Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

O veste rea și una proastă

Zoom O veste rea și una proastă

Și PSD, și PNL ar guverna și în coaliție cu Putin sau cu Al-Qaeda. Nu am nici cea mai mică îndoială.

De-a dreptul dezarmant la agramații din frunte care își bat capul cu banii profesorilor, la analfabeții și plagiatorii care se gândesc cât să dea cadrelor didactice este că din tot ce spun transpare fix necunoașterea domeniului de lucru: că e vorba de politică ori de gramatică.

Printr-o mișcare parșiv vomitivă, Ciolacu a anunțat că se oprește puțin din politică pentru a se ocupa de problemele românilor: „Este clar că în acest moment agenda românilor nu mai coincide cu agenda politică, iar eu am promis că niciodată nu am să pun interesele politice mai presus de interesele românilor. De aceea, cred că, în acest moment, prioritatea tuturor decidenților politici trebuie să fie rezolvarea solicitărilor sindicatelor, dar și restanța majoră privind reforma pensiilor speciale. Până la rezolvarea acestor două priorități, orice negociere privind viitorul Cabinet trebuie suspendată“.

Orice om cu o linguriță de creier între urechi se întreabă: dar politica nu cu asta se ocupă? Nu tocmai despre asta e vorba în politică?

Bineînțeles că orice om normal întreabă: dar aveți un protocol, de ce nu îl aplicați? Dar de ce nu puteți să faceți și guvern, și să negociați cu profesorii? Dar viitorul guvern credea că viața profesorilor e una minunată și nu avea nimic în plan? A picat ca moartea unui tânăr de 19 ani, sănătos tun, vestea acestei greve pentru Guvern, chiar nu se aștepta nimeni?

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

  Adaugă un comentariu

  Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
  Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

  Editoriale
  Editoriale
  bijuterii argint