Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

O femeie a rămas însărcinată după ce a văzut cît de sexy e Rareș Bogdan pe pliantele electorale

Zoom O femeie a rămas însărcinată după ce a văzut cît de sexy e Rareș Bogdan pe pliantele electorale

Caz unic în județul Constanța, unde o femeie de 42 de ani, căreia doctorii îi spuseseră că nu poate avea copii, a rămas însărcinată peste noapte doar pentru că a văzut cît de sexy e Rareș Bogdan pe pliantele electorale.

“Din prima clipă în care i-am văzut gropița din bărbie, părul răscolit sălbatic și cardiganul aruncat neglijent pe umeri, am simțit un val de căldură care mă cuprinde. M-a luat cu transpirații, cu gîdilături prin tot corpul… Dar cînd i-am văzut și privirea penetrantă, mi s-au înmuiat genunchii și am început să gem de plăcere. Chiar atunci, în clipa aia, am rămas însărcinată”, povestește doamna Rodica din satul Valul lui Traian.

Iar cazul doamnei Rodica nu este unic, mii de alte femei din întreaga țară au povestit că sexualitatea animalică pe care Rareș Bogdan o emană de pe corturi sau afișe electorale le-a dat viața peste cap și le bîntuie visele. “Sîntem femei măritate, cu frică de Dumnezeu. Nu e normal să fim supuse la asemenea tentații în preajma Paștelui. Și noi ca noi, că sîntem cu capul pe umeri, dar cum or să se poată abține fetele tinere și neexperimentate?”, a declarat doamna Cornelia, casnică.

Potrivit cifrelor oficiale, de la începutul campaniei și pînă acum, peste 250 de corturi cu Rareș Bogdan au fost vandalizate, dar nu ca la USR, cu cuțitul, ci cu mesaje de dragoste, numere de telefon și lenjerie intimă aruncată în interior.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

  1. #1

    SI BARBATII ?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale