Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Noviciok-ul mic și joc de glezne

Zoom Noviciok-ul mic și joc de glezne

Majoritatea liderilor mondiali condamnă otrăvirea lui Aleksei Navalnîi cu noviciok. Președintele american Donald Trump nu vrea însă să se grăbească cu acuzațiile nefondate. Vorba aia: „Poate a zis el ceva, poate a înjurat”. Și, oricum, ce atîta ceai?

Specialiștii spun că distrugerea în ritm accelerat a pădurilor va facilita pe viitor și transmiterea altor virusuri. Era și păcat să nu se întîmple așa, mai ales că de-abia începuserăm și noi să ne încălzim. De la febră.

Fostul premier italian Silvio Berlusconi s-a îmbolnăvit de COVID-19. Contaminarea s-a produs cel mai probabil după ce Berlusconi a invitat virusul la una dintre celebrele sale petreceri bunga-bunga, crezînd că 19 vine de la 19 ani.

Doi piloți care aterizau pe aeroportul din Los Angeles susțin că au văzut un om zburînd lîngă avionul lor. E posibil ca omul să fi fost Superman. Pe de altă parte, e foarte posibil să fi fost Luceafărul în drum pe Cătălina și începerea noului an școlar.

Un salon de cosmetică din Anglia, care voia să angajeze o persoană „pricepută, energică și veselă”, a fost nevoit să-și modifice anunțul de angajare după ce autoritățile locale au considerat că termenul „vesel” e prea discriminator pentru oamenii care nu sînt veseli. Bine, dacă e s-o luăm așa, tot conceptul de salon cosmetic e îngrozitor de discriminator pentru oamenii care n-au păr, dar asta e cu totul altă perucă.

Mai multe ambarcațiuni adunate pe un lac la un miting pro-Trump s-au scufundat sau au avut nevoie de ajutor ca să se întoarcă la mal. Evenimentul a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că, în desenele animate, Donald era marinar.

Un pasager al Easy Jet care călătorea spre Tenerife a tras de un tub de Pringles timp de patru ore și jumătate ca să nu fie forțat să-și pună mască în avion. Într-adevăr, e o metodă foarte originală să eviți purtarea măștii, care poate fi împrumutată cu succes și de mulți candidați la alegerile locale în timp ce mănîncă rahat.

Doi adepți ai teoriei Pămîntului plat, dornici să ajungă la marginea Pămîntului, au ajuns pe o insulă lîngă Sicilia.Una peste alta, a fost o experiență fericită, dacă aveau ghinion chiar puteau să ajungă într-un loc izolat de la marginea lumii, adică în Drumul Taberei.

O femeie a deschis ieșirea de urgență a avionului și a ieșit să se plimbe puțin pe aripă, după ce le-a declarat celorlalți pasageri că „îi e cald”. Partea bună e că avionul aterizase, partea proastă e că aripa se aglomerase deja foarte tare cu pasageri care ieșiseră să fumeze.

1 comentariu

 1. #1

  Buna selectzia, ca intotdeauna. Multzam. p.s. cica si britanicii au devenit disperatzi cu defrisharile aiurea/ilegale de la ei.. nici la ei nu functioneaza legea data recent.. .

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Invitație la concert

  20 octombrie 2020

  Scîrbit de mine însumi, par fructul nimănui, M-aș cățăra la noapte hoțeşte în gutui Și poate prin decembre, agonizînd pe-un ram, O să deschid cu cinste al ciorilor bairam. Să […]

 • Pe mîna noastră

  20 octombrie 2020

  Între cei treizeci de maiori, colonei și locotenent-colonei fabricați la uzina ilegală de grade a generalului Oprea figurează procurorul-șef al Uniunii Europene, Laura Codruța Kövesi. Această uimitoare femeie, care a […]

 • Cocalarul războinic s-a retras strategic

  20 octombrie 2020

  Țineți minte cum, pe 31 decembrie, Marcel Vela, un neica-nimeni până atunci, în ochii publicului național, sărea direct la gâtul lui Raed Arafat, începând un război din care, de fapt, […]

 • Epoca neaveniților

  13 octombrie 2020

  ,,Credința zugrăvește icoanele-n biserici” – acest vers eminescian, ce definește puterea izbăvitoare a credinței capabile să înalțe arta mai presus de pensula zugravului, ar trebui scrijelit pe zidurile instituțiilor de […]

 • Zuckerman și românii

  13 octombrie 2020

  America ne iubește. Ne face autostradă și cale ferată de la Marea Neagră la Marea Baltică, ne scoate din ghearele 5G-ului chinezesc, ne rezolvă reactoarele de la Cernavodă. Ne dă […]