Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Nu dați banii pe prostii, haideți la concert, copii!

Zoom Nu dați banii pe prostii, haideți la concert, copii!

1. Kumm – 15 ani, concert aniversar. București, The Silver Church, joi, 1 noiembrie. Sărbătoriții vor sufla în cele 15 lumînări alături de invitații speciali Mani de la Urma și byron, trupa fostului component Kumm, Dan Byron. Pregătiți-vă urechile pentru piese de pe toate cele cinci albume de studio; din playlist nu vor lipsi, cu siguranță, "1000 de chipuri", "Yellow Fever", "Different Parties", "Angels & Clowns", "Dictionary", "Butterflies". Preț: 30 de lei (o umbrelă pe care, dacă nu ți-o întoarce pe dos vîntul sfîrșind în primul coș de gunoi, oricum o s-o uiți în metrou).

2. Travka, concert de lansare a albumului Okean. București, The Silver Church, joi, 8 noiembrie. Albumul, editat în doar cinci exemplare călătoare, va ajunge la cîte un fan venit la concertele din București, Iași, Cluj, Brașov, Timișoara, cu misiunea "Copiază și dă mai departe". Traseul fiecărui CD poate fi urmărit pe pagina de Facebook a trupei, urmînd ca cele cinci discuri să se reîntîlnească (sau nu), la concertul special din 21.12.2012, care se va ține într-o locație momentan secretă. Preț: 20 de lei (o pereche de ochelari de soare no name, scăpată din mînă pe trecerea de pietoni, peste care vor trece roțile unui SUV negru).

3. Luna Amară, concert. București, Club Fabrica, sîmbătă, 10 noiembrie. Lunaticii clujenii revin în fața publicului bucureștean pe scena din Fabrica, pentru un concert colorat cu piese mai vechi ("Roșu aprins", "Albastru", "Gri dorian") sau mai noi ("Pietre în alb"). "Disidenții" din "Oraș" își dau întîlnire pe "Asfaltul" din fața clubului; așteptați-vă la o noapte lungă, fără "Somn", în care va curge rock alternativ și bere continuă. Preț: 15 lei (un pachet de țigări pe care, dacă tot ai promis că te lași de tutun, o să ți-l fumeze amicii).

Publicat în Cațavencii, nr 43, 31 octombrie – 6 noiembrie 2012

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint