Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Nu mai suport boșorogii de pe bani!

Zoom Nu mai suport boșorogii de pe bani!

Dragă jurnalule, tu ai văzut ce poze nașpa sunt pe banii românești? Suntem cele mai frumoase femei româncele și pe bani sunt decât bărbați urâți și bătrâni. Sunt dispusă să pozez oricând gratis sau pot să dau poze de când eram mai mică, am unele miștoace pe cal care se potrivesc perfect. Dacă e nevoie mai vorbesc și cu alte manechine prietene și rezolvăm să aibă și țara noastră bani mai frumoși. Mă înspumez rău când îi văd pe toți boșorogii ăia! Aproape că îmi vine să fiu sărătoancă și să nu mai am bani, numai să nu mai îi văd, înțelegi????

Aș vrea să fac o prăjitură, dar nu știu ce prăjitură, din cauză că nu știu deloc să fac prăjituri. Oare cuvântul "prăjitură" vine de la "prăjit"? Dacă da, atunci pot să fac imediat cartofi prăjiți, deoarece asta am mai făcut de mai multe ori. Și ouă prăjite știu să fac! Ce minunat e, dragă jurnalule, că miam dat seama că știu să fac prăjituri!!!! Sunt fericită!!!!

Nu mai sunt fericită, deoarece ma-m superenervat, fincă mia-m dat seama brux că eu vroiam foarte mult să mă nasc bărbat, din cauză că la bărbați nu li se lasă sânii! Nu e corect ca la femei să ni se lase, iar lor să nu li se lase. O săi dau în judecată pe toți bărbații și o să cer să li se lase și lor! Pumct!

Mia-r place să fiu din nou copil, din cauză că eu am fost un copil foarte inteligent și am inpresia că acum nu mai sunt chiar așa inteligentă, deoarece am mai înbătrânit. Am știut foarte multe noțiuni, cunoștințe, cântecele și poezii, pe care acuma nu mai le știu, din cauză că le-am uitat. Înbătrânim și ne prostim…

Noapte bună, jurnalule, mă duc să mă culc cu Syda. Dacă țip, să nu te speriești, așa țip eu câteodată când mă culc. Te sărut. Tu mai ști cântecele și poezii?

Publicat în Cațavencii 10(88) 2013

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint