Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Nu daţi banii pe prostii, ca vă ard urşii de vii!

Zoom Nu daţi banii pe prostii, ca vă ard urşii de vii!

1. Anim’est (festival). Bucureşti. Cinema Patria, Cinema Studio, Club Control, 5-14 octombrie. În atenţia copiilor din noi şi nu numai: începe cea de-a şaptea ediţie a festivalului de animaţie Anim’est. Cu lungmetraje, scurtmetraje, cu secţiunea Minimest pentru copii, cu AniMusic Night în Club Control (performance muzical şi visual), cu un soi de workshop ţinut de un reprezentant Pixar etc. Deci un mix bun. Mult mai bun decît maimuţărelile lui Dan Diaconescu pe RTV.

2. The Cranberries (concert). Bucureşti. Romexpo, 11 octombrie 2012. În cel mai bun caz, irlandezilor de la The Cranberries le-a plăcut aşa de mult în România, încît au hotărît să revină şi anul ăsta. În cel mai rău caz, aşa a hotărît managerul lor. Oricum, nu mai contează, ei vin ca să-şi promoveze ultimul album, Roses. Atenţie, însă, pe site-ul lor oficial, concertul din Bucureşti pare a avea loc la Sala Polivalentă. V-am mai spus, trăim nişte vremuri extreme de confuze.

3. Romanian Contemporary Dance and Performance Platform Bucureşti. WASP, 11-14 octombrie. Evenimentul va avea loc în cadrul eXplore Dance Festival şi înseamnă trei zile de producţii româneşti: performance, film şi instalaţie. Recomand evenimentul tuturor celor care cred că hipsterii poartă pălăriuţe, eşarfe şi ochelari fără dioptrii. În plus, au ocazia să vadă că în România se mai dansează şi altceva în afară de dansul pinguinului în Piaţa Victoriei şi la alte cumetrii. S.R.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint