Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Nu intrăm în Schengen, ne uităm pe geam

Zoom Nu intrăm în Schengen, ne uităm pe geam

Legat de Schengen, diplomația română și-a spus abordarea prin gura lui Robo: „Dacă, din varii motive, nu vom reuși până pe 8 decembrie să avem o certitudine că lucrurile sunt foarte clare, există posibilitatea ca această decizie să fie amânată“. Un fel de: dacă nu ne vreți, atunci notați că nici nu am candidat, de fapt.

Ministrul Justiției: „S-a muncit foarte mult în acest an“. Nu se știe încă la ce domeniu de activitate din România se referea, dar poate ne spune după ce-și scutură urdorile de la ochi și se spală puțin pe față. Apropo, vezi că ți-a rămas modelul de la perna Serviciilor pe obraz.

Românii primesc facturi de mii de lei la curent! Se fac regularizări până la douăzeci de luni în urmă. În curând vor apărea străzi numite ENEL, Nuclearelectrica…

Petre Daea, despre cozile uriașe la promoțiile de ulei și zahăr din hipermarket-uri: „Sunt alături de oamenii aceștia care își caută soluțiile de trai“. Probabil a spus asta foarte mândru, văzând că nu se poate vorbi de aceleași cozi interminabile la lăcuste, viermi și cărăbuși.

Un fost interlop a ajuns profesor de matematică într-un liceu din Turda. Niciodată nu e prea târziu să înveți și niciodată nu e prea târziu să predai, se pare.

O femeie a încercat să-și vândă capra pe un Bitcoin, în centrul Focșaniului. Până la urmă, tranzacția a căzut pentru că fix atunci s-a prăbușit prețul la capre pe net.

1 comentariu

  1. #1

    ‘Niciodată nu e prea târziu să înveți și niciodată nu e prea târziu să TE predai’

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint