Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Nu vă mai bogați

Zoom Nu vă mai bogați

Vînzările de Bentley-uri și Lamborghini-uri au crescut simțitor în ultimul an pentru că oamenii bogați sînt din ce în ce mai plictisiți. Adevărata dramă e însă că n-au voie să iasă afară cu ele, așa că sînt obligați să le țină pe balcon, lîngă cal.

Un pastor din Limpopo susține că-și poate vindeca enoriașii prin pîrțuri. În continuare s-ar putea ca metoda să fie mult mai sigură și mai eficientă decît orice tratament împotriva COVID-19 recomandat la Antena 3 de dr. Adina Alberts și prietenii ei speciali.

Renumitul egiptolog Zahi Hawass neagă că blestemul faraonilor ar fi dus la blocarea canalului Suez. Toată lumea știe că e, de fapt, blestemul vrăjitoarei Nefertiti din Tîrgoviște care voia să blesteme clanul Faraonilor din Spania să nu-și mai primească marfa de pe AliExpress la timp.

Vladimir Putin a fost desemnat cea mai atrăgătoare persoană din Rusia, obținînd voturile a 17% din femei și 18% din bărbați. Se pare că principala calitate a lui Putin e să atragă oamenii spre o fereastră deschisă, ceea ce-i face pe ruși să fie morți după el.

În ultimele zile ale mandatului său, în loc să impună sancțiuni împotriva unui exportator de petrol din Venezuela, Donald Trump a sancționat din greșeală o pizzerie din Verona. Tot e bine că n-a trimis o escadrilă de drone să termine treaba pentru că ananasul pe pizza chiar nu e o crimă atît de mare.

Un geolog din Australia a fost bătut de o caracatiță furioasă. Asta ne aduce aminte de momentul amuzant în care geologul Emil Constantinescu a fost bătut fără drept de apel de caracatița serviciilor de informații.

Urșii din California sînt afectați de o boală misterioasă care îi face să nu se teamă de oameni. Boala se numește mîncare și se pare că nu doar urșii sînt afectați de ea, ci și oamenii de dimensiunea unor urși.

O grădină zoologică din China a înlocuit un leu african cu un labrador auriu și a sperat că nimeni n-o să observe. Nuțu Cămătaru a observat.

Locuitorii unui orășel din Marea Britanie spun că se simt terorizați de o lebădă care tot bate noaptea pe la uși. Cel mai probabil e vorba de o lebădă emigrantă care vrea să știe dacă proprietarii sînt acasă ca să jefuiască locuința.

Un cuplu de sud-coreeni a găsit pensule și vopsele într-o expoziție de artă modernă și s-a apucat să modifice unul dintre tablouri. Cel mai probabil e vorba de doi meșteri sub acoperire care atunci cînd au văzut tabloul original au întrebat: „Dar cine v-a lucrat aici?“.

O echipă de medici din Rusia a reușit să ducă la bun sfîrșit o operație pe cord deschis în ciuda faptului că spitalul ardea. Deci dacă se vrea, se poate, domnule Arafat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Norocul rîmă-n soarele cu pete

  13 aprilie 2021

  Norocul rîmă-n soarele cu pete precum un porc umflat cu diamante, cum l-aș ademeni-n vîrtej și pante spre cocinile sfinte să se-mbete, frică îmi e să nu ne creadă plante […]

 • Boala băncii nebune

  13 aprilie 2021

  România a împrumutat săptămîna trecută 3,5 miliarde de euro de pe ceea ce Guvernul numește „piețele externe“. Aceste piețe puteau să fie și interne, fiindcă ele reprezintă, de fapt, băncile-mamă […]

 • Prizonierii lui 5%

  13 aprilie 2021

  936.864 de români au votat, în decembrie 2020, cu alianța USR-PLUS pentru Senat și 906.965 de cetățeni români au votat cu alianța USR-PLUS pentru Camera Deputaților. Nici măcar 5% din […]

 • Rugăciunea preafrumoasei blondine către jandarmul călare pe situație

  6 aprilie 2021

  Motto: ,,Nu pot, nu pot, fată mare, Că mi-e murgul slab de șale“ Stimată și iubită, în veci, Jandarmerie, te rog să-mi pui cătușele și mie. Și fiindcă disperarea mă […]

 • Miracolul prostiei românești

  6 aprilie 2021

  Pentru o clipă s-ar fi putut crede că Iohannis revine din lunga stare vegetală, că transformarea dulapului în om, pe care alchimiștii au negat-o veacuri la rînd, se petrece chiar […]