Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Nu-ți place, schimbă canalul

Zoom Nu-ți place, schimbă canalul

Cargobotul Ever Given, care a rămas blocat în Canalul Suez în timp ce încerca să deseneze un penis în Marea Roșie, afectînd astfel 10% din comerțul mondial, a fost deblocat în sfîrșit. Surse din cadrul operațiunii spun că, după ce excavatoarele s-au dovedit inutile, cineva a venit cu ideea genială să-l dea cu unt sau cu lubrifiant.

Un lanț de gogoșerii din Statele Unite le promite gogoși gratis celor care dovedesc că s-au vaccinat. În același timp, o sală de fitness le promite abonamente gratis tot anul celor care refuză să se vaccineze. Fiind vorba de Statele Unite, ne putem aștepta ca vaccinările să crească spectaculos în următoarea perioadă, mai ales în rîndul polițiștilor.

Oamenii de știință din Islanda prăjesc cîrnați la lava provenită din cea mai recentă erupție vulcanică. Absolut ridicol, un om de știință adevărat, care chiar înțelege cum funcționează medicina, fizica și alte discipline, ar fi încercat să prăjească mici.

Din cauza pademiei, o mănăstire cisterciană din Franța are în beciuri 2,8 tone de brînză împuțită nevîndută. La cantitățile astea e aproape imposibil să găsești un burduf de cîine atît de mare. Singura soluție e să se combine cu o mănăstire care are 2,8 tone de vin și cu o altă mănăstire care are 2,8 tone de baghetă și să facă un picnic uriaș.

Armata israeliana a divulgat din greșeală locațiile unor baze militare secrete în timpul campaniei de vaccinare. Din fericire, s-au luat măsuri urgente și extremiștii palestinieni vor plăti scump pentru c-au avut tupeul să se uite la harta cu baze secrete.

Conducerea unei școli din Japonia a anunțat că n-o să mai verifice ce culoare are lenjeria intimă a elevilor, în timp ce o companie a anunțat că o să dea concedii plătite angajaților ca să-și revină psihic în cazul în care cîntărețul preferat se retrage din activitate. Aparent, între cele două știri nu există nici o legătură, dar în realitate foarte mulți elevi purtau chiloți negri în semn de doliu atunci cînd Smiley-ul lor favorit sau Delia lor dragă se lăsau de ciripit.

Un consiliu local din Londra a hotărît ca zonele ce se învecinează cu noua ambasadă a Chinei să poarte numele Piața Tiananmen, Uyghur Court, Hong Kong Road și Tibet Hill. Sigur, mesajul e foarte simpatic și curajos, dar cică dacă vrei să-ți parchezi tancul în Piața Tiananmen costă de te omoară.

3 comentarii

 1. #1

  mishto, ca-n-totdeauna (MISHTO adaugirile + mishto ca citeshti ce e up-2-date) .

 2. #2

  “‘Un lanț de gogoșerii din Statele Unite le promite gogoși gratis celor care dovedesc că s-au vaccinat.” La ce sa te-astepti de la US decat la discriminare? La noi da guvernul la tot poporul, fara vre-o deosebire.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Norocul rîmă-n soarele cu pete

  13 aprilie 2021

  Norocul rîmă-n soarele cu pete precum un porc umflat cu diamante, cum l-aș ademeni-n vîrtej și pante spre cocinile sfinte să se-mbete, frică îmi e să nu ne creadă plante […]

 • Boala băncii nebune

  13 aprilie 2021

  România a împrumutat săptămîna trecută 3,5 miliarde de euro de pe ceea ce Guvernul numește „piețele externe“. Aceste piețe puteau să fie și interne, fiindcă ele reprezintă, de fapt, băncile-mamă […]

 • Prizonierii lui 5%

  13 aprilie 2021

  936.864 de români au votat, în decembrie 2020, cu alianța USR-PLUS pentru Senat și 906.965 de cetățeni români au votat cu alianța USR-PLUS pentru Camera Deputaților. Nici măcar 5% din […]

 • Rugăciunea preafrumoasei blondine către jandarmul călare pe situație

  6 aprilie 2021

  Motto: ,,Nu pot, nu pot, fată mare, Că mi-e murgul slab de șale“ Stimată și iubită, în veci, Jandarmerie, te rog să-mi pui cătușele și mie. Și fiindcă disperarea mă […]

 • Miracolul prostiei românești

  6 aprilie 2021

  Pentru o clipă s-ar fi putut crede că Iohannis revine din lunga stare vegetală, că transformarea dulapului în om, pe care alchimiștii au negat-o veacuri la rînd, se petrece chiar […]