădure? De ce se îmbrăcase atît de provocator? De ce n-avea instalată pe telefon aplicația Inspectoratului pentru Situații de Urgență? Vorba aia: «Dumnezeu îți dă, dar nu-ți bagă în scorbură».”

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale