Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Nu e piatră ca bazaltul și nici business ca asfaltul. Binele înfrînge

Zoom Nu e piatră ca bazaltul și nici business ca asfaltul. Binele înfrînge

Nici n-au apucat combinele rome să intre în lanurile de ghiocei că deja gropile şi-au deschis corola în plin asfalt românesc. Oprescu s-a apucat conştiincios să le numere şi a ajuns la concluzia că iarna asta producţia de gropi a fost mult mai mică decît în alţi ani, în ciuda condiţiilor meteo extrem de favorabile unei recolte îndestulătoare pentru firmele de asfaltări. Zice primarul general că gropi de calitate s-au făcut doar pe 28 din cele 900 de străzi ale Bucureştiului. Să sperăm că vor mai apărea şi altele la topirea gheţii, nu de alta, dar să nu ne trezim că păţim ca cu rapiţa. Şi rămînem – Doamne fereşte! – fără asfaltatori.

Adierea de căldurică a scos la iveală nu doar gropile din asflalt, ci şi nişte manifestanţi noi în Piaţa Universităţii. Se prea poate ca aceia care s-au refugiat în peşterile din munţii de beton ai Bucureştiului să-şi dorească acum să iasă afară şi să organizeze, după un model de inspiraţie cehă, nu o revoluţie de catifea, ci mă­car una din lînă cu ceva subţire, eventual tricotat, pe dedesubt.

Victor Ponta e din ce ce în ce mai împăciuitorist, cum ar zice domnu’ Iliescu, cu colegii de la putere. Aflat la Chicago, în oraşul legendarului Al Capone, el a spus că nu va distruge tot ce-a făcut actuala coaliţie şi că orice partid e permeabil la corupţie. Aşa e, neicuşorule, toţi sîntem români… mai mult sau mai puţin corupţi! (Băsescu rîde) În sănătatea onorabilului nostru prezident, venerabilul domn…

 

 

 

 

1 comentariu

  1. #1

    Ce-s alea combine rome? Era vorba de tigani, sau n-am inteles eu? Romi exista doar pentru tiganul de iliescu….pentru toata Europa sunt tigani si derivate…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale