Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Nu goniți turiști copii, că de-acolo vin banii

Zoom Nu goniți turiști copii, că de-acolo vin banii

Franța își imploră cetățenii să nu mai fie ostili cu turiștii. În replică, majoritatea francezilor s-au scuzat spunînd că nu sînt ostili doar cu străinii, ci și cu ceilalți francezi.

Marea Britanie a lansat recent o campanie de amploare împotriva bolilor degenerative, în special împotriva demenței. Rămîne de văzut cum îi va explica Regina lui Putin că nu e vorba de un război împotriva Rusiei.

Armata americană a pierdut, în diferite condiții, 400 de drone, în ultimii 13 ani. Aparent, principalul motiv de dispariție a dronelor e faptul că proprietarii uită să le pună antifurtul atunci cînd le lasă în fața barului unde intră să bea o bere.

Papa Francisc a anunțat săptămîna trecută că toți membrii mafiei vor fi excomunicați. În România, asta ar fi privită ca o reglare de conturi între două grupări rivale.

Douăzeci de pompieri au fost chemați în campusul unei universități din Germania pentru a ajuta un student să iasă din statuia uriașă, reprezentînd un vagin, în care rămăsese înțepenit. Potrivit martorilor, doi pompieri ar fi fost de-ajuns, dar ceilalți au insistat să vină și ei ca să facă poze și să rîdă.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

  1. #1

    “Papa Francisc a anunțat săptămîna trecută că toți membrii mafiei vor fi excomunicați. În România, asta ar fi privită ca o reglare de conturi între două grupări rivale.”
    😆 😆 😆

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale