Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Nu mi-e frică de Bau-bau-san

Zoom Nu mi-e frică de Bau-bau-san

Un japonez de 41 de ani din Tokyo a fost chemat să dea cu subsemnatul la Poliție după ce a încercat să sperie niște preșcolari zgomotoși cu păpuși Voodoo. Probabil asta a fost cea mai mare greșeală a bărbatului: Voodoo nu-i mai sperie pe preșcolarii din ziua de azi, singurul lucru care-i îngrozește e bateria pe terminate la tabletă.

Poliția din Wyoming a reținut de curînd un bărbat care susținea că vine din anul 2048 ca să ne avertizeze cu privire la o iminentă invazie extraterestră și care le-a mărturisit oamenilor legii că singurul mod în care poți călători în timp este beat mort. Asta ar explica de ce județul Vaslui arată cum arată: pentru că e plin de călători în timp.

Ministrul Sănătății din Tunisia, Slim Chaker, a murit în week-end în timpul unui maraton caritabil. De unde putem trage concluzia că și prea multă sănătate dăunează grav sănătății.

Un bărbat din Elveția a fost reclamat de vecini că arborează steagul ISIS. În urma anchetei s-a dovedit totuși că era vorba, de fapt, de un steag cu logo-ul Jack Daniels, o organizație cel puțin la fel de periculoasă, în sensul că are mii de susținători în toată lumea gata să se facă praf.

290 de protestatari anti-Putin au fost arestați chiar de ziua marelui om. Ca președinte, nici nu-ți poți dori un cadou mai frumos de ziua ta, poate doar să-ți pui o dorință în timp ce Poliția îi bate de-i stinge.

Arheologii turci susțin că au găsit mormîntul și rămășițele Sfîntului Nicolae, practic figura care l-a inspirat pe Moș Crăciun. Știam că regimul lui Erdogan e unul autoritar, dar chiar așa, să-l execute pe Moș Crăciun? Așa ceva nu se face! Nu poate fi decît mîna lui Moș Gerilă la mijloc.

Donald Trump a dedicat un trofeu de golf victimelor uraganului care a lovit Puerto Rico. Practic, generozitatea lui Trump nu cunoaște limite. Singurul lucru care ar alina probabil și mai mult durerea portoricanilor rămași fără case, apă potabilă sau curent electric ar fi dacă Trump și-ar cumpăra un cățel de poșetă pe care să-l boteze “Rico”.

Președintele Franței, Emmanuel Macron, a propus o nouă taxă pe bogăție. Deși majoritatea miliardarilor sperau să fie o taxă pe cea mai mare bogăție pe care un om o poate avea – familia –, se pare că taxa se referă la lucruri mult mai dureroase: yachturi, bijuterii și mașini sport.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale
 • Dacă…

  17 iulie 2018

  Dacă în locul mahmurilor șefi de stat care pritocesc soarta lumii s-ar fi întîlnit la Helsinki căpitanii echipelor de fotbal ce-au pompat bucurie, vreme de trei săptămîni, pe străzile globului […]

 • Pușcăria ca poliție politică

  17 iulie 2018

  Un document scos de Băsescu din vechea lui arhivă neagră arată felul în care inculpaților li se anulează șansa unui proces corect. Asta se face “în conformitate cu dispozițiile articolului […]

 • Nea Delirache

  17 iulie 2018

  Au dat-o jos pe Kövesi, pedestrimea pesedistă voia să plece la casele ei, când s-a auzit Liviu Dragnea: Nuuu, mai stați, lupta abia acum începe! Mai repede depistezi așchii de […]

 • Cum a reușit Klaus Iohannis să despartă calul de porumbel

  10 iulie 2018

  După ce s-a jucat o lună de zile de-a Petrarca, domnul Iohannis a scos-o pe Laura din cărți, spulberînd mitul iubirii eterne. Nu i-a fost foarte greu pentru că acolo […]

 • 11 ani cu revocare

  10 iulie 2018

  “…indiferent cît de atacați am fost, indiferent cît de umiliți am fost în fața societății, în fața familiilor noastre, tîrîți în noroi, fără posibilitatea de a ne apăra…”, zice Kövesi […]